Nokia mı Samsung mu?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ilk telefonum nokia 5210'du sevgili azen, daha sonra eşimin evlilik yıldönümümüzde hediye ettiği bir samsung ile maceramız başladı ve o gün bugündür yolumuza hep öyle devam ettik. ve gayet de memnunum. samsung bana çok kullanılışlı, basit ve anlaşılır menüleri ile çok cazip geliyor. yazılım yönüyle zaten üstüne yok. arkadaşlar plastik arka kapağa takmışlar kafayı. benimse hiç umurumda değil.

mesela bir ara ben de eşime htc one X almıştım. malzeme kalitesi yönüyle htc'nin üstüne marka tanımam. ne ki eşim bir türlü alışamadı, ısınımadı. kendime de o ara S3 almıştım. o kullanamayınca değiştik. ama bu defa da ben kullanamadım, alışamadım bi türlü. sonra götürüp az bir fark ödeyerek tekrar S3 aldım kendime. demem o ki, malzeme kalitesi benim hiçbir işime yaramadı. ama samsung'un o plastik olan kapağından da hiçbir zarar görmedim bugüne kadar.
sevgili kardeşim bende nokia kulanırdım 3 yıl öncesine kadar en son n96 vardı. daha sonra bende dokunmatik alayım dedim sony arc ile başladık. bundan 4 ay öncesine kadar onu kullandım. şimdide Experia Z var onu kulanıyorum. Sony ler hem kalite hem kulnaışlılık hemde sadelik bakımından diğer telefonlardan üstündür bana göre. 3 ay sonra yeni cıkacak olan honami yi bekliyorum. z yi eşime honamiyide ben kulanacağım . bence sen son cıkan sony lere bir bak...
bu arada Nokia yı asla yabana atmam . yine kaliteli çıkarıyorlar. ama biraz daha zamana ihtiyaçları var .. windows phone mobile systemi bi otursun büyük ihtimalle ona dönerim:)

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yazılımı anlarım da şimdi malzeme kalitesi kötü demek biraz fazla be. :)
Şu an elimde 700 modeli var dokunmatik ekran camı çıkıyor ve fabrikasyon hatası.. Bir çok modeli böyle fabrika sorunu çıkarıyor artık..
Ayrıca sözde Gorilla Glass..

Reaksiyon puanı
16,128
lumia varken samsung'a bakmam sizler windows kullanıyor olmanıza ramen lumia seçmiyorsanız garip ben windows kullanmıyorum ama lumia alırdım potansiyel modem sorunlarına ramen.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Appe, Sony, Nokia, HTC varken Samsung'da ne ki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence nokia çünkü tl ömürlük :D canım sıkıldıkça duvara kardeşime fırlatıyorum mesafenin bir önemi olmuyor ayrıca çok akılı tlları var sürüm durmadan güncelleniyor yanı samsung gibi sattık kurtulduk derdi yok .D tercih sizin paran varsa sölye 10-15 tane s3-s4 alın yoksa da bir l920 alın kurtulun :D

Reaksiyon puanı
16,128
lumia920 varken s4 alınmaz lumia 1020 çıktı çıkacak iken samsung almak büyük hata olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup:şu bingerçek en iyi telefon nokia en iyi araba mercedes. en iyi kamera sony okia nın altı çizilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaw onu birakinda bu nokialar ömürlüktü babamin nokia si var nerdese 7 sene oldu hala sağlam ama bu nokia lumilari bilmiyorum windows 8 olduğu iiçin çöküyomuş öle dediler doğrumu bu soruma kullanan cevap versin lutfen

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
images
VS
images

Nokia Lumia Samsung Galaxy S3

Bence Samsung.
:rolleyes:

bencede samsung da nokia nın telleri daha saglam kim ne derse desin :) ama işletim sistemi kullanışlık olsun samsung özellikle GALAXY S SERİLERİ SÜPERR :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Appe, Sony, Nokia, HTC varken Samsung'da ne ki?

GENEMİ SENSİN SAMSUNG DÜŞMANI SONY FANI :D her konuda karşıma çıkıon ayrıca appe deil apple o :D :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bencede samsung da nokia nın telleri daha saglam kim ne derse desin :) ama işletim sistemi kullanışlık olsun samsung özellikle GALAXY S SERİLERİ SÜPERR :)

GENEMİ SENSİN SAMSUNG DÜŞMANI SONY FANI :D her konuda karşıma çıkıon ayrıca appe deil apple o :D :D

Klavye basmamış. :D Evet Samsung düşmanıyım hoşlanmıyorum o plastikten var mı diyeceğin?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Klavye basmamış. :D Evet Samsung düşmanıyım hoşlanmıyorum o plastikten var mı diyeceğin?
diyecegim var plastiklerin avantajını bilmiyorsun galiba araştırda gel :D

ha ayrıca gelecek seneki tellerde samsung plastik kullanmıcak belki seversin diye dedim.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11

ha ayrıca gelecek seneki tellerde samsung plastik kullanmıcak belki seversin diye dedim.

Bi' telefon firması için kavga edecek değilim. O Plastik artık kasasını çelik zırh da yapsa gözümden silinmiştir.

Reaksiyon puanı
16,128
samsung aluminyum'u kullanmalı artık paslanmaz çelik yapması samsung için çok daha avantajlı olur tabi.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yav he he diyecemde, tarzıma uymuyor, ayıp olacak.
yeğenim merak ettim de, acaba nokia'nın son beş yılda sattığı akıllı, akılsız cümle dokunmatiklerinin satış miktarı bir gs3 kadar olabilmiş midir?

Aynı soruyu bende sormak istiyorum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bi' telefon firması için kavga edecek değilim. O Plastik artık kasasını çelik zırh da yapsa gözümden silinmiştir.

bende kavga etmem sanki babamın firması :D boşver gel takılak onlar birbirlerini yesinler :D senin gerçekteki adın ne ayrıca resimdeki senmisin eger sensşn yakışıklıymışsın :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende kavga etmem sanki babamın firması :D boşver gel takılak onlar birbirlerini yesinler :D senin gerçekteki adın ne ayrıca resimdeki senmisin eger sensşn yakışıklıymışsın :)

Aynen Hocam. :)
Hocam, Yok resimdeki ben değilim, Facebook'a bile koymuyorum kendi resmimi. :D

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bundan 10 yıl çok saçma bi soru telefon=nokia derdim ama şimdi Samsung

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung aslında makarna imalatçısıymış ve tarihine bir bakın ne zaman kurulmuş :) vee Nokia ise kaç yıldır var ? Nokia gümbür gümbür geliyor.. samsung iyi evet ama Nokia'ya bir şans vermeye ne dersiniz ? Lumia serisini bi inceleyim derim.. stabil işletim sistemi..

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
30 dan fazla android kullanmıs biriyim bu cihazların 10 15 tanesini samsungdu ve kısacası malzeme kalitesi ekran vb olayında artık nokia derim, lumia 920 ile takas ettim ve iyi ki etmisim diyorum. samsung dersem de kesinlikle devri de gecmis olsa note 1 derim, neden derim? note 1 samsung un cıkardıgı en saglam cihazdı benim gözümde.

microsoftun nokianın telefon grubunu satın alması, bu konuda cok iyi anlamda artık güncellemeler ve yazılımlar tek elden gelecek, nokia ve microsofta ikisini de ayrı ayrı feedback atmaya gerek kalmadı. illa android cihaz alınacaksa donanım ve uygun dediginizde lg p880,donanım ve saglamlık denirse note 1 derim. samsungun hızlı oldugu reklamlar yalan :) benc testleri yaptıgı uygulamanın kodları incelendiginde test sırasında hız aşırtma yapıldıgı ortaya cıktı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben galaxy S 3 mini almak istiyorum ama arkadaşlarım düşürürsen prçalanır nokia daha iyi diyo sizce

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@|SeYYaH| arkadasim samsung 50 milyon satmis 60 milyon satmis bi yarari var mi sana ??? Aksine zarari var ve sen bunla övünüyosun. Ilk aldiginda 1800 liraya aldigin telefon simdi galaxy wonder fiyatinda neden diye hic düsündün mü??? Yazik sizin gibi fanboylar samsung u aldiktan sonra kendine yediremeyip cok iyi sahane demeye baslarsiniz. Acaba neden samsung gs4 ü 50 satamadi. Ikk cikista satildi baya sonra millet dedi ki lan biz salak miyiz da 2000 lira verelim plastige zaten 1 ay sonra 1500 düser dedi dedikleri de 1 ay olmadan gerceklesti suan orjinal garantili media markta ki s4 1600 lira gerisini sen düsün !!! Bir sürü hatasi cikti ortaya kimse almadi nie alsinlar ki ortada htc one xperia z lg optimus g lumia 920 varken s4 alanin aklina sasarim . Her zaman diyorum samsung pismanliktir. Alan zarar eder . Gizli gizli kafasini duvarlara vurur.
Sen ya bi samsung tel almışsın bozulmuş samsung yaptırmamış ya da sadece samsungu kötülemek amacı ile yazmışsın mesajı tek amacın samsungu kötülemek gibi

ben galaxy S 3 mini almak istiyorum ama arkadaşlarım düşürürsen prçalanır nokia daha iyi diyo sizce
S3 mini al bence.Ne düşürmesi oyuncak telefon mu bu ? mantıklı olun :D Sen telefonu iyi kullandın mı hiç bişey olmaz zaten nokia sanki düşmicek o da kırılır

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nokia da su geçirmez kulaklık yeri de açık bir telefon yapsın o zaman nokia derim ama şimdi lg kullanmama rağmen sony diyorum.Samsung almam çünkü en küçük bebesinden tut en yaşlısına kadar samsung herkesin elinde gına geldi artık samsungtan bide ben alacam hiç gereği yok.Bide alan kimse de melodiyi değişmiyor hep aynı kimde görsem alıp kafasına fırlatasım geliyor.Ayrıca ne saçmalıktır 30 liralık telefonla 2200lik telefon aynı çalıyor.