azen63
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
sevgili kardeşim bende nokia kulanırdım 3 yıl öncesine kadar en son n96 vardı. daha sonra bende dokunmatik alayım dedim sony arc ile başladık. bundan 4 ay öncesine kadar onu kullandım. şimdide Experia Z var onu kulanıyorum. Sony ler hem kalite hem kulnaışlılık hemde sadelik bakımından diğer telefonlardan üstündür bana göre. 3 ay sonra yeni cıkacak olan honami yi bekliyorum. z yi eşime honamiyide ben kulanacağım . bence sen son cıkan sony lere bir bak...ilk telefonum nokia 5210'du sevgili azen, daha sonra eşimin evlilik yıldönümümüzde hediye ettiği bir samsung ile maceramız başladı ve o gün bugündür yolumuza hep öyle devam ettik. ve gayet de memnunum. samsung bana çok kullanılışlı, basit ve anlaşılır menüleri ile çok cazip geliyor. yazılım yönüyle zaten üstüne yok. arkadaşlar plastik arka kapağa takmışlar kafayı. benimse hiç umurumda değil.
mesela bir ara ben de eşime htc one X almıştım. malzeme kalitesi yönüyle htc'nin üstüne marka tanımam. ne ki eşim bir türlü alışamadı, ısınımadı. kendime de o ara S3 almıştım. o kullanamayınca değiştik. ama bu defa da ben kullanamadım, alışamadım bi türlü. sonra götürüp az bir fark ödeyerek tekrar S3 aldım kendime. demem o ki, malzeme kalitesi benim hiçbir işime yaramadı. ama samsung'un o plastik olan kapağından da hiçbir zarar görmedim bugüne kadar.
bu arada Nokia yı asla yabana atmam . yine kaliteli çıkarıyorlar. ama biraz daha zamana ihtiyaçları var .. windows phone mobile systemi bi otursun büyük ihtimalle ona dönerim