Galaxy s3 silinmeme!!!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Galerimde daha once google + a koydugum fotograflar var ama google plus hesabimi silmistim bunlar hala duruyor ve sil secenegi cikmiyor galeriye girdigimde bunlari gormem sinir bozucu yardım edebilecek var mi
e2yte4e4.jpg

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede aynı sorun var şöyle çözdüm picassa uygulamasını telefona kur sonra google hesabinı gir ordaki resimler picassa da gözükür onları sil bende bu şekilde gitti eğer gitmezse "ayarlar > uygulama yöneticisi > tüm uygulamalar > galeri > veriyi sil "
o da olmadı başka bir google hesabı aç sonra googlenin senkronizasyonunu yap sonra galeriden veriyi sil

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bendede aynı sorun var şöyle çözdüm picassa uygulamasını telefona kur sonra google hesabinı gir ordaki resimler picassa da gözükür onları sil bende bu şekilde gitti eğer gitmezse "ayarlar > uygulama yöneticisi > tüm uygulamalar > galeri > veriyi sil "
o da olmadı başka bir google hesabı aç sonra googlenin senkronizasyonunu yap sonra galeriden veriyi sil

Kaptan veriyi sil dedim iyice delirdi relefon sildigim fotograflar geri geldi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tamam sildim ama bu sefer de facebooka koyduklarim geldi hayir bu nasıl silincek anlamıyorum yahu

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook olayını bende bilmiyorum ama facebooktakiler çok rahatrsız etmiyorsa kalabilir ama rahatsız ediyorsa bi araştırayım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bak ne buldum galeriye gir hoca ondan sonra orta tuşun yanındaki ayarlar yerine bas orada göster diye bir seçenek olucak oraya tıkla cihaz içeriğine bas diğerleri görünmüyor. saygılar

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
facebook olayını bende bilmiyorum ama facebooktakiler çok rahatrsız etmiyorsa kalabilir ama rahatsız ediyorsa bi araştırayım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bak ne buldum galeriye gir hoca ondan sonra orta tuşun yanındaki ayarlar yerine bas orada göster diye bir seçenek olucak oraya tıkla cihaz içeriğine bas diğerleri görünmüyor. saygılar

Kaptan teşekkür ederim hallettim çok sağol

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
telefonunuzu facebook veya picasa gibi hesaplarla senkronize ettiğinizde hesaplardaki veriler galeride görünür senkronizeyi durdurursanız sorun kalmayacaktır...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
telefonunuzu facebook veya picasa gibi hesaplarla senkronize ettiğinizde hesaplardaki veriler galeride görünür senkronizeyi durdurursanız sorun kalmayacaktır...

benım cihazım şu anda rootlu fabrika ayarlarına geridöndürürsem root kalkarmı ? superuser

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
rootu nasıl kurdun?

ODİNle kurdum klon ımeı attırmıştım telefoncudan oda Rootlamış telefonu istemıyordum root olmasını demekki klon ımeı kullanabilmek için root şartmış

şimdide orjinal bi pasaport buldum rootu ıptal edip MALİYEYE 100tl yatırcam orjinal olcak , root kalkmadan sorun olur diye

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ODİNle kurdum klon ımeı attırmıştım telefoncudan oda Rootlamış telefonu istemıyordum root olmasını demekki klon ımeı kullanabilmek için root şartmış

şimdide orjinal bi pasaport buldum rootu ıptal edip MALİYEYE 100tl yatırcam orjinal olcak , root kalkmadan sorun olur diye

orjinal olması ile ilgili bir sorun yok ... yapman gereken kendi imeisini geri alman çünkü klonlanan imei ile gidersen zaten kayırlı olduğu için sorun çıkacak... kendi imeisini attırabilirsen pasaportla gidip kaydını yaptırırsın

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
orjinal olması ile ilgili bir sorun yok ... yapman gereken kendi imeisini geri alman çünkü klonlanan imei ile gidersen zaten kayırlı olduğu için sorun çıkacak... kendi imeisini attırabilirsen pasaportla gidip kaydını yaptırırsın

bu şu anda klon ımeını nasıl edebilirim ki orjinal ımeıye geçebilmek için

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
dostum bunlar senin gmail hesabında olan resimler.sen telefona gmail hesabını tanımlayınca onlarda otomatik olarak senkronize oluyor vetelefona geliyor.bunu düzeltmenin iki yolu var.ikisinden birisi kesin siler dene.

1. ayarlara gir.ayarlardan sekronizasyon etmeyi kapat.ondan sonra silmeyi dene.

2. eğer o şekilde de olmuyorsa bu sefer başka bir gmail al telefona tanımla.şuanki hesabını sil.ondan sonra düzelir.aynı gmail adresini tekrar kullanmak istiyorsanda telefona tekrar eski gmail adresini tanımlarken senkronizasyon kapalı olsun.bu resimler gelmez bir daha telefonuna.

bende bu sorunu telefonda ve tablette çok yaşadım.çözümü bu.

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaptan teşekkür ederim hallettim çok sağol
Kardeş galeriyi kapatıp açık uygulamalardan silince galeride tekrardan hepsi görünüyor en iyisi en son arkadaşın dediği yöntem şimdi uzun uzun anlatayım Önce bildirim çubuğuna senkronizasyonu ekliyoruz ondan sonra senkronizasyonun kapalı olduğuna emin olup ayarlar>googleye girip hesaba tıklıyoruz altta hesabı kaldır var ona tıklıyoruz ve hesap kalkıyor ondan sonra ayarlar>facebook a gelip yine aynı hesabı kaldır işlemini yapıyoruz ondan sonra ayarlar>uygulama yöneticisi>tümü>galeri ye girip "veriyi sil" e tıklıyoruz işlem tamam şimdi ayarlardan hesap ekleye tıklayıp eski google ve facebook hesaplarımızı tekrar giriyoruz (senkronizasyon hep kapalı olmalı eğer açarsak geri gelir ) galeriyi tekrar açtığımızda orda olmayacaklar.