M
Murat Burç
SDN Okuru
Note 10 falan değil. S10 Plus. 5600 TL'ye satılıyor şuan.
S10 Plus Note 10'dan daha iyi. Hele fiyat düşünüldüğündeS10 Plus mı Note 10 mu![]()
S10 Plus öneririm.S10 Plus mı Note 10 mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnız S10 Plus ekranı 2kve 522ppi çok güzel geldi gözüme
S10 Plus 5500-6500TL arası en iyi ekrana sahip cihaz.Çook kararsız kaldım, oppoyu şuan sildim diyebiliirm
S10 Plus , Note 10'dan daha iyi.Bakacağım, yalnız beni s10 plus a ikna etmeni isteyeceğim![]()
3500 pil aynı işlemcinin overclocklanmış haliyle note 10un şarjı daha mı iyiymiş?Hocam bende o konuda kararsızım , bazılarıo şarji vs kötü diyor
Ayrıca Poco istemiyorum diyorsun ama işlmci ve ömür konusunda da pocodan daha iyisi yok bu fiyatlaraEvet ?
dediğiniz donma kasma olayı benim a50 de bile olmuyor.Çook kararsız kaldım , samsung için hala endişeli bakıyorum . Yani benim için samsung da takıntı olan şeylerden birisi örneğin telefonla arama sonrasında aramayı kapatırken kasması vs
Evet, Poco'dan daha iyi bu konularda ama Note 10 iksinden de daha iyi ve konunun başında kalemi olması iyi bir şey demişti.Konu sahibi arkadaş,telefondan müzik dinlemeyi ve film izlemeyi seviyormuş. S10 Plus bu konularda daha iyi bir cihaz.
Evet Note 10 Plus ın ekranı daha iyi ama normal Note 10 nun ekranı S10 Plus kadar değil.Note 10 öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, Poco'dan daha iyi bu konularda ama Note 10 iksinden de daha iyi ve konunun başında kalemi olması iyi bir şey demişti.
Note 10 PLus, S10 Plus ekranı aynı. Olsa olsa kalem için katman vardır.Evet Note 10 Plus ın ekranı daha iyi ama normal Note 10 nun ekranı S10 Plus kadar değil.
Birşeyler izlemeye sevdiğinizi söylemişsiniz.Dostlar merhaba,
Telefon için max bütçem 6000, 6200 TL
3 Seçenek arasında kaldım , bunlar;
-iPhone Xs 64gb (Garantisiz , ikinci el )
-Oppo Reno 3 Pro (Sıfır)
-Samsung Galaxy Note 10 (Sıfır)
Sizce hangisi ve neden ?
Film izlemeyi ve müzik dinlemeyi çok seven birisiyim
Üçü arasında xs almanı tavsiye ederim.Dostlar merhaba,
Telefon için max bütçem 6000, 6200 TL
3 Seçenek arasında kaldım , bunlar;
-iPhone Xs 64gb (Garantisiz , ikinci el )
-Oppo Reno 3 Pro (Sıfır)
-Samsung Galaxy Note 10 (Sıfır)
Sizce hangisi ve neden ?
Film izlemeyi ve müzik dinlemeyi çok seven birisiyim