Sevgilisizlikten kafayı yemek üzereyim

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Artık rüyalarıma kadar giriyor çoğu gece bi kızla ya aşk yaşıyom yada kızla ilişkiye giriyom rüyamda yetti artık bazı kızlar tipin fena değil diyo bazılarıda tipsizsin diyo 2 3 sene bi kızı sevdim o da yüz vermedi artık iyicene sinirim bozulmaya başladı önümüzdeki sene üniversite sınavı var anca bulabilirsem üniversite bulabilirim bi sevgili sizde durumlar nasıl beyler? siz hiç sevgiliniz yok diye sinirlenmiyonuzmu ben aşırı sinirleniyom çıldırcak gibi oluyom:tt1::biggrin:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu işler tipe bakmıyor pek, kızlarla konuşmayı bilmek lazım. Illaki olması lazım dersen çirkin olabilir ilk sevgilin.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2-3 Sene sevip yüz vermeme gerçekten berbat bir durum birde artık sen yoksun gibi davranıyorsa seni artık görmüyorsa bayrama bile küs giriyorsa....Sevgili o kadar da önemli bişi değil gerçekten ayda 1 değişeceğine 1 tane olsun adam gibi olsun.Onu seversen zaten aklın o şeylerde olmaz.Sonra da evlenirsin :) İnan karlı çıkan sen olursun.Unutma 1 tl için tam 1 tl de bulabilirsin ama 10 tane 10krş da.Ve evlendiğin de 10krş'luk olur :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Benim sevgilim yok . Olsa fena olmaz. Konuşacak , dertleşecek biri olur en azından . Ama yok diye de rüyalarıma falan girmez . Olsun diye de kendimi heba etmem.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
boşver dostum kafaya takılcak dert değil bunlar yalnızlık ALLAHA mahsustur seninde kısmetin elbet bir gün bi yerden çıkıp gelecektir hiç beklemediğin bi anda bile olabilir

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öz değerlendirme yap.

Tip: Kötü Orta İyi Çok iyi (En Az orta olmalı)
Konuşma: Kötü Orta İyi Çok iyi (Konusma cok onemlidir İyi Olsa iyi olur)
Para: Kötü Orta İyi Çok iyi (Orta-İyi Yeterli gelir)
Giyim&Aksesuar&Parfüm: Kötü Orta İyi Çok iyi (En az iyi olması lazım)
Vücut:Kötü Orta İyi Çok iyi (Orta Ve üstü)

Bak ben kızlarla genelde haşırneşir bi insanım kendi öz değerlendirmemi soyleyım.

Tip Orta
Konusma Orta iyi arası
Para Çok iyi
Giyim,Aksesuar,Parfüm Çok iyi
Vücut İyi

Parfüm çok önemli Rochas Man in kokusunu bulan adamdan allah razı olsun :D
Giyim de genelde Gömlek Tercih ederim Tsihrt gibi salas değildir herzaman bir ağırlıgı vardır...
Kot'un önemi Maddiyat Yeterliyse Levis&Quicksilver gibi markalardan kot alın Çok farkı oluyor.
Vücut Bir spor salonuna gitmek şart V vücüt kollar şişkin kızların cok etkılendıgı bır durum...

Tavsiyeleri kaptın yürü :D

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dostum böyle yana yakıla sevgili ararsan bulamazsın..Sen istersen gelmez,istemediğin zaman fazlası gelir..Bana öyle oldu ve şuan kız arkadaşımla 3. ayımıza girdik çok mutluyuz twitter,facebook,watsapp herseyimizi kapattık sanki senelerce berabermişiz gibi gerçekten çok güzel bir duygu...Çıldırmakta haklısın bence....

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gerçekten sevmiyorsan birini hiç başlamayacaksın arkadaş. O doğru kişi varya, onu bekle sen çok mutlu olursun.(Aman yanlış anlaşılmasın öğüt vermiyorum haddim değil.)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ASLINDA SEVGILI olmadıgından değil can sıkıntısından . bu işler karışık . :D bende anlamış değilim

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum çıldırdın mı ne yaptın? Tipi felan s.et gönlün varsa git adam akıllı açıl sevgili yapacağım diye de zorlama. Kaçan kovalanır aklında bulunsun. Gevşek hareketlerin olmadığı sürece mutlaka biri gelir, hatta kendiliğinden gelir sen dert etme bu kadar.

Az bi silkelen bu arada, her gece zor olur insan banyoya yetişeceğim diye bir hale girer. :)

Tip bilmem ne diyen arkadaşa tavsiye ben özel günler hariç parfüm sıklığım görülmemiş, tipim göbekli felan gayet rahat giyimli hatta elimde neredeyse bayağı sıkı bir tipim o dediklerin bir halta yarasa bana kimsenin selam bile vermemesi gerekir. Yanlış anlamayasın ama gönül işi tipe paraya bakmamalı bakarsa zaten vardır o işte bi iş. 10 tane değil 1 tane olsun düzgün olsun diyorsan tabi.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Abi bırak, bizim varda ne oluyor? Her gün dert. Sevgilin olmaması daha iyi. Bırakamıyorum da. :D

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Bilemiyorum şimdiki kızları tavlaması kolay gözünde büyütüyosan sevgilin olmaz.Hele türk kızları samimi davran ve espirili bi kişiliğin olsun tamamdır seç beğen :D

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sevgilin olması dertmi? Hayır asla. Sevmek sevilmek güzeldir, hele karşındakinin senin için canını vereceğinden emin olarak sevmek en güzel duygudur. Sevgi gerçekten bunu hak edenlere sonsuz verilmiştir. Ben çok kötü biriyim kahretsin, insanlara kaba davranıp uzduğum için kendimden nefret ediyorum, ve en sevdiğim kişiyi...

Bence sen bekle sevgi için, kızlarla takılmaya bak . Daha ilerde severek bağlanmak iyidir

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bendede yok hatta bu zamana kadar doğru düzgün biriyle çıkmadım bile :D takma kafana dostum her şeyin zamanı var rahat düşün biraz olaylara dışardan bak :)

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
benim eski kız arkadaşlarım da ünlü oldu ben ne yapayım intihar edeyim en iyisi :D
biri şarkıcı oldu biri manken :D :D

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bak ben sana soyliyim. Vucut yap saclarına modaya gore kestır zaten en tipsiz hanzo bile kestırıyo modaya gore biseye benzıyo ben anlamadım ama oluyo yanı. Sakal falan bırak olursun merak etme ama vucut olsun giyiminde zibidi gibi olmasın tamamdır.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kafanı dinle genç. daha yaşın küçük üniversiteye hazırlanıyormuşsun. eğlenmene bak ;) üniversitede takılırsın rahat rahat.

not:tecrübe konuşuyor kulağını aç da dinle :D

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bak ben sana soyliyim. Vucut yap saclarına modaya gore kestır zaten en tipsiz hanzo bile kestırıyo modaya gore biseye benzıyo ben anlamadım ama oluyo yanı. Sakal falan bırak olursun merak etme ama vucut olsun giyiminde zibidi gibi olmasın tamamdır.
vücut yapıyom saç şeklim 17 senedir aynı :D böyle kalkık hemde kendinden hiç inmez saçlarım aşağı en yakışan saçım öyle

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Aklıma Türk sinemasında geçen çıldırdım repliği geldi. Ha kafayı yemiş ha çıldırmış.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Burdaki kızları bırak öbür tarafdaki hurilere bak ..:D

entegre95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baktin kiz pas vermiyor pas gecicen ilgiyi kesicen o ilgiyi kestigini anlayip sana yakinlasacak bu sefer sen pas vermicen

optimal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgilin olmasını istiyorsan öncelikle üniversite sınavına çok iyi çalış , iş garantili meslekleri kazanmaya gayret göster. Tıp kazandığın zaman emin ol ki öğrenciyken bile çevrendeki herkesin sana bakışı değişecektir , basit bir bölümde okur ve paranda yoksa zaten konuşmanın ve tipin çok da önemi olmaz , çok yakışıklı olsanda muhabbetin süper olsada asla evlenilecek adam olmazsın. Kızlar arasındaki fark %10 'nu geçmez , bu kız diğerlerinden farklı diyede hiçbir zaman düşünme emin ol ki hepsi aynı. Para > meslek > ... Bu ikiside yoksa geri kalan olsada olur olmasada zaten tercih edilecek son kişisin , kadınlar sadece güçü seçer.

entegre95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgilin olmasını istiyorsan öncelikle üniversite sınavına çok iyi çalış , iş garantili meslekleri kazanmaya gayret göster. Tıp kazandığın zaman emin ol ki öğrenciyken bile çevrendeki herkesin sana bakışı değişecektir , basit bir bölümde okur ve paranda yoksa zaten konuşmanın ve tipin çok da önemi olmaz , çok yakışıklı olsanda muhabbetin süper olsada asla evlenilecek adam olmazsın. Kızlar arasındaki fark %10 'nu geçmez , bu kız diğerlerinden farklı diyede hiçbir zaman düşünme emin ol ki hepsi aynı. Para > meslek > ... Bu ikiside yoksa geri kalan olsada olur olmasada zaten tercih edilecek son kişisin , kadınlar sadece güçü seçer.

Cok haklisin para para para her sey para artik

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
la nereye düştük ........