Twin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar. Telefon alma arifesindeyim. Öncelikle benim için önemli olan şey kamera. Bir yere gittiğim zaman fotoğraf çekmeyi seviyorum. Kaldı ki motosiklet aşığı olduğum için gerek motosiklet grubumuzla gerekse tek olarak çok gezdiğimden dolayı gittiğim yerlerin fotoğraflarını çekip hatıra olarak kalsın istiyorum. Lumia kamera yönünde en üstün telefon. Bunu net olarak söylememin sebebi ip5-s3-htc onex gibi telefonların fotoğraf kalitesinin karşılaştırılması yapılmış. Orada 920 kullanılıyordu ve hepsinden daha net daha güzel bir fotoğraf elde edildiğini gördüm 920 ile. 925'de daha çok geliştirmelere gidilmiş ve 920'de 5 mercek olan kamera 925'te 6 mercek olduğunu söyleniyor. Daha iyi bir beyaz ayarı yaptığı zaten aşikar.
G2'nin kamerasının karşılaştırmasını bulamadım. İşlemci,ram yönünden çok daha üstün bir telefon. Bir yandan da 16gb ile 32gb arasında yüksek bir fiyat farkı bulunması can sıkıcı bir durum. SD kart takılamaması ayrı bir dert zaten.
Sizce kararımı hangi telefondan yana kullanmalıyım?
G2'nin kamerasının karşılaştırmasını bulamadım. İşlemci,ram yönünden çok daha üstün bir telefon. Bir yandan da 16gb ile 32gb arasında yüksek bir fiyat farkı bulunması can sıkıcı bir durum. SD kart takılamaması ayrı bir dert zaten.
Sizce kararımı hangi telefondan yana kullanmalıyım?