- Reaksiyon puanı
- 260
Ben de bayılmıyorum zatenHocaların lafı deme şunu sinir oluyorum hala diyen hocalar var mı yav

Ben de bayılmıyorum zatenHocaların lafı deme şunu sinir oluyorum hala diyen hocalar var mı yav
İlla kitabı Full okumaya gerek yok.İnternetten açıp özetini baksan yine aklında kalır. :mrgreen:
Bende internetten özeti okudum zatenama hoca en bilinmeyen yerlerden sordu okuyanlardan bile yapamayan oldu
![]()
tarih coğrafya yok. görmüyoruz.Matematik, Dil ve Anlatım, Edebiyat. Bunlar en kolay dersler.
Fizik, Tarih, Coğrafya bunlar zorlar insanı.![]()
tarih coğrafya yok. görmüyoruz.
edebiyat ve dil anlatım yazılısı olduğundan haberim bile yokturastgele girdim.
matematikte hastaydım. adam f(2x+1+x^2) parçalı fonksiyonunu vermiş ben f(x) aldımkörlüğüm tuttu
adam sağ limit sormuş ben sol limiti buluyom.
fizikte zorlanmıyorum ama bana fizik anlatan yok. matematiği tek başıma rahatlıkla öğrenebilsemde fiziği biriyle çalışmalıyım.
bu günde geometri vardı. 90-95 gibi bir şey gelecek.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bazı öğretmenlere özelikle matematikçilere sinir oluyorum. bir matematikçi için bir sorunun çözüm yolunu göstermek kaç saniye sürer ki?
adama soruyu götürüyorum. hocam bi yardımcı olun diyorum. adam işim var sonra gel diyor. sen işin bu değil mi zaten?
sana derste 40 dk saçmala diye mi para veriyorlar? öğretmen geliyor. derste 40 dk boyunca siyaset konuşuyor. suç bizim oluyor. üstüne olan da bize oluyor. anlattıkları gibi soru sormuyorlar.
deftere iki satır yazı yazdırıyorlar. sınavdan sonra ben bu size gösterdim diyorlaro yazdırdığın not kitaptada var. o notla iş bitseydi sana ne gerek vardı ki?
matematikçimizde sorun yok. matematkçilerimin tek sorunu soru sorunca ilgilenmiyorlari yoksa adamlar süper ders anlatıyor.Lisedeki Matematikçim çok iyiydi, yardımcı olurdu çözemediğin sorularda, güzel anlatırdı. Matematikçi Derste Siyaset anlatıyorsa çek videosunu, yolla MEB'e.![]()
matematikçimizde sorun yok. matematkçilerimin tek sorunu soru sorunca ilgilenmiyorlari yoksa adamlar süper ders anlatıyor.
siyaset anlatanlar edebiyatçılar. okulun ilk ayında hükümeti devirdi, suriye sorunun çözdü
adam gibi ilgilenen bi matematkiçim var![]()
soru götürüyorum. çözecek durumda değilse soruyu yanına not alıyo. öbür teneffüs çözüp, sınıfa kadar gelip senin sorun vardı diye anlatıyo adam. adama yemek yerken bir şey sorsam yemeğini bırakıp benle ilgileniyo. buda bana inanılmaz bir moral veriyor. bütün hocalar böyle olsa derste kimin canı sıkılır ki.
bir çoğu puanı yettiği için öğretmenliği seçmiş sanki.
anadolu/sayısal/sonsınıfAnadolu mu? Endüstri Meslek mi? Teknik Meslek mi? Genel liseye mi gidiyorsun?
Tavsiye edilen bir seri, genelde teknosada bunun diğer boyutlarını görüyorum.Kaliteli ve ucuz tv almak isteyenlere bunu öneririm.
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...Id=evph47pfl5008k&categoryId=163192#Gorseller
Fiyatına göre kalitesi ve boyutu çok iyi. Başka yerlerde daha ucuza da bulunabilir tabi.
Tv ile alakasını anlayamadım ?Ya bir müzik bitince ara ara citroen reklamı dinletiyorlar zorla . Reklam da var ayrı . Beleş kullanıyoz ya
![]()
puhahah![]()
ben spotify ne bilmiyodum da, etlevizyonda çıkan bi reklamdır dediydim
![]()
Cahillik zor iş
![]()
puhahah![]()
ben spotify ne bilmiyodum da, etlevizyonda çıkan bi reklamdır dediydim
![]()
Cahillik zor iş
![]()
Boş ver ben daha ilk defa spotify yi burda duydum ne demişler cahillik erdemdir
Keşke yatıp uyusaydım, zaten kaldık derstenSözde haftasonu, 9:30a sınav mı konur l.nnormalde en erken dersim 10:15 zaten.
Keşke yatıp uyusaydım, zaten kaldık dersten
[video=youtube;Fbj9rg62ep4]http://www.youtube.com/watch?v=Fbj9rg62ep4[/video]
Ne oynardım bu oyunu.Oynamada yanında yat. :devil:
Midtown Madness değil mi bu
Hea o.Grafiğe bak la
Bu oyunda bir yarışı geçemezdim ona sinir olurdum onun dışında süperdi Tatung ekranlı PC de ne oynardım be
Şimdi ETS2 oynuyoz ama ona da zaman yok.![]()
ETS yi ilk çıktığında çok oynardım ama şu an bırak ETS yi FIFA bile oynayamıyorum gerçekten vakit yok![]()
Işık hızıyla tatil gelip, IE hızıyla tatil bitse keşke. :devil: