Telefon tavsiye yardım

erdogan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhabalar. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Modelleri yazıcam fakat öncelikle istediğim özellikleri belirteyim.

- İlk olarak ben bu telefon 3-4 yıl rahat kullanmak istiyorum. Hatta istek değil zorunluluk.
- Büyük ekran(5,5-6 inç)
- İyi derecede pil ömrü
- Kamera tatmin etsin. Fotoğraf çekmeyi severim.

Şimdilik bu kadar diyebilirim. Maksimum 1000 tl bütçem var. Onun için ben wp telefon düşünmüştüm. Ki zaten sene başından beri hatta ilk çıktığından beri araştırıyorum wp'yi. Açıkçası denemek de istiyorum. Neyse modeller;

Asus Zenfone6/Zenfone5
Nokia Lumia 1320
Nokia Lumia 925/920

Aslında L1320 düşünmüştüm ama onun da kamerasının tatmin etmediğini duydum. Biraz da piksel yoğunluğu düşükmüş. Ne derece doğru bilmiyorum hiç kullanmadım. Bunları duyunca da biraz L925'e kaydım. Onun da ekranı daha küçük. Biraz büyük ekran deneyimi istiyorum. O yüzden o da içime sinmedi diyebilirim. Sonrasında da Asus gözüme takıldı. Genel olarak çok iyi yorumlar var. Ama bu cihazda da android olduğu için hedeflediğim zaman aralığında kullanamam diye düüşünüyorum. Çok uzattım ama dediğim gibi uzun bir süre kullanacağım için ince eleyip sık dokuyarak almak istedim kusura bakmayın. Bu modeller dışında da tavsiyeleriniz olursa hepsine açığım. :)

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende zenfone 5-6 serisi ile lumia 1320 arasında kalmıs durumdayım uzun süreli kullanım acısından wp iyi, gibi duruyor ama büyük ekranda oyun oynamak istenirse asus android olduğu için daha alternatifli olur arada kaldım tamamen 1320 nin gündüz ışıkta çekimi güzel kötü değil diyebilirim beğeniyorum düz kullanıcılar için ideal bence

erdogan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün vakit bulup teknosaya gittim. Standlardaki bütün telefonları elime alıp deneme fırsatım oldu. Asusun telefonu da çok akıcı. Ama sanırım 1320 alıcam. Teşekkür ederim.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Nokia lumia 1320 kamerası 5 megapixel olabilir ama nokianın lensleri çok kuvvetlidir. Bende hem lumia 920 ve Lg optimus g var . Lumia 920 nin kamerası 8.7 mp Lg nin ise 13 mp , İki kamerayada bakıyorum sanki lumia daha iyi gibi :)

Lumia 1320 stabillik , geniş ekran , yüksek pil süresi vb çok iyi bir telefondur. Bence 1320 alınız.