Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Kim ne derse desin Flaş Bellek,Televizyon,Telefon tasarımı ve Kamerada Sony benim için en iyi firmadır(Not:Evimde hiç bir Sony ürünü bulunmamakta:D)

Tabiii :)) sonyciyiz :) Ama iş telefon ve güncelleme olunca çok da iyi değil :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tabiii :)) sonyciyiz :) Ama iş telefon ve güncelleme olunca çok da iyi değil :)

Zaten telefon tasarımı dedim o üstteki Sony logosu çok havalı ayrıca bundan sonra TV ya da vb ürün alırsam parada varsa Sony alırım ama telefon konusunda iPhone dan şaşmam:D :thumbup:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu arada [MENTION=361406]sabrimete[/MENTION] senin avatarına uyuz oldum:):mrgreen:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Zaten telefon tasarımı dedim o üstteki Sony logosu çok havalı ayrıca bundan sonra TV ya da vb ürün alırsam parada varsa Sony alırım ama telefon konusunda iPhone dan şaşmam:D :thumbup:

Şekli yeter :D ama güncelleme konusunda ayıp etti ve ediyorda o yüzden bidaha sony tel almayı düşünmüyorum :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Nedense hTC nin orta modelleri çok pahalı amiral gemilerini çok beğeniyorum hTC nin birde bir şey soracağım Sony Xperia Z ye 4.3 verdi mi

Türkiyeden almam zaten ingilterede amca oğlu var ona getirtirim alırsam da amiral alırım :) hayır z 4.2.2 aldı önümüzdeki aya erteledi sony :hammer:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkiyeden almam zaten ingilterede amca oğlu var ona getirtirim alırsam da amiral alırım :) hayır z 4.2.2 aldı önümüzdeki aya erteledi sony :hammer:

Ayıp etmiş bu konuda Sony Z ye 4.3 verilmez mi şansında var ne güzel yav ben Almanya dan bizzat getirmiştim iPhone u gümrükte bir de problem çıkardılar o kadar

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ayıp etmiş bu konuda Sony Z ye 4.3 verilmez mi şansında var ne güzel yav ben Almanya dan bizzat getirmiştim iPhone u gümrükte bir de problem çıkardılar o kadar
Sony işte :hammer:
Gümrükte nasıl sorun çıktı ve kaça aldın ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony işte :hammer:
Gümrükte nasıl sorun çıktı ve kaça aldın ?

Tam hatırlamıyorum ama geçirmeniz için kutuyu açmak lazım falan dediler ama geçen tanıdığım sorunsuz getirdiğini söyledi bir de 630 avroya aldım ama parayı amcama vermiştim o almıştı Offenbach tan almıştı ama mağazayı bilmiyorum

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Tam hatırlamıyorum ama geçirmeniz için kutuyu açmak lazım falan dediler ama geçen tanıdığım sorunsuz getirdiğini söyledi bir de 630 avroya aldım ama parayı amcama vermiştim o almıştı Offenbach tan almıştı ama mağazayı bilmiyorum

Bu gümrük bi acayip hakkaten kiminde sorun çıkıyor kiminde çıkmıyor. Yurtdışı gibisi yok ya ne güzel.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Xperia SP 2 yıl güncelleme görürmü ki? ayrıca şu an kullandığın rom ne merak ettim

2 yıl güncelleme görmesi imkansız :D öğrenciym ben her sene değiştirme lüksüm yok :) 2 gün öncesine kadar existenZ ultra rom kullanıyordum ama şimdi stock roma döndüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...