Nokia mı Samsung mu?

TheSimpsons

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
images
VS
images

Nokia Lumia Samsung Galaxy S3

Bence Samsung.:rolleyes:

brvl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia ile samsungu kıyaslamak samsunga bir hakarettir

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
nokia'nın pazar payı düştü,çünkü yaptığı telefonlar ömürlük gidiyor insan tekrar satın almıyor :)

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Malzeme kalitesi dersen Nokia, ama işletim sistemi olarak Samsung derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung gibi bir firmanın böyle kıyaslamalarla anılıyor olması türkiyedeki telefon alma tekniğinin , sadece kamerasına bakılarak almadan ileri gitmediğinin kanıtıdır...

EnginneRmz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunu bikaç sene önce sormuş olsan 'tabiki nokia' derdim ama malesef ki bunu söylemek mantıksız olur artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir telefon alacağım samsung B5510 ve nokia e72 arasında kaldım hangisi sizce ?:blushing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çocuk oyuncaklarında kullanılan malzemeden farkı yok samsung un

android olmasa çocuk oyuncağından farkı yok ki bi telefonlarda android var hemde daha sağlam malzemeden yapılmış

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsung gibi bir firmanın böyle kıyaslamalarla anılıyor olması türkiyedeki telefon alma tekniğinin , sadece kamerasına bakılarak almadan ileri gitmediğinin kanıtıdır...
Şunu unutmayın birşeyi kıyaslarken 2sinide kullanıp incelemeden yorum yapmayın sadece kamera olduğunu nerden çıkardın 2sinide kullandım L920 kamera daha iyi ses daha yüksek 3 hoparlör var net ve kaliteli hız desen yine öyle dünyanın en iyi dokunmatik ekranına sahip tasarımı yine öyle sağlamlık desen daha iyi kablosuz sarj nokia dedinmi ilk akla uzun süre giden sarj gelir wp 8 pil süresi daha uzun androide göre daha stabil tek eksiği uygulama diyorlar oda yalan 700 bin uygulama varda kaçını tele yüklüyorsun popüler ve önemli tüm uygulamlar mevcut wp 8 de oyunlarda var ilk çıktığı güne göre baya gelişti mağaza eksik olan uygulama ve oyunlarda yolda zaten şöyle bi artı var Nokia ait özel uygulamalar var haritalar bilen göz kamera lensleri nokia müzik mix radio sinemagraf yaratıcı stüdyo panorama trailers nokia care vs nokia ayrıcalıklarıda var diğer tellerde androide bağlısın telefon üreticisi kendi uygulamalarını geliştirmeye yönelik çaba sarf etmiyor Win phone 8 2-3 güncelleme daha geliyor ve gelişmeye devam ediyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bncede nokia akıllı telefon piyasasında gec girmiş olabilir ama ilk çıkanlara nazaran hata yapmıyacağından eminim ailenizin bakkalı osman gibi bişey nokia 5 sene onceki çıkardığı telefonlara bile halen güncelleme geliyor fevri davranmayın nakia iyidir iyi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Samsung'u kalitenin beşiği mi zanlediyorsunuz? Anlamıyorum ki. Daha o tasarımı değiştirmedikçe Samsung Çöp :P

Reaksiyon puanı
10,315
Daha o tasarımı değiştirmedikçe Samsung Çöp :P

yav he he diyecemde, tarzıma uymuyor, ayıp olacak.
yeğenim merak ettim de, acaba nokia'nın son beş yılda sattığı akıllı, akılsız cümle dokunmatiklerinin satış miktarı bir gs3 kadar olabilmiş midir?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] arkadasim samsung 50 milyon satmis 60 milyon satmis bi yarari var mi sana ??? Aksine zarari var ve sen bunla övünüyosun. Ilk aldiginda 1800 liraya aldigin telefon simdi galaxy wonder fiyatinda neden diye hic düsündün mü??? Yazik sizin gibi fanboylar samsung u aldiktan sonra kendine yediremeyip cok iyi sahane demeye baslarsiniz. Acaba neden samsung gs4 ü 50 satamadi. Ikk cikista satildi baya sonra millet dedi ki lan biz salak miyiz da 2000 lira verelim plastige zaten 1 ay sonra 1500 düser dedi dedikleri de 1 ay olmadan gerceklesti suan orjinal garantili media markta ki s4 1600 lira gerisini sen düsün !!! Bir sürü hatasi cikti ortaya kimse almadi nie alsinlar ki ortada htc one xperia z lg optimus g lumia 920 varken s4 alanin aklina sasarim . Her zaman diyorum samsung pismanliktir. Alan zarar eder . Gizli gizli kafasini duvarlara vurur.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yav he he diyecemde, tarzıma uymuyor, ayıp olacak.
yeğenim merak ettim de, acaba nokia'nın son beş yılda sattığı akıllı, akılsız cümle dokunmatiklerinin satış miktarı bir gs3 kadar olabilmiş midir?

O nokia'da eskidendi artık. Şimdi Samsung Nokia'nın tırnağı bile olamaz. S3 serisinin çok satma nedeni reklamdı. Samsung Reklamlarla kandırdı insanları. Şimdi gidip telefonu almaya gitsem bir sürü sorun çıkartacak. Samsung Şahsen hiç kullanmam, tavsiye de etmem arkadaş.

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nokia artık eskisi gibi değil bunu kabullenmek lazım artık malzeme kalitesi de yok malesef...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
@|SeYYaH| arkadasim samsung 50 milyon satmis 60 milyon satmis bi yarari var mi sana ??? Aksine zarari var ve sen bunla övünüyosun. Ilk aldiginda 1800 liraya aldigin telefon simdi galaxy wonder fiyatinda neden diye hic düsündün mü??? Yazik sizin gibi fanboylar samsung u aldiktan sonra kendine yediremeyip cok iyi sahane demeye baslarsiniz. Acaba neden samsung gs4 ü 50 satamadi. Ikk cikista satildi baya sonra millet dedi ki lan biz salak miyiz da 2000 lira verelim plastige zaten 1 ay sonra 1500 düser dedi dedikleri de 1 ay olmadan gerceklesti suan orjinal garantili media markta ki s4 1600 lira gerisini sen düsün !!! Bir sürü hatasi cikti ortaya kimse almadi nie alsinlar ki ortada htc one xperia z lg optimus g lumia 920 varken s4 alanin aklina sasarim . Her zaman diyorum samsung pismanliktir. Alan zarar eder . Gizli gizli kafasini duvarlara vurur.

Arkadaşım öncelikle sakin ol. Sonrasında karşındaki kişinin kim olduğu yaşı kaç olduğu hakkında bilgin var mı yok mu bilmiyorum ama herkes ile sanki yaşıtınmış mahalle arkadaşınmış gibi konuşma.İnsanların adına da konuşma yaptıkları seni hiç mi hiç ilgilendirmez belki o kişi 2bin lira verip almıştır ve 1400e düşünce 1000e düşünce hiç tınlamamıştır. Ayrıca itham ettiğin kişi belki samsung hayranı(fanboy tabiri kadar aptalca bir tabir daha yoktur) değil ,samsung kullanıcısıdır hatta s3 kullanıcısıdır. Belki samsung alanlar bildikleri markadan şaşmak istemiyorlardır belki htc one ,optimus g ilgilerini çekmiyordur.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nokia Windows Phone'u seçerek bence iyi bir hamle yaptı. MS anlaşma yaparakta WPnin bayraktarlığını yapıyor şuan. Windows Phone sistem kaynakları bakımından çok tasarruflu bu noktada Androidden daha iyi. Markete gelince uygulamalar arttıkça gelişecek bir iki uygulama yapımcısını da kendi tarafına çektiği zaman piyasada 2. sıraya oturacaktır.

Kısacası sistemin potansiyeli ancak Android'in arkasında ikincilik

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizin SAMSUNG diyip yerlere göklere sığdıramadığınız marka varya o markadan bi cacık olmaz niyemi?

servisine verin durup dururken kapanan telefonunuzu bakın nezaman geri dönüyolar ne diyolar?

ben getirdim durup dururken haftada 2,3 kere yeniden başlatıyo kendini dedim tmm dedier aldılar,

aynı gunun akşamı test ettik onayladık sorun yok dediler

ekran beyazlaşıyo tuş kilidini açarken dedim yok öle bişe göster dediler göserdim yok hani dediler...

adamlar esmen dalga geçtiler

ertesi gün arkadaşla konuşurken telefon resetledi kendini,

Allah affetsin beni.... saytdırmaktan alı koyamadım kendimi ..

Reaksiyon puanı
16,128
sen bakma nokia'yı karalayanlara wp8 ile nokia lumia serisinde harikalar yapacak
images
bunu al rahat et ses desen ses görünüm desen görünüm boyut ideal mp3 dinlemek bununla daha iyi keyif verir hayırlı olsun lumia'n ve nokia'yı sevmezdim lumia sevdirdi.

Reaksiyon puanı
10,315
abicim sendemi samsung cusun:)

ilk telefonum nokia 5210'du sevgili azen, daha sonra eşimin evlilik yıldönümümüzde hediye ettiği bir samsung ile maceramız başladı ve o gün bugündür yolumuza hep öyle devam ettik. ve gayet de memnunum. samsung bana çok kullanılışlı, basit ve anlaşılır menüleri ile çok cazip geliyor. yazılım yönüyle zaten üstüne yok. arkadaşlar plastik arka kapağa takmışlar kafayı. benimse hiç umurumda değil.

mesela bir ara ben de eşime htc one X almıştım. malzeme kalitesi yönüyle htc'nin üstüne marka tanımam. ne ki eşim bir türlü alışamadı, ısınımadı. kendime de o ara S3 almıştım. o kullanamayınca değiştik. ama bu defa da ben kullanamadım, alışamadım bi türlü. sonra götürüp az bir fark ödeyerek tekrar S3 aldım kendime. demem o ki, malzeme kalitesi benim hiçbir işime yaramadı. ama samsung'un o plastik olan kapağından da hiçbir zarar görmedim bugüne kadar.