Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Matematik, Dil ve Anlatım, Edebiyat. Bunlar en kolay dersler.

Fizik, Tarih, Coğrafya bunlar zorlar insanı. :D
tarih coğrafya yok. görmüyoruz.
edebiyat ve dil anlatım yazılısı olduğundan haberim bile yoktu :D rastgele girdim.

matematikte hastaydım. adam f(2x+1+x^2) parçalı fonksiyonunu vermiş ben f(x) aldım :D körlüğüm tuttu
adam sağ limit sormuş ben sol limiti buluyom.

fizikte zorlanmıyorum ama bana fizik anlatan yok. matematiği tek başıma rahatlıkla öğrenebilsemde fiziği biriyle çalışmalıyım.
bu günde geometri vardı. 90-95 gibi bir şey gelecek.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bazı öğretmenlere özelikle matematikçilere sinir oluyorum. bir matematikçi için bir sorunun çözüm yolunu göstermek kaç saniye sürer ki?
adama soruyu götürüyorum. hocam bi yardımcı olun diyorum. adam işim var sonra gel diyor. sen işin bu değil mi zaten?
sana derste 40 dk saçmala diye mi para veriyorlar? öğretmen geliyor. derste 40 dk boyunca siyaset konuşuyor. suç bizim oluyor. üstüne olan da bize oluyor. anlattıkları gibi soru sormuyorlar.
deftere iki satır yazı yazdırıyorlar. sınavdan sonra ben bu size gösterdim diyorlar :P o yazdırdığın not kitaptada var. o notla iş bitseydi sana ne gerek vardı ki?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tarih coğrafya yok. görmüyoruz.
edebiyat ve dil anlatım yazılısı olduğundan haberim bile yoktu :D rastgele girdim.

matematikte hastaydım. adam f(2x+1+x^2) parçalı fonksiyonunu vermiş ben f(x) aldım :D körlüğüm tuttu
adam sağ limit sormuş ben sol limiti buluyom.

fizikte zorlanmıyorum ama bana fizik anlatan yok. matematiği tek başıma rahatlıkla öğrenebilsemde fiziği biriyle çalışmalıyım.
bu günde geometri vardı. 90-95 gibi bir şey gelecek.

bazı öğretmenlere özelikle matematikçilere sinir oluyorum. bir matematikçi için bir sorunun çözüm yolunu göstermek kaç saniye sürer ki?
adama soruyu götürüyorum. hocam bi yardımcı olun diyorum. adam işim var sonra gel diyor. sen işin bu değil mi zaten?
sana derste 40 dk saçmala diye mi para veriyorlar? öğretmen geliyor. derste 40 dk boyunca siyaset konuşuyor. suç bizim oluyor. üstüne olan da bize oluyor. anlattıkları gibi soru sormuyorlar.
deftere iki satır yazı yazdırıyorlar. sınavdan sonra ben bu size gösterdim diyorlar :P o yazdırdığın not kitaptada var. o notla iş bitseydi sana ne gerek vardı ki?

Lisedeki Matematikçim çok iyiydi, yardımcı olurdu çözemediğin sorularda, güzel anlatırdı. Matematikçi Derste Siyaset anlatıyorsa çek videosunu, yolla MEB'e. :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Lisedeki Matematikçim çok iyiydi, yardımcı olurdu çözemediğin sorularda, güzel anlatırdı. Matematikçi Derste Siyaset anlatıyorsa çek videosunu, yolla MEB'e. :D
matematikçimizde sorun yok. matematkçilerimin tek sorunu soru sorunca ilgilenmiyorlari yoksa adamlar süper ders anlatıyor.
siyaset anlatanlar edebiyatçılar. okulun ilk ayında hükümeti devirdi, suriye sorunun çözdü :D
adam gibi ilgilenen bi matematkiçim var :)
soru götürüyorum. çözecek durumda değilse soruyu yanına not alıyo. öbür teneffüs çözüp, sınıfa kadar gelip senin sorun vardı diye anlatıyo adam. adama yemek yerken bir şey sorsam yemeğini bırakıp benle ilgileniyo. buda bana inanılmaz bir moral veriyor. bütün hocalar böyle olsa derste kimin canı sıkılır ki.
bir çoğu puanı yettiği için öğretmenliği seçmiş sanki.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
matematikçimizde sorun yok. matematkçilerimin tek sorunu soru sorunca ilgilenmiyorlari yoksa adamlar süper ders anlatıyor.
siyaset anlatanlar edebiyatçılar. okulun ilk ayında hükümeti devirdi, suriye sorunun çözdü :D
adam gibi ilgilenen bi matematkiçim var :)
soru götürüyorum. çözecek durumda değilse soruyu yanına not alıyo. öbür teneffüs çözüp, sınıfa kadar gelip senin sorun vardı diye anlatıyo adam. adama yemek yerken bir şey sorsam yemeğini bırakıp benle ilgileniyo. buda bana inanılmaz bir moral veriyor. bütün hocalar böyle olsa derste kimin canı sıkılır ki.
bir çoğu puanı yettiği için öğretmenliği seçmiş sanki.

Anadolu mu? Endüstri Meslek mi? Teknik Meslek mi? Genel liseye mi gidiyorsun?

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hepsiburada da bana özel 150 TL indirimli idi. İhtiyacım olsa alırdım. Geçen sene aldım, şimdi hemen hepsi çift çekirdekli oldu.

Almayacaksın aslında hiç. Her sene biraz daha beklemediğine pişman ediyolar adamı. Kapitalizm'in dibine vuruyo adamlar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yanlız değilsin o kelimeyi telafuz edemiyor ve yazamıyorum o kadar fransızım google amca bunu çıkartıyor...
https://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=spotify

yanlız değilsin o kelimeyi telafuz edemiyor ve yazamıyorum o kadar fransızım google amca bunu çıkartıyor...
https://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=spotify

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sözde haftasonu, 9:30a sınav mı konur l.n :@ normalde en erken dersim 10:15 zaten.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ne oynardık be ps2 de :)
[video=youtube;G3fRbFBQglM]http://www.youtube.com/watch?v=G3fRbFBQglM[/video]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kirmizi giyip avmye gitmiyceksin arkadas kipada baklagil sorarlar media marktta yazici sorarlar bune ya

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[video=youtube;Fbj9rg62ep4]http://www.youtube.com/watch?v=Fbj9rg62ep4[/video]

Ne oynardım bu oyunu. :D Oynamada yanında yat. :devil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...