Windows 7 Ultimate Güncelleştirme hatası

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Bugün Gene knight Myko bi swede takılıyodum birden bilgisayar kapandı dedim herhalde çok ısındı ondan ( en yakın zamanda soğutucu alcam ) işte açıyım dedim açılmadı ( 34 bit işlemci ACER ) Önümde ACER yazdı kapandı neyse içeri geçip biraz bekliyim açarım dedim soğusun makine dedim soğudu geçtim açıldı güncelleştirme %30 yükleniyor diyo bende bekledim 10-20-30 dk oldu üfff kapatıyım