Sony Xperia SP mi ?? yoksa LG Nexus 4 mü ??( ACİL YARDIM )

hamdiutku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. en fazla 3 4 gün içinde bir telefon almam gerekiyor. forumda ki bir kaç yorumu okudum ve seçeneklerimi bu 2 telefon a kadar indirgedim.
aradığım özelliklerden bahsedeyim. öncelikle telefonda hıza ve ekran çözünürlüğü benim için önemli , çok müzik dinleyen biri olduğum için ses kalitesi önemli , şarjı ve internet hızı da benim için önemli olan noktalardan bi tanesi ve tabii ki telefonun çok karmaşık olmamasını istiyorum.Sizce bu 2 telefon arasından söylediğim özellikler yönünden hangisini almalıyım ? ya da siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? ( farklı telefon önerilerine de açığım)

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 5s veya g2 olabilir söylediklerinde ise nexus4

hamdiutku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 s bütçemi aşıyor baya baya :D benim aradığım telefon 1.000 en fazla 1.200 falan olmalı

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ses kalitesi önemliyse Htc one miniye bak.
Sp fiyatına göre iyi telefon ama nexus 4 karşısında nasıl bilmiyorum.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Çok müzik dinleyen biri isen Xperia SP daha iyi ama Nexus 4 'ün Google desteği ve 2GB Ram'i olması büyük avantaj bence Nexus 4 al.

hamdiutku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 te yeni güncellemeler yapılır telefon gelişir sürekli diyorlar bu konuda ne diyorsunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

htc yi düşünmüştüm ama şarjı az dayanıyor sarj benim için önemli

ayrıca kamera da önemli hepsi 8 megapixel diyorda mutlaka vardır heralde farkları ? bilgisi olan var mı

[h=1]Sony Xperia Z C6603 hakkında düşünceleriniz neler ?[/h]

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nexus 4 te yeni güncellemeler yapılır telefon gelişir sürekli diyorlar bu konuda ne diyorsunuz

htc yi düşünmüştüm ama şarjı az dayanıyor sarj benim için önemli

ayrıca kamera da önemli hepsi 8 megapixel diyorda mutlaka vardır heralde farkları ? bilgisi olan var mı

Sony Xperia Z C6603 hakkında düşünceleriniz neler ?
şık bi telefon suda geçirmiyo kamerada on numara alabilirsin

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benimde bütçem bu kadardı çok araştırdım one mini alcaktım sipariş verdim sonra iptal ettik 200 daha bulup g2 aldım.Sp de kullandım yaklaşık bir ay ekranı diğer ekranlar yanında çok soluk kalıyor ayrıca boyutuna göre çok ağır sp tavsiye etmem.Bu bütçe için en iyisi one mini özellikle de müzik kalitesi demişsin tam sana göre ekranı da süper ayrıca 16gb dahillisi var ama 25 gb dropbox veriliyor 2 yıl boyunca galeri ile senkronize çalışıyor.Xperia z alabilirsen oda güzel senin için ama bu bütçede ancak 2. el bulursun.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar merhaba. en fazla 3 4 gün içinde bir telefon almam gerekiyor. forumda ki bir kaç yorumu okudum ve seçeneklerimi bu 2 telefon a kadar indirgedim.
aradığım özelliklerden bahsedeyim. öncelikle telefonda hıza ve ekran çözünürlüğü benim için önemli , çok müzik dinleyen biri olduğum için ses kalitesi önemli , şarjı ve internet hızı da benim için önemli olan noktalardan bi tanesi ve tabii ki telefonun çok karmaşık olmamasını istiyorum.Sizce bu 2 telefon arasından söylediğim özellikler yönünden hangisini almalıyım ? ya da siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? ( farklı telefon önerilerine de açığım)

para sıkıntın yoksa yani paran varsa 32 gb lık lg g2 al derim beklediklerini fazlasıyla karşılar ama dediklerin arasında xperia sp daha iyi hem şarj hem ses ve ekran kalitesi xperia sp iyi ....

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 derim ekran ve performans olarak daha önde olur