marancı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Anladım. Çok teşekkür ederim. Pc başına geçince ben bir bakayım.Link vermek yasak hocam.
Ama bilinen her yerde bulabilirsin.
Torrentlerin hemen hepsinde vardır.
Anladım. Çok teşekkür ederim. Pc başına geçince ben bir bakayım.Link vermek yasak hocam.
Ama bilinen her yerde bulabilirsin.
Torrentlerin hemen hepsinde vardır.
Anladım. Çok teşekkür ederim. Pc başına geçince ben bir bakayım.
Bende ondan dedim zaten. Bu aralar yabancı dizilerden herhangi birine başlamak istiyorum. Hatta bulsam alıp arşiv yapasım da var. Hiçbir yabancı dizi izlememiş biri olarak hemde.Hocam bu dizi izlenir.. !![]()
Bende ondan dedim zaten. Bu aralar yabancı dizilerden herhangi birine başlamak istiyorum. Hatta bulsam alıp arşiv yapasım da var. Hiçbir yabancı dizi izlememiş biri olarak hemde.
Başka önerileriniz varsa alabilirim. Bu sene biraz rahat olacağım. Bunları satın alabileceğim bir yer var mı sezon sezon yoksa torrente mahkum muyuz? Altyazı derdiyle uğraşmayayım sonra birde.Bunun haricinde
Prison Break dizisini de öneririm![]()
Başka önerileriniz varsa alabilirim. Bu sene biraz rahat olacağım. Bunları satın alabileceğim bir yer var mı sezon sezon yoksa torrente mahkum muyuz? Altyazı derdiyle uğraşmayayım sonra birde.
Tamamdır. Ben ufak çaplı bir araştırma yapıp başlayayım bunlara eylül gibi inşallah. Çok teşekkür ediyorum ayrıca.Abi türk dizisi olsa al derimde bunlara gerek gibiya![]()
Altyazılar paket halinde eksiksiz mevcut zaten hiç sıkıntı yaşamazsın emin ol.
Sen bunları bi izlemeye başla önerilecek dizi çook![]()
Evet...
En son burada kalmıştık...
Hasret nihayet bitti...![]()
![]()
Bu dayı şimdi under the dome da oynuyor. Bu dizide de oyunculuğu gayet iyi.
Sezon bitsin öyle izlerim diyorum ama sanırım dayanamayacağım.