Note 3 ..

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1400 tl lik telefon alcaktım fakat note 3 + gear çok hoşuma gitti. sizce note 3 2200 tl ye değermi ve kasarmı ? oyun performansı çok iyi olmalı donmasın kasmasın bide pantolon ceplerine sığar mı ? :) cevap verirseniz sevinirimm.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Kasarmı sorusuna kullanan biri cevap verir ama ben Note 2 kullanınca bile telefon zor giriyordu pantolona yani biraz fazla büyük bu telefon

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar 1400 tl lik telefon alcaktım fakat note 3 + gear çok hoşuma gitti. sizce note 3 2200 tl ye değermi ve kasarmı ? oyun performansı çok iyi olmalı donmasın kasmasın bide pantolon ceplerine sığar mı ? :) cevap verirseniz sevinirimm.

kardeşim 2200 tl gibi yüksek bi mevlaya en iyi alınabilecek tek telefon note 3 dür. o parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor en az 2 yıl kasmaz çünkü güncel olcak güncelleme alcak oyun performansı en iyi telefon zaten ondan iyi oyun performans veren telefon yok.... pantolan cebine sıgarmı o pantolana göre baglı kotlara sıgıyor ama normal pantalonların cebinin büyüklügüne baglı büyükse sıgar küçükse sıgmaz..... :)

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim 2200 tl gibi yüksek bi mevlaya en iyi alınabilecek tek telefon note 3 dür. o parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor en az 2 yıl kasmaz çünkü güncel olcak güncelleme alcak oyun performansı en iyi telefon zaten ondan iyi oyun performans veren telefon yok.... pantolan cebine sıgarmı o pantolana göre baglı kotlara sıgıyor ama normal pantalonların cebinin büyüklügüne baglı büyükse sıgar küçükse sıgmaz..... :)

saol valla içimi rahatlattın peki bişi sorcam gear ne zamana kadar hediyesi olcak ??

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gear ayrı olarak satılıyor. Ayrıca Pantolona da sığıyor. Ben memnunum cihazı alınca güncellemeleri yapılmamışsa ilk önce güncellemeleri yap ve sonra cihazı sıfırla. Hata falan varsa sıfırlamadan sonra geçiyor. 2150'ye burada 0 satılıyor. Gear'a da 800 lira verilmez. Kimse almayacak fiyatı düşecek diye tahmin ediyorum.

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm note 3 + gear diyince bedava sanıo insan :( tam bir hayal kırıklığı yaşadım note 3 almıcam ozmn heralde :) sırf saat için alcaktım

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hmm note 3 + gear diyince bedava sanıo insan :( tam bir hayal kırıklığı yaşadım note 3 almıcam ozmn heralde :) sırf saat için alcaktım
AHAHA piyasadaki en iyi telefonu alma başka bir şey al ;) saat olarak Smart watch 2 daha şık, onu alıp bir de z1 alırsın ... Tabi çıkınca... Ayrıca aynı paraya gelir note3 le...

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AHAHA piyasadaki en iyi telefonu alma başka bir şey al ;) saat olarak Smart watch 2 daha şık, onu alıp bir de z1 alırsın ... Tabi çıkınca... Ayrıca aynı paraya gelir note3 le...

piyasadaki en iyi telefon olduğunu nerden çıkartıyorsun ?? bencmark testlerinde bile hile yapıomuşş

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
piyasadaki en iyi telefon olduğunu nerden çıkartıyorsun ?? bencmark testlerinde bile hile yapıomuşş
Benchmark testi marka seçen bir şey ona güvenemezsin hiçbir zaman. Apple testlerinde iphone en iyi çıkar vs.. Neticede güçlü donanım, S-pen, pil gücü vs her şey düşünülünce totalde yeterince iyi almak için :cool:

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence note 3 al ama note 3le gearın kampanyası bitti diye biliyorum gear ayriyetten alman gerekebilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer kalemi için düşünüyorsan Z1'de de herhangi bir kalem ile üzerinde çalışabiliyorsun. Tabi işlevleri Note 3 kadar geniş değil. Zevkine bağlı olarak Z1 de tercih edebilirsin.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
isvecte kontratli alirsan notu yaninda gear hediye aslinda cok avantalli ama ben gittim iphone 5s aldim iphonda abartildigi kadar iyi bir telefon degil sadece biraz sexy ve yazilimi stabil. yoksa 4 inc ekranda bir b.k yapilmiyor ben iphonun sadece telefon mesajlasma ve kamera özelligini kullaniyorum desem yalan olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3 ün siyah renkli olanlarının gorilla glass ekran camı üst çerçeveye tam oturmuyor duyurulur. ben siyah aldım o acıklıktan cok toz topluyor. ama beyaz renginde oyle bir sıkıntı yok. siyahları antalyada 2 avm de adanada media markt ve samsung shopta ve antalyada denedım bütün siyahlarda ekranın üst kısmındabir tırnak acıklık var