Xperia Z1 geliş tarihi

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s4 almayı dusunuyorum suan kacı ayın 21 eylül 6 7 gune alırım buyuk ıhtımal pekı xperia z1 ne zaman gelıyor ekımın bası felan sa beklerım ocak mocak olursa almam :d tam tarıh ve teknosa makro market vatnacomputere felan nezaman gelır tesekurler bilgilendırırsenız çok iyi olur z1 alırsam + larım neler olur s4 alırsam + larım ne olur bu arada xperia güncelleme nasıl bilen varsa yazarmı okadar ozellık var z1 güncelleme olmassa çöp samsung guncelemeleri iyi xperinınkı nasıl kullanmadıgımdan bılmıyorum ayrıtnılı yazarsanız tesekurler bide lg g2 güncelleme nasıl olur lg güncellemede vasat diye biliyorum tesekurler

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekimde 30 gun var :d basındamı sonundamı ortasındamı çeyregındemı son çeyregındemı :D bilen yokmu

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Cihaz küçük olmasa alınırdı da neyse.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biraz bekleyip Z1 almanı tavsiye ederim de, 5" artık küçük geliyorsa yandık. :D

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia z1 her yönüyle daha iyi bir cihaz sony güncelleme olayını da düzeltti ekranı note 3'den dahi başarılı kamerası 4x kayıpsız zoom var ve gece çekimlerınde lumia 1020'yi dahi geçtiği fotolar olabiliyor

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Xperia z1 her yönüyle daha iyi bir cihaz sony güncelleme olayını da düzeltti ekranı note 3'den dahi başarılı kamerası 4x kayıpsız zoom var ve gece çekimlerınde lumia 1020'yi dahi geçtiği fotolar olabiliyor

Onu diyemeyiz hocam, kullanım olanakları, boyut, sınıf farkı var. Ayıca 1020yi geçtiğini nereden biliyoruz, iki elimize alıp kıyaslama imkanımız yok. Bu arada, en iyi Optip Firması ZEISS, hatırlatırım.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
,

ekranının note 3 den oldugunu nerden biliyorsun eline alıp karşılaştırmamı yaptın bu kada remin olmayın kamerasıda 1020 yi geçtigini nerden biliyorsun elinize alıp incelemeden karşılaştırmadan atıp tutmayın burda yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
,

ekranının note 3 den oldugunu nerden biliyorsun eline alıp karşılaştırmamı yaptın bu kada remin olmayın kamerasıda 1020 yi geçtigini nerden biliyorsun elinize alıp incelemeden karşılaştırmadan atıp tutmayın burda yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Kamera konusunu bilemem ama ekran konusunda http://forum.shiftdelete.net/sony/339513-xperia-z1-vs-galaxy-note-3-4k-video-oynatma-testi.html buradaki videoyu izle anlarsın hangisinin ekranı daha iyiymiş .

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
küçük? :D daha ne olsun 5 inç ekranı var.. plastik s4'e para vereceğine, paşalar gibi z1'i alsın kullansın 2-3 yıl.. en azından ben öyle yapacağım :)

O Plastik dediğin en çok satan ciahzları üzetiyor. Böyle laflarla firmayı kötülemeye çalışmayın. beğenmiyorsan beğenmiyorsun, dediğin gibi plastik değil o cihaz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
O Plastik dediğin en çok satan ciahzları üzetiyor. Böyle laflarla firmayı kötülemeye çalışmayın. beğenmiyorsan beğenmiyorsun, dediğin gibi plastik değil o cihaz.

her yıl yeni bir model çıkarıp kendi ürünlerinin piyasasını düşüren, telefonu çok incelttik deyip arkasında öküz kadar kamera çıkıntısı olan bir firmadan bahsediyorsun. yani evet, beğenmiyorum... plastik değilse ne peki? note 3 yaptılar deri görünümlü plastik :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
bu videoda bi hile var nedenmi note 3 4k video çekiyor fakat oynatamıyor bu 1 2. si ekran parlaklık kontrast ve netlik ayarının oynanmadıgı ne belli BEN GÖZÜMLE GÖRMEDİĞİM ŞEYE BU İYİ ŞU İYİ DEMEM.
tamam birader. Note 3 daha iyi tatmin oldun mu . sen alma z1 .

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Öyle demiyorum ama insanlar plastik plastik diye sürekli söylediklerinde kıl oluyorum. Sormak lazım, kaç gün S4, Note 2 kullanmışlar. Cevap ise max 2 dakika o da Teknosada. Bu konuyu da tartışmaya çevirdik ya yazıklar olsun bize.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Öyle demiyorum ama insanlar plastik plastik diye sürekli söylediklerinde kıl oluyorum. Sormak lazım, kaç gün S4, Note 2 kullanmışlar. Cevap ise max 2 dakika o da Teknosada. Bu konuyu da tartışmaya çevirdik ya yazıklar olsun bize.
Yok zaten sana diyorsun demedim ben :) Ben bir konu linki verdim arkadaşa. O da türlü komplo teorileri üretti kendi kendine :D . Aynen ya . Konu ne ara buraya geldi ? Adam ne zaman gelecek diye sordu . Biz neyi konuşuyoruz .

