TheSimpsons
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Nokia Lumia Samsung Galaxy S3
Bence Samsung.

Şunu unutmayın birşeyi kıyaslarken 2sinide kullanıp incelemeden yorum yapmayın sadece kamera olduğunu nerden çıkardın 2sinide kullandım L920 kamera daha iyi ses daha yüksek 3 hoparlör var net ve kaliteli hız desen yine öyle dünyanın en iyi dokunmatik ekranına sahip tasarımı yine öyle sağlamlık desen daha iyi kablosuz sarj nokia dedinmi ilk akla uzun süre giden sarj gelir wp 8 pil süresi daha uzun androide göre daha stabil tek eksiği uygulama diyorlar oda yalan 700 bin uygulama varda kaçını tele yüklüyorsun popüler ve önemli tüm uygulamlar mevcut wp 8 de oyunlarda var ilk çıktığı güne göre baya gelişti mağaza eksik olan uygulama ve oyunlarda yolda zaten şöyle bi artı var Nokia ait özel uygulamalar var haritalar bilen göz kamera lensleri nokia müzik mix radio sinemagraf yaratıcı stüdyo panorama trailers nokia care vs nokia ayrıcalıklarıda var diğer tellerde androide bağlısın telefon üreticisi kendi uygulamalarını geliştirmeye yönelik çaba sarf etmiyor Win phone 8 2-3 güncelleme daha geliyor ve gelişmeye devam ediyor.samsung gibi bir firmanın böyle kıyaslamalarla anılıyor olması türkiyedeki telefon alma tekniğinin , sadece kamerasına bakılarak almadan ileri gitmediğinin kanıtıdır...
Daha o tasarımı değiştirmedikçe Samsung Çöp![]()
yav he he diyecemde, tarzıma uymuyor, ayıp olacak.
yeğenim merak ettim de, acaba nokia'nın son beş yılda sattığı akıllı, akılsız cümle dokunmatiklerinin satış miktarı bir gs3 kadar olabilmiş midir?
@|SeYYaH| arkadasim samsung 50 milyon satmis 60 milyon satmis bi yarari var mi sana ??? Aksine zarari var ve sen bunla övünüyosun. Ilk aldiginda 1800 liraya aldigin telefon simdi galaxy wonder fiyatinda neden diye hic düsündün mü??? Yazik sizin gibi fanboylar samsung u aldiktan sonra kendine yediremeyip cok iyi sahane demeye baslarsiniz. Acaba neden samsung gs4 ü 50 satamadi. Ikk cikista satildi baya sonra millet dedi ki lan biz salak miyiz da 2000 lira verelim plastige zaten 1 ay sonra 1500 düser dedi dedikleri de 1 ay olmadan gerceklesti suan orjinal garantili media markta ki s4 1600 lira gerisini sen düsün !!! Bir sürü hatasi cikti ortaya kimse almadi nie alsinlar ki ortada htc one xperia z lg optimus g lumia 920 varken s4 alanin aklina sasarim . Her zaman diyorum samsung pismanliktir. Alan zarar eder . Gizli gizli kafasini duvarlara vurur.
Nokia artık eskisi gibi değil bunu kabullenmek lazım artık malzeme kalitesi de yok malesef...
Her zaman diyorum samsung pismanliktir. Alan zarar eder . Gizli gizli kafasini duvarlara vurur.
eyvallah...
sözüm yok. hangi telefonu alırsanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
bense kafamı taşlara vura vura kanrevan içinde bıraktım.![]()
abicim sendemi samsung cusun![]()