cocuklukhali
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kim ne derse desin Flaş Bellek,Televizyon,Telefon tasarımı ve Kamerada Sony benim için en iyi firmadır(Not:Evimde hiç bir Sony ürünü bulunmamakta)
Oda iyi

Kim ne derse desin Flaş Bellek,Televizyon,Telefon tasarımı ve Kamerada Sony benim için en iyi firmadır(Not:Evimde hiç bir Sony ürünü bulunmamakta)
Tabiii) sonyciyiz
Ama iş telefon ve güncelleme olunca çok da iyi değil
![]()
Zaten telefon tasarımı dedim o üstteki Sony logosu çok havalı ayrıca bundan sonra TV ya da vb ürün alırsam parada varsa Sony alırım ama telefon konusunda iPhone dan şaşmam:thumbup:
Şekli yeterama güncelleme konusunda ayıp etti ve ediyorda o yüzden bidaha sony tel almayı düşünmüyorum
![]()
Japonlar çalışkan insandır diye alıyoruz fos çıkıyor diyorsun![]()
Aynen güncelleme konusunda çalışmıyor allahın çekik caponları![]()
Xperia SP ye 4.4 gelirse naparsın
Güzel soru. Eğer 4.4 verse sonraki çıkacak olanı vermese adam akıllı iş yapmış derim ve sonyle devam ederim. Ama vereceğini sanmıyorum![]()
Sen selamımı söyle verirlerpeki Sony almazsan ne alırsın ki?
Htc- (dışardan) iphone
![]()
Telefonda üstünde SONY yazısı arkasında logosu olması hava veriyor la.![]()
Nedense hTC nin orta modelleri çok pahalı amiral gemilerini çok beğeniyorum hTC nin birde bir şey soracağım Sony Xperia Z ye 4.3 verdi mi
Türkiyeden almam zaten ingilterede amca oğlu var ona getirtirim alırsam da amiral alırımhayır z 4.2.2 aldı önümüzdeki aya erteledi sony :hammer:
Nedense hTC nin orta modelleri çok pahalı amiral gemilerini çok beğeniyorum hTC nin birde bir şey soracağım Sony Xperia Z ye 4.3 verdi mi
Sony işte :hammer:Ayıp etmiş bu konuda Sony Z ye 4.3 verilmez mi şansında var ne güzel yav ben Almanya dan bizzat getirmiştim iPhone u gümrükte bir de problem çıkardılar o kadar
Sony işte :hammer:
Gümrükte nasıl sorun çıktı ve kaça aldın ?
Tam hatırlamıyorum ama geçirmeniz için kutuyu açmak lazım falan dediler ama geçen tanıdığım sorunsuz getirdiğini söyledi bir de 630 avroya aldım ama parayı amcama vermiştim o almıştı Offenbach tan almıştı ama mağazayı bilmiyorum
Bu gümrük bi acayip hakkaten kiminde sorun çıkıyor kiminde çıkmıyor. Yurtdışı gibisi yok ya ne güzel.
Maalesef ama vergiler fırlamış orda öyle diyor tanıdıklarım
Fırlasın ne olcak ben daha 2 sene kullancam bunu o zamana kadar neler neler olur![]()
Xperia SP 2 yıl güncelleme görürmü ki? ayrıca şu an kullandığın rom ne merak ettim
2 yıl güncelleme görmesi imkansızöğrenciym ben her sene değiştirme lüksüm yok
2 gün öncesine kadar existenZ ultra rom kullanıyordum ama şimdi stock roma döndüm.
15 yıllık geçmişBir yazılım devi daha gitti. Winamp.com 20 Aralıkta kapatılıyormuş.
http://www.winamp.com/media-player/tr
iPhone 5 den 5s e s3 den s4 de geçenlere ne demeliZaten öyle her yıl telefon değişmez ki en az 3 sene kullanmak lazım
iPhone 5 den 5s e s3 den s4 de geçenlere ne demeli![]()
![]()
Çıkarmasa da çıkarttıracam mecburBenim Sola 1 yıl oldu la şuanlık sorun yok. Senin SP (espi) en az 3 yıl çıkarır.![]()