Hea o.Grafiğe bak la Galaxy Gio'da oynanır şimdi.
![]()
Galaxy Gio daha Subway Surf i bile çalıştırmıyor

Hea o.Grafiğe bak la Galaxy Gio'da oynanır şimdi.
![]()
Galaxy Gio daha Subway Surf i bile çalıştırmıyorbu oyunu denediğinde yanar her halde
ben oynuyomGalaxy Gio daha Subway Surf i bile çalıştırmıyorbu oyunu denediğinde yanar her halde
ben oynuyomiyi çalışıyo ama ben o oyunu sevmiyorum
![]()
evetMarkette gözükmüyor o oynadığın portlanmış hali aynı şekilde temple run da öyle
napoli senin gibi takımın Allah bin belasını versin, başka zaman olsa aslan kesilirsiniz pis italyanlar sizi....:cursing:
Aynen tek maçtan mı yattı ?napoli senin gibi takımın Allah bin belasını versin, başka zaman olsa aslan kesilirsiniz pis italyanlar sizi....:cursing:
Geçmiş olsun reyiz.Aynen hayatımız tek maç olmuş. Ne güzel paranın yerini bile hazırlamıştım.
Vaay vay vay sonye bak beHayirli olsun espi ye 4.4 gelecekmişhttp://www.xperiablog.net/2013/11/2...eria-sp-xperia-t-tx-v-zr-under-investigation/
Vaay vay vay sonye bak beAklı başına gelmiş...
Sağol haber verdiğin için
![]()
Vaay vay vay sonye bak beAklı başına gelmiş gavatın
Sağol haber verdiğin için
![]()
Yok pcden yazdımGavat kelimesini tapatalk tan mı yazdın normalde sansürlenmesi lazımbu arada hayırlı olsun laf ediyodun japonlara ama adamlar güncellemeyi verecekler ama ne zaman geleceği meçhul
![]()
Yazık bu Android kullananlara güncelleme sıkıntıları var:mrgreen: ayrıca koskoca Adana valisi demiş bir şey olmamış sen yazsan ne olur kiYok pcden yazdımLaf ediyorduk ama haklıydık . Güncelleme verecek iyi güzel de taa ne zaman kim bilir
![]()
Android candırYazık bu Android kullananlara güncelleme sıkıntıları var:mrgreen: ayrıca koskoca Adana valisi demiş bir şey olmamış sen yazsan ne olur ki![]()
Ona lafım yokAndroid candır![]()
![]()
sony bana 4.4 verecek ya o yeter . zaten ondan sonra telefon eskir rom mom derken yenisi alırımOna lafım yokama markalar orta-alt-giriş seviye telefonlara hiç bakmıyorlar neredeyse ama Custom Rom lar var yaşasın Android geliştirme sistemi
Yazık bu Android kullananlara güncelleme sıkıntıları var:mrgreen: ayrıca koskoca Adana valisi demiş bir şey olmamış sen yazsan ne olur ki![]()
PC ve Telefon sd kartı hiç bir şekilde görmüyor bilen birileri yardımcı olabilir mi ? Nasıl geri düzeltirim ?
Yok oyle degil. Minitool partiton ile kartı ikiye bölmüştüm . Az önce tekrar birleştirmek için uğraştım . İki bölümü de nfts olarak formatladım ve kart tek parça göründü . Ayarları uyguladım ama şimdi kartı ne telefon görüyor ne pc.Büyük ihtimal sd kart yanmış.
Yardım edecek biri ? birileri ?Yok oyle degil. Minitool partiton ile kartı ikiye bölmüştüm . Az önce tekrar birleştirmek için uğraştım . İki bölümü de nfts olarak formatladım ve kart tek parça göründü . Ayarları uyguladım ama şimdi kartı ne telefon görüyor ne pc.
Bu arada kartı pcye telefonla msc modunda bağlıyorum. Kart okuyucu yok.
http://forum.shiftdelete.net/donani...bilgisayar-sd-karti-gormuyor.html#post3142779ubuntu live cd ile bak diyecem ubuntu ne? diyeecen hp'nin bu ise bir seyi vardi onu arastir micro sd kart rahmetli olmus gibi fotograf makinan varsa ona tak bicimlendireyim mi? erse evet de belki duzelir bizim kodak v530 pcnin ve tellerin gormezden geldigi kartlari kurtariyor bazen.
PC ve Telefon sd kartı hiç bir şekilde görmüyor bilen birileri yardımcı olabilir mi ? Nasıl geri düzeltirim ?
Abi sorun da orda işte görse bi haklayacam ama görmüyorFat32 veya daha küçük partlar halinde yeniden formatlayın. (tabi bunun için önce pc nin görmesi gerekiyodu)