Hangi telefonu alayım? Kararsızım.

baran11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ocak ayının ortalarında telefon almayı düşünüyorum.Aklımda Iphone 5s var.Şuanki telefonum Xperia s açıkçası beni pek memnun etmedi zaten şimdilerde alt segment denebilecek bir telefon.Acaba Z1 HTC ONE gibi LG G2 gibi bişey mi alıyım yoksa Iphone 5s mi? (Android kullandım içimde biraz ios hevesi var)

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia S ye alt segment denir mi yahu.Sen alt segment nedir onu git bi öğren.Bir de bu tür konulardan çokça var konu açmadan önce biraz araştırın.

baran11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia S ye alt segment denir mi yahu.Sen alt segment nedir onu git bi öğren.Bir de bu tür konulardan çokça var konu açmadan önce biraz araştırın.
ben sadece fikir almak istedim ve 8 çekirdek işlemcileri 3 gb ramları gördüğümüz bir zamanda 2 çekirdek 1 gb ramlı bir telefondan bahsediyoruz ve 4.1.2 ye geçince telefon iyice hantallaştı.

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
isterse 16 çekirdek olsun boş bunlar.Daha 4 çekirekli uygulama gerektiren bir şey yokken nedir 8 çekirdeğin olması.ayrıca 3gb ram e de ihtiyaç yoktur.2gb ram oldukça performanslı ve stabildir.Hala 512,256 mb ramli telefon varken 1 gb ramli telefona alt seviye değil de ortaya seviye cihaz denir.Yeterli oldu mu ? Ve ayrıca 1 gb ramli bir telefonda istediğiniz neredeyse herşeyi kolayca yapabilirsiniz.4.1.2 ye geçince daha çok performanslı olur.Hantal olmaz.Ozaman hiçbir telefona güncelleme vermesinler hantal oluyormuş ya.

baran11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isterse 16 çekirdek olsun boş bunlar.Daha 4 çekirekli uygulama gerektiren bir şey yokken nedir 8 çekirdeğin olması.ayrıca 3gb ram e de ihtiyaç yoktur.2gb ram oldukça performanslı ve stabildir.Hala 512,256 mb ramli telefon varken 1 gb ramli telefona alt seviye değil de ortaya seviye cihaz denir.Yeterli oldu mu ? Ve ayrıca 1 gb ramli bir telefonda istediğiniz neredeyse herşeyi kolayca yapabilirsiniz.4.1.2 ye geçince daha çok performanslı olur.Hantal olmaz.Ozaman hiçbir telefona güncelleme vermesinler hantal oluyormuş ya.
ya cihaz benim elimde sana ne oluyor acaba onu anlamış değilim neyse xperia s e alt segment demem rahatsız etmiş olabilir boş polemiğe gerek yok.bu arada Xperia s in şuanki haline stabil demeden önce eline al ve kullan bence ben sadece görüşleri almak istedim ve bir sorum daha var lg g2 falan alsam 1-2 seneye onda da donmalar başlar mı

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia P var bende onun bir alt versiyonu.Ben de kasmıyor 4.1.2 de sende de kasmaması lazım.Boş boş konuşmayın.Bir de sırf konu açmak için üye olmanıza gerek yok.ios cihaz alırsan donma 2-3 sene donmaz takılmaz.Neyse biraz gergin oldu galiba :D Gerçekler acıdır

huseyinacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1300 tl g2, 2100 tl iphone 5s aradaki fiyat farkına göre karar ver.ikiside çok iyi cihazlar... ekran yönünden g2 daha önde