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar z1 iyi hoşda ekranı pek hosuma gıtmedı xperilearın hıc bırının ekranı hosuma gitmiyor zaten lg g2 nasıl dır sensor donanım ve guncelleme gelırmı gelmezmı yorumlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hızlı bır yorum olacak ama z1 beklıyeyımmı beklemıyeyımmı ben oyun canavarıyımdır ayrıcıa bi programı kolay kolay sılmem mesele telefonda 10 oyun olmaz 50 tane oyun olur 5 6 tane program olmaz 20 30 tane olur ve bunları kolay kolay sılmem s4 veya z1 veya lg g2 bunları kaldıra bılırmı hangısı daha mantıklı

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
arkadaşlar z1 iyi hoşda ekranı pek hosuma gıtmedı xperilearın hıc bırının ekranı hosuma gitmiyor zaten lg g2 nasıl dır sensor donanım ve guncelleme gelırmı gelmezmı yorumlar
Önceki Xperiaların ekranı hoşuna gitmeyebilir tamam ama Sony Z1 de Triluminos ve X-Reality teknolojileri kullanıyor.
http://shiftdelete.net/sony-xperia-z1-hakkinda-her-sey-2_46784-s2.html Bu haberi iyice oku . http://forum.shiftdelete.net/sony/339513-xperia-z1-vs-galaxy-note-3-4k-video-oynatma-testi.html Buradaki videoyu da izle . Z1in kalitesini anlarsın ;)

Reaksiyon puanı
16,128
sony z1 hertürlü alınır paran varsa iphone5s'i beklmektense z1 almak daha mantıklı olur özellikleri bakımından android kullanımı bakımından çoğu android'liden iyi olur sonyler.
keşke bir tane bende olsaydı ...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ekran konusunda Sony başarısızdı önceden bu kabul edilebilir. Ama Sony'nin yeni Triluminos ekranına leke sürmek çok mantıksız. Kamera konusunda Sony kadar başarılı olabilen bir firma yok. Bunu kabullenin artık.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

bunda tatmin ol olma bi alakası yok zaten ben ne note 3 alcan ne z1 s4 kullanıyorum videoda z1 iyi görünüyo fakat ne bilelim bi hile olmadıgından belki sony fanları yaptı videoyu bilemiyoruz.

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ozaman telefon alımını kurban bayramından sonra alayım ozaman az erteleyeyım hem lg g2 alanların yorumlarını hemde z1 nasıl bisey gormus olurum bu dogru karar mıdır sizce

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Onu diyemeyiz hocam, kullanım olanakları, boyut, sınıf farkı var. Ayıca 1020yi geçtiğini nereden biliyoruz, iki elimize alıp kıyaslama imkanımız yok. Bu arada, en iyi Optip Firması ZEISS, hatırlatırım.
Sony zaten Carl Zeis lens ile Sony G lensi kullandı Z1de ve dikkatini çekerim BIONZ görüntü işleme motoru var bu lumia 1020 nin çok büyük bir eksisi

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
,

Ben atıp tutmam herkesi kendimize benzetmeyelim yabancı sitelerden lumia 1020 ile karşılaştırmasını da note 3 ile karşılaştırmasını da bulabilsiniz hatta geçenlerde forumda dahi konusu açılmıştı

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Note 3 SnapDragon S800 İşlemcili Modeli Gelmiyicek Galiba Bu Yüzden Z1 Alınabilir

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu videoda bi hile var nedenmi note 3 4k video çekiyor fakat oynatamıyor bu 1 2. si ekran parlaklık kontrast ve netlik ayarının oynanmadıgı ne belli BEN GÖZÜMLE GÖRMEDİĞİM ŞEYE BU İYİ ŞU İYİ DEMEM.

Note 3, 4K video çekiyor ama Snapdragon 800'lü versiyonu çekiyor. Octa versiyon çekemediği için haliyle oynatamazda. Ekran konusunda artık SONY Yeni ekranıyla 1. Kamera konusunda zaten SONY'i geçebilen yok.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Note 3, 4K video çekiyor ama Snapdragon 800'lü versiyonu çekiyor. Octa versiyon çekemediği için haliyle oynatamazda. Ekran konusunda artık SONY Yeni ekranıyla 1. Kamera konusunda zaten SONY'i geçebilen yok.

Kamera konusunda nasıl bu kadar emin konuştuğunuzu merak etmekteyim lütfen beni bilgilendiriniz...