S3 mesajlarda kasma sorunu

haruntetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhabalar bi problemim var mesajlasmada herhangi bir kişiye girdiğim zaman mesajları göstermeye çalışırken mesaj yazarken gönderirken falan çok kasıyor mesaj yazıyorum yazdıklarım ik üç saniye sonra birden bire çıkıyor sinirimi bozmaya basladı nedeni ve çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Telefonunu yeniden başlat ardından ram temizleme yap.

haruntetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-3 kez denedim ama işe yaramadı malesef

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un dandikliğindendir. Android sevmiyorum ama dün sony experia z kullandım gayet akıcıydı bence markadan kaynaklanıyor.

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu kasmayı markadan dolayı düşünüyorum nedeni ise arkadaşımın lg si ile karşılaştırıldığında benim s3 üm kasıyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon bir yıllık daha önce gayet akıcıydı bu sorun olalı 3-4 gün oluyo bi de kasma sadece mesajlarda diğer uygulamalarda herhangi bi kasma problem yok

haruntetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon bir yıllık daha önce gayet akıcıydı bu sorun olalı 3-4 gün oluyo bi de kasma sadece mesajlarda diğer uygulamalarda herhangi bi kasma problem yok

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0

virüs girmiş olabilir veya pc deki gibi kurup kaldırdığın bir uygulamadan geriye kalan kalıntılar kastırıyor olabilir.

haruntetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
temizleyebilecek bildiğiniz bi virüs programı var mı? ikinci ihtimalden kaynaklanıyosa kalıntıları nasıl temizleyebilirim?

haruntetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağol hocam denicem bakalım işe yaricak mı