Samsung note 2 n7100 e sony smartwatch tanıtmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan husem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

husem

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
sony smartwatch almak istiyorum ancak cihazı bir türlü samsung note2 ye gösteremedim. Bluetooth ile taradığımda gözükmüyor. İnternette note 2 ile kullananlara ait yazılar gördüm ama benim cihaz görmüyor. Uyumluluk kısmında note 2 yazmıyor uyumsuz modeller dede yazmıyor. S3 ile hemen hemen aynı olan note 2, listede s3 tam uyumlu yazarken note 2 yok.

Gerekli olan smartwatch ile smart connector uygulamalarını da yükledim. Anlamadığım uyumsuz olsa dahi bluetooth cihazı olarak gözükmesi gerekmiyor mu ?

Note 2 ile smartwatch kullanan varsa bana tarif edebilir mi ?

Not: android 4.1.2 kurulu orj rom rootsuz.

husem

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Benden başka kullanmak isteyen/kullanan yok sanırım :(

husem

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözüldü.Buraya yazayım ki aynı sorunu yaşayan arkadaşların işine yarasın.

sony smartwatch eğer bluetooth ile aradığınızda gözükmüyorsa saatin resetlenmesi gerekmektedir.Kitapçığında 15 sn açma kapama tuşuna basılması gerektiği yazmaktadır. Bu işlemi yaptığınız telefonunuz uyumsuz dahi olsa görecektir. Samsung note 2 ile tam uyumlu olarak çalışmaktadır.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgi icin teşekkürler merak ediyordum bende.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam bende bunu note 2 telefonuma almak istiyorum. hem normal kullanım için hemde malum öğrenciyim ve kopya çekmek için :D acaba gelen maillerdeki resimleri açabiliyor mu.

husem

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
hocam bende bunu note 2 telefonuma almak istiyorum. hem normal kullanım için hemde malum öğrenciyim ve kopya çekmek için :D acaba gelen maillerdeki resimleri açabiliyor mu.

Sadece text olarak gosteriyor mailleri zaten ekran kucuk resimler sığmaz