Xperia Z1 geliş tarihi

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Evet, tam net göremedik ama bazı sitelerde Kıyaslaması var. Tam gelsin öyle görelim o zaman. :)

Helal be adam sonunda kabul etti... :) abi cihazı babam yapmadıktan sonra taraf tutmam galiba Z1 de gelince muhtemelen inceleme yaparım onunda savunmasını yaparım ben sıkıntı yok ama körü körüne ortadaki bilgilerle savunulmaz...
S4 içşndeki yazılım sensörlere falan bakıldığında mükemmeldi ama en çok sorunu S4 çıkardı ... yazılımla optimize olamamadı vs vs

Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın üreticilerin ikiside dijital kamera üretiyor eğer akıllı telefonlarına zaten üretip sattıkları dijital kamera'dan daha iyisini koyarsalar o kameraları kim alır? o yüzden mükemmel olmazlar bence.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Helal be adam sonunda kabul etti... :) abi cihazı babam yapmadıktan sonra taraf tutmam galiba Z1 de gelince muhtemelen inceleme yaparım onunda savunmasını yaparım ben sıkıntı yok ama körü körüne ortadaki bilgilerle savunulmaz...
S4 içşndeki yazılım sensörlere falan bakıldığında mükemmeldi ama en çok sorunu S4 çıkardı ... yazılımla optimize olamamadı vs vs

Doğrudur hocam. Kamera performansını canlı görmeden yorum yapmak veya iyi diye savunmak mantıksız. Katılıyorum :thumbup1:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kameraya bu kadar takılmayın. Kamerada nokia kiyaslanamaz. Inanmayan açsın youtube u. Şu anda en iyi çeken telefon 1020, piyasada ise 925. Gündüz her cihaz çekiyor. Gece çekiminde Nokia nın rakibi yok.

925i ben beğenmedim nedense hemen sattık gitti :) yalnız foruma bir gece çekimi atmıştım ben S4 Zoom (o kadar s4 zoom yazdımki fanboy sanacaklar) arkadan aydınlatmalı sensörü ile mükemmel iş çıkarıyor...

Reaksiyon puanı
16,128
ama o nfc ile bağlanan lens olayı parlak bir buluşsony onda çok akıllıca yapmış.

Reaksiyon puanı
16,128
benim denemem imkansız ch@t527 takozu nfc özürlü ve şuan cezalı modem olarak çalışma cezasını çekiyor yanlışlıkla 2gb sınırsız almışken +2gb turbo sınırsız daha almışım hepsi 35lira turkcell'in en sevdiği müşterisi olucam...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yav he he... kendimden şüphe ettim yukarıda S4 zoom Z1den telefon olarak iyi falan mı yazmışım acaba? Tarih olarak bile aralarında ne kadar fark var ama nedense onu hiç düşünmüyorsunuz? Özellikle S4 zoom u burada sizin gibi savunmama gerek yok forumda açılmış bir inceleme konusu var 'çekilmiş fotoğraflar var' sadece 10x zoomun olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz...
yav he he demekle olmuyor bu işler bilginiz yoksa bu şekilde geçişrtiremezsiniz kimseyi cihazın çıkıntılı kısmı kameranın zoom özelliğinden dolayı öyle ama bu tamamen bir fotoğraf makinesi değil 10x optik zoom yapıyor diye en iyi fotoğrafları çetiğini iddia edemezsin kayıpsız zoom bile yapamayan ama koyaman lens i telefonun arkasına monte eden bir firmadan bahsediyoruz kaldıki o kadar büyük telefonda oıs bile yok sen hangi kamera özelliğini tartışıyorsunki ? s4 zoom u kullanıyor olabilirsin arkadaşım ama insanları küçümseyerek bazı gerçeklerin üstünü örtemezsin ha bu kadar şu iyi bu kötü diye ukalalık taslıyorsanda olumlu eleştiriyede olumsuzada açık olman gerekir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Qx10'u diyorsun. NFC değil de, Bluetooth ile bağlanmıyor mu o?
NFC bluetooth ve wi-fiden bağlantı kurabiliyor Qx10 bi cihaza bağlanmadanda çekim yapabiliyor ama Qx100 bağlanması gerek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yav he he... kendimden şüphe ettim yukarıda S4 zoom Z1den telefon olarak iyi falan mı yazmışım acaba? Tarih olarak bile aralarında ne kadar fark var ama nedense onu hiç düşünmüyorsunuz? Özellikle S4 zoom u burada sizin gibi savunmama gerek yok forumda açılmış bir inceleme konusu var 'çekilmiş fotoğraflar var' sadece 10x zoomun olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz...
Kusura bakma tarihleri kaçırmışım arkadaşım samsung s4 zoomu inceltmek yerine s4mininin arkasına takoz koymayı tercih etti

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bu incelemeye dayanarak mı kötü diyebiliyorsun kameraya? Öyle bi inceleme yapmışlar ki, onlara göre telefon berbat.
şimdilik inceleme ben bunu buldum telefon yaygınlaşsın detaylı diğer sitelerde incelesin ondan sonra net bi karara düşeriz fakat şimdilik bu var :) sen ne kadar iddalı biri çıktın ayrıca sony türkiye çalışanısın galiba yazdıgım yorumumu pişman ettirdin :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
şimdilik inceleme ben bunu buldum telefon yaygınlaşsın detaylı diğer sitelerde incelesin ondan sonra net bi karara düşeriz fakat şimdilik bu var :) sen ne kadar iddalı biri çıktın ayrıca sony türkiye çalışanısın galiba yazdıgım yorumumu pişman ettirdin :D

Yok paşam, O inceleme iyi değil ki. Bi' gelsin detaylı görüceğiz zaten iyi mi? Kötü mü? diye.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Yok paşam, O inceleme iyi değil ki. Bi' gelsin detaylı görüceğiz zaten iyi mi? Kötü mü? diye.

evet detaylı gelsin bakalım sen soruma cevap ver konuya 1 yorum yaptım peşimi bırakmadın Sony türkiye çalışanı sın galiba he cevap ver :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sayın memogoren, Ben 1 ay S4 kullandım kendi kendine kenarı 2 yerden çatladı. Götürdüm geri verdim. Bir dahada kasayı değiştirmedikleri takdirde Samsung almam. Tecrübeyle sabittir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sayın memogoren, Ben 1 ay S4 kullandım kendi kendine kenarı 2 yerden çatladı. Götürdüm geri verdim. Bir dahada kasayı değiştirmedikleri takdirde Samsung almam. Tecrübeyle sabittir.

Ben de Galaxy S2 mi her yere çarpıyordum, düşürüyordum. Ne ekran çatladı, ne kasa kırıldı. Tecrübeyle sabittir.

Xelord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z1'in kayıpsız zoom yaptığı muhabbeti dönmüş de, bir şeyi düzeltmek istedim: 3x kayıpsız yapıyor, 4x ya da 16x değil.