Ya bu youtube sizdede mi sıkıntılı ):

hawkpaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:cursing::hammer: ya yaklaşık bi aydır sürekli kasılıyo bu site özellikle vevolarda; mesela bazen video oynarken alt+tab çakıyom 2 sn sonra video otomatik donuyo,
napıyo bana atar mı yapıyo anlamadım tekrar giriyom tarayıcıya devam ediyo çıkıyom yine donuyo... ******************** :mad:
aynı sorunu yaşayan var mı???

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Gider yapma sen de o kadar youtube a sev onu biraz :D yok valla bende sorun olmuyor en fazla sıkıntım normalden hd ye geçerken bir karelik takılma yapıyor sonra normale dönüyor

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Sıkıntı yok gibi. Artık eskisi gibi duraklatınca dolsun diye biraz doluyo sonra duruyo, yani tam dolmuyo. Yani orda bi sıkıntı söz konusu :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
3105855083.png
[/URL][/IMG]
baglanti hizim yukaridaki gibi ancak vieolar acilirken full hd degilde hd aciliyor her defasinda elle secmek zorunda kaliyorum.ayarlardanda surekli original formatta oynat dedigim halde yaklasik bir aydir sorunlu

hawkpaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gider yapma sen de o kadar youtube a sev onu biraz :D yok valla bende sorun olmuyor en fazla sıkıntım normalden hd ye geçerken bir karelik takılma yapıyor sonra normale dönüyor

ya gider de yapmıyom pek naz yaptı..:laugh:
bende spotify diye bi program buldum çok kral her aradığım yabancı şarkıyı dinliyom ama video yok işte..:crying:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3105855083.png
[/URL][/IMG]
baglanti hizim yukaridaki gibi ancak vieolar acilirken full hd degilde hd aciliyor her defasinda elle secmek zorunda kaliyorum.ayarlardanda surekli original formatta oynat dedigim halde yaklasik bir aydir sorunlu
:ohmy::scared::scared::tt1:

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
:cursing::hammer: ya yaklaşık bi aydır sürekli kasılıyo bu site özellikle vevolarda; mesela bazen video oynarken alt+tab çakıyom 2 sn sonra video otomatik donuyo,
napıyo bana atar mı yapıyo anlamadım tekrar giriyom tarayıcıya devam ediyo çıkıyom yine donuyo... ******************** :mad:
aynı sorunu yaşayan var mı???

Demen üzerine chromedan denedim bir sıkıntı yapmadı...

o downloada faster than %74 mü o zaman biz ölelim
3097515921.png

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Her şeyi anlarım da, konuya “Ya" diye başlamak nedir? :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
3105855083.png
[/URL][/IMG]

Ağladım :(

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3105855083.png
[/URL][/IMG]

:scared: bu hız türkiyede yok ya :scared:

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Buda Bendeki Hız :hammer: :crying: :cursing: İnternet Sağlayıcım TTNET dir.

M
G] [/IMG]

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
DÜNYANIN EN YAVAŞ VE PAHALI İNTERNETİ TTNET SUNAR:

U5Ihlso.jpg
Türkiye

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ttnet fiber interneti nasıl acaba kullanan arkadaş varsa bi yazıversin :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

normalinde hâyır mı var.fiberin de olsun.sadece lafta.TTnet denen kurum.Sadece reklam verir.söylediği bütün şeyler lafta kalır.Milleti kandırır.taahüt ettiği hızı vermediği gibi akk diye saçmalıklar çıkartır.

F3D9JoQ.jpg

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstanbul Bahçelievler de ttnet fiber kullanıyorum hız 20 Mbit lik
Yaklaşık 21 -25Mbit arası hız gösteriyor gayet memnunum yanlız tek sorun wireless ile modeme bağlıyken bu hız 8 Mbit e kadar düşebiliyor

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
fiber internete geçenlere kaplumbağalı modem hediye ediyor.baktıkça TTNET hatırlarsınız diye.:))

kYTyJfv.jpg

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Odtü de yaşasaydık olabilirdi.Geçenlerde duyduguma göre 2gbps'ye çıkaracaklarmış hızı :)
660473895.png

odtüdeki hızı bilmiyordum :) benim şu son 5 aydır internetimde yavaşlama farketmedim aksine daha da yükselmeye başladı. az sonra kendimkini paylaşacağım

fiber internete geçenlere kaplumbağalı modem hediye ediyor.baktıkça TTNET hatırlarsınız diye.:))

kYTyJfv.jpg

orada ince ayrıntıyı vermişler :D

3107632152.png

benim hızımda böyle eskiden daha azdı. ama allaha şükür her geçen gün yükseliyor ;)