Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Abi yürüyün gidin oynamasını bilmiyonuz tabi ölürsünüz çamur atmayın csye :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oyna öl, oyna öl, oyna öl. Başka bi' zevki yok ki la. :D

Tabi anlamazsınız siz o rehineleri kurtarırken kendimi Saving Private Ryan filmindeki askerler gibi sanırdım ya da bomba yerleştirildiğinde imha etmeye çalışırken James Bond un askeri versiyonu sanırdım hey gidi günler hey

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
En güzelide online oynarken arkadaşlarla bakma kavgasına girmek ya da TeamSpeak ile taktik oluşturmak tabi taktik oluşturupda 20 fark yemekte ayrı bir problemdi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tabi anlamazsınız siz o rehineleri kurtarırken kendimi Saving Private Ryan filmindeki askerler gibi sanırdım ya da bomba yerleştirildiğinde imha etmeye çalışırken James Bond un askeri versiyonu sanırdım hey gidi günler hey

Oha :D Cpt. Mactavish'de zannedersin kendini. :D Bi' de 3D olsa :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oha :D Cpt. Mactavish'de zannedersin kendini. :D Bi' de 3D olsa :D

La CoD un mantığı ne zaten öldüre öldüre adam kalmadı Soap,Zakhaev,Makarov,Kamarov,Yuri,Sandman,Grinch,Truck,Shepherd(sonu böyle olmamalıydı)ve tabi 30000 amerikan pisliği... özür dilerim askeri bi Price la Niko kaldı

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
En güzelide online oynarken arkadaşlarla bakma kavgasına girmek ya da TeamSpeak ile taktik oluşturmak tabi taktik oluşturupda 20 fark yemekte ayrı bir problemdi

He ya net kafede online oynarken birbirine bakma kavgası yüzünden süre giderdi :mrgreen:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
La CoD un mantığı ne zaten öldüre öldüre adam kalmadı Soap,Zakhaev,Makarov,Kamarov,Yuri,Sandman,Grinch,Truck,Shepherd(sonu böyle olmamalıydı)ve tabi 30000 amerikan pisliği... özür dilerim askeri bi Price la Niko kaldı

AC4: Black Flag çıkmış. Boş ver COD'u falan. :D AC varken COD boş. :sneaky2:

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
excell de dikey yazı nasıl yazılıyor ya :D Libreoffice de dikey yığılı diye seçenek var onun gibi olmuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...