İhtiyacıma göre telefon?

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme işine bence çok takılmayın telefonunuz güzel stabil sorunsuz çalışıyorsa en güncelil sizin telefonunuzdur. Şuan htc one kullanıyorum android sürümü 4.2 ama 4.1 ikende bnm için aynıydı telefon hızlı ve stabildi. Güncellemeden sonra çok bişey fark etmedi bnm için.

Neyse asıl konuya dönersek bir arkadaş konu açımış lumia 820 hepsibıradada 850 tl olmuş allıyım mı diye. Bence sende bir bak lumia 820 i gzl bir cihaz

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme işine bence çok takılmayın telefonunuz güzel stabil sorunsuz çalışıyorsa en güncelil sizin telefonunuzdur. Şuan htc one kullanıyorum android sürümü 4.2 ama 4.1 ikende bnm için aynıydı telefon hızlı ve stabildi. Güncellemeden sonra çok bişey fark etmedi bnm için.

Neyse asıl konuya dönersek bir arkadaş konu açımış lumia 820 hepsibıradada 850 tl olmuş allıyım mı diye. Bence sende bir bak lumia 820 i gzl bir cihaz

Beni anlayan başka birisi daha

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Custom rom yapan geliştiriciler var ve bu boşluğu kapatıyorlar illaki güncelleme almasına gerek yok geliştiriciler aynısını hatta daha iyisini yapıyorlar zaten android in en eğlenceli hatta tek eğlenceli yönü sürekli rom değiştirebilmemiz
Peki ben size soruyorum S4'de olan özelliklerin tümünü Note 2 veya S3'e tamamiyle sorunsuz bir şekilde getirmek için ne yapılmalıdır ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Peki ben size soruyorum S4'de olan özelliklerin tümünü Note 2 veya S3'e tamamiyle sorunsuz bir şekilde getirmek için ne yapılmalıdır ?

S3 le falan alakası yok çünkü s3 de s4 de olan özellikler lg vs diğer telefonlarda yok ama beats gibi bir şey gio telefonuma custom rom ile yükleniyordu ve ortaya yine geliştiricler çıktı ayrıca gözle kontrolü falan s4 alanların % kaçı kullanıyor tabi sürekli olarak en fazla 10dur zorlasan 15 olur yani millet güncellemeyi özellikler için değil android x.x in yenilikleri veya performans iyileştirmeleri için güncelliyor bir süre sonrada güncelleme gelmeyince root oc vs yapıyor ve aynı performans iyileştirmelerini hatta daha iyilerini sağlıyor yani güncelleme gerekli (gereksiz demiyorum) ama geliştiricler varken çokta umursamıyorsunuz

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doğru söylüyorsunuz dediklerinize tamamiyle katılıyorum benim demek istediğim güncellemenin bir nevi artısı yeni modellerde çıkan göze çarpan özellikleri eski modellere monte etmekti bu arada bu konu üzerinde güzel konuştuk :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tüzel kisimisin şahıs misin cozemedim kaptan :D
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Doğru söylüyorsunuz dediklerinize tamamiyle katılıyorum benim demek istediğim güncellemenin bir nevi artısı yeni modellerde çıkan göze çarpan özellikleri eski modellere monte etmekti bu arada bu konu üzerinde güzel konuştuk :)

Valla ya bazen millet sırf bir telefon için kavgaya giriyor değmez bence iyi tartıştık

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

SDN yaziyor ya basta biraz resmi de konusuyorsunuz sitenin profilimisiniz yoksa normal arkadaslar gibimisiniz diye sordum :)

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla ya bazen millet sırf bir telefon için kavgaya giriyor değmez bence iyi tartıştık
Aynen öyle bu arada yetkili ve bilgili bir kişi olduğunuz için sizi kutlarım :)

Ha o mesele foruma kayıt olmadan önce zaten amacımı belirlemiştim genelde amacım insanlara teknoloji bölümünde yardım etmek ve yol göstermekti bende böyle bir isim ve avatar koydum :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aynen öyle bu arada yetkili ve bilgili bir kişi olduğunuz için sizi kutlarım :)

Ha o mesele foruma kayıt olmadan önce zaten amacımı belirlemiştim genelde amacım insanlara teknoloji bölümünde yardım etmek ve yol göstermekti bende böyle bir isim ve avatar koydum :)

Estağfurullah hocam

Krito

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Htc Desire C yada azdaha katıp LG 4XHD veya Nexus 4
Desire X de olabilir
Rame takılma optimizayson süper sıkıntı yaşamassın HTC telefonlarında ram konusunda

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamlar
8-10 ay önce S3 almıştım telefon çok güzel rom desteği harikulade fakat gelin görün ki telefonum 1 kere yere düşmede(1metre) parçalandı ve beni 400 tl gibi bir masrafa soktu telefonumdan soğudum ayrıca özellikleri bana fazla geldi hani apaçi kardeşliği gibi s4-iphone 5 alıp sadece alo diyip masaya koymakta bana göre değil 1.4 4 çekirdekli işlemci benim için baya fazla geldi oyun pek oynamam ya da her telefonun çalıştırabileceği temel oyunları oynarım vs... şimdi telefonumu satıp (800 tl civarı) 2. el bir telefon almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz ne olur.
2.elde 800-850 tl civarında alabilirim.Symbian istemiyorum

-Whatsapp viber vs... temel uygulamalar
-Kaliteli olması yani plastik kalitesi gibi samsung gibi yakılmış çöpten elde edilen plastik olmamalı
-Sarjı biraz uzun gitsin
-Facebook,twitter
-Hızlı yazmaya elverişli
-Mümkünse blackberry(bu markaya sempati duyuyorum) ve sizin tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

general mobile discovery.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu özelliklerde telefon yapılmadı. bir 30 sene beklemen gerekecek.