Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Dizimag kadar mal bi site yok yemin ederim .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
napoli senin gibi takımın Allah bin belasını versin, başka zaman olsa aslan kesilirsiniz pis italyanlar sizi....:cursing:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
napoli senin gibi takımın Allah bin belasını versin, başka zaman olsa aslan kesilirsiniz pis italyanlar sizi....:cursing:
Aynen tek maçtan mı yattı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyle gorunuyor . 81 de yemiş napoli .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Aynen hayatımız tek maç olmuş. Ne güzel paranın yerini bile hazırlamıştım.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Vaay vay vay sonye bak be :D Aklı başına gelmiş gavatın :D Sağol haber verdiğin için :)

Gavat kelimesini tapatalk tan mı yazdın normalde sansürlenmesi lazım:D bu arada hayırlı olsun laf ediyodun japonlara ama adamlar güncellemeyi verecekler ama ne zaman geleceği meçhul:)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Gavat kelimesini tapatalk tan mı yazdın normalde sansürlenmesi lazım:D bu arada hayırlı olsun laf ediyodun japonlara ama adamlar güncellemeyi verecekler ama ne zaman geleceği meçhul:)
Yok pcden yazdım :D Laf ediyorduk ama haklıydık . Güncelleme verecek iyi güzel de taa ne zaman kim bilir :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok pcden yazdım :D Laf ediyorduk ama haklıydık . Güncelleme verecek iyi güzel de taa ne zaman kim bilir :)
Yazık bu Android kullananlara güncelleme sıkıntıları var:mrgreen: ayrıca koskoca Adana valisi demiş bir şey olmamış sen yazsan ne olur ki:D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ona lafım yok:) ama markalar orta-alt-giriş seviye telefonlara hiç bakmıyorlar neredeyse ama Custom Rom lar var yaşasın Android geliştirme sistemi
sony bana 4.4 verecek ya o yeter . zaten ondan sonra telefon eskir rom mom derken yenisi alırım :)

Yav sd kart bozuldu şimdi de iyi mi :cursing:
Ne telefon ne pc sd kartı görmüyor arkadaşlar biri yardımcı olabilir mi ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
PC ve Telefon sd kartı hiç bir şekilde görmüyor bilen birileri yardımcı olabilir mi ? Nasıl geri düzeltirim ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Büyük ihtimal sd kart yanmış.
Yok oyle degil. Minitool partiton ile kartı ikiye bölmüştüm . Az önce tekrar birleştirmek için uğraştım . İki bölümü de nfts olarak formatladım ve kart tek parça göründü . Ayarları uyguladım ama şimdi kartı ne telefon görüyor ne pc.
Bu arada kartı pcye telefonla msc modunda bağlıyorum. Kart okuyucu yok.

Yok oyle degil. Minitool partiton ile kartı ikiye bölmüştüm . Az önce tekrar birleştirmek için uğraştım . İki bölümü de nfts olarak formatladım ve kart tek parça göründü . Ayarları uyguladım ama şimdi kartı ne telefon görüyor ne pc.
Bu arada kartı pcye telefonla msc modunda bağlıyorum. Kart okuyucu yok.
Yardım edecek biri ? birileri ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ubuntu live cd ile bak diyecem ubuntu ne? diyeecen hp'nin bu ise bir seyi vardi onu arastir micro sd kart rahmetli olmus gibi fotograf makinan varsa ona tak bicimlendireyim mi? erse evet de belki duzelir bizim kodak v530 pcnin ve tellerin gormezden geldigi kartlari kurtariyor bazen.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
ubuntu live cd ile bak diyecem ubuntu ne? diyeecen hp'nin bu ise bir seyi vardi onu arastir micro sd kart rahmetli olmus gibi fotograf makinan varsa ona tak bicimlendireyim mi? erse evet de belki duzelir bizim kodak v530 pcnin ve tellerin gormezden geldigi kartlari kurtariyor bazen.
http://forum.shiftdelete.net/donani...bilgisayar-sd-karti-gormuyor.html#post3142779
Hocam hp usb disk format tool programını diyorsunuz anladım ama o da işe yaramıyor . Checking the device da kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...