Sevgilisizlikten kafayı yemek üzereyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaaaşım aneye babeye söyle seni eversin hiç bir derdin kalmaz ;) bizim köydede senin gibi bir cocuk vardı ağaca tırmaniydi artık. Onu da everdiler düzeldi. Seni de eversinler inşallah düzelirsin. Geçmiş olsun.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Allah'ım sabır ver. temiz duygularıda kirletiyorlar. sırf sevgilim olsun diye böyle bir şey nasıl istenir aklım almıyor. rüyalarına giriyormuş bide. sapıkça... :P
sen üniversite ye bu kafayla git. bulursun bi tane mutlaka.

karakterin olmadıktan sonra, dünya güzeli seçilsen, bir başka deyimle; şekil bir tipin olsa :P yine de işine yaramaz.

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlk Önce Kızlarla Arkadaşlık Kurmayı Öğreneceksin:P

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Artık rüyalarıma kadar giriyor çoğu gece bi kızla ya aşk yaşıyom yada kızla ilişkiye giriyom

Şu kısmı demeseydin bir cevap verecektim ama...
Bence sevgisizlik değil de azmış olabilirsin.
Allah iyi insanları, doğru yoldan ayırmasın.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Üniversite'de ortam yapmak kolay bir iş değil, bunun için atılgan olman lazım :) O yüzden şimdiden sana kolay gelsin kardeşim

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şu kısmı demeseydin bir cevap verecektim ama...
Bence sevgisizlik değil de azmış olabilirsin.
Allah iyi insanları, doğru yoldan ayırmasın.
ya kardeş şaka mı yapıyon sen zaten sevgilisizim mecburen insan ister istemez azıyo töbe yarabbi :D benim arkadaşım vardı eskiden johny sins gibi dolaşıyodu şimdi bi sevgili yaptı utanmasa namaza başlıcak :D

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bakış açısına bak... Rezalet. Allâh doğru yola girmeyi nasip etsin.

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sen buraya takildikca sevgilin olmaz.
Bence git bir kizin kahramani ol kahramani olmak icin kiz icin birsey yapmana da gerek yok.
Aslina bakarsan kizlar parayi cok sever öyleki anlatamam.

demek oluyorki senin paran yok sana da kahraman olma sansi kaliyor.

Haydi hayirlisi.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Üniversiteye kadar sevgilin olmuş ya da olmamış çok bir şey değiştirmiyor bence çünkü yeterli olgunluğa erişmeden yaşanan ilişkiler bana göre evcilik oynamaktan farksız. Üniversite'ye geçince de bir anda sihirli bir şekilde işlerin bir anda değişmesini bekleme. Gidişatın değişmesini istiyorsan öncelikle kendin değişmelisin; aslında değişmek sözcüğü yanlış. Gelişmelisin. Erkekler genellikle gözlem becerisine çok fazla sahip değiller. Eğer iyi bir gözlemci değilsen -1 puan. Çünkü biriyle yakınlaşmak istiyorsan yakınlaşabileceğin kişileri önceden saptaman gerekir. Ne demek bu? Yani sana ilgi duyup duymadığını anlaman lazım eğer ilgi duyduğunu düşünüyorsan "go go go" ama ilgi duymuyorsa arkadaşlık fazlasını bekleme. İlla bir sevgilim olsun diyorsan da çok fazla seçici olmaman gerekiyor. Sana ilgi duyduğunu gözlemlediğin ya da hissettiğin biriyle de güzel bir ilişki yaşayabilirsin. En azından üzerindeki acemilik gider ve eğer sorun yaşayıp ayrılırsan da sonraki ilişkin için tecrübe edinmiş olursun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende Kafayi yicem, yalnizliktan...
Hayallerimde yasadigini biliyorum,
ama kim oldugunu bilmiyorum...

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu sinir sevgisizlikten değil. Easy champ :devil2:

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Artık rüyalarıma kadar giriyor çoğu gece bi kızla ya aşk yaşıyom yada kızla ilişkiye giriyom rüyamda yetti artık bazı kızlar tipin fena değil diyo bazılarıda tipsizsin diyo 2 3 sene bi kızı sevdim o da yüz vermedi artık iyicene sinirim bozulmaya başladı önümüzdeki sene üniversite sınavı var anca bulabilirsem üniversite bulabilirim bi sevgili sizde durumlar nasıl beyler? siz hiç sevgiliniz yok diye sinirlenmiyonuzmu ben aşırı sinirleniyom çıldırcak gibi oluyom:tt1::biggrin:

Hiç sıkma canını, üniversite de ne maymunlar gördüm taş gibi sevgilisi olan. Özgüven olsun yeter. ;)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Psikoloji de ne diyorlar buna kızsız adam sendromu galiba.Kasma hayatın tadını çıkar az insan az dert çok mutluluk bu felsefeyi benimse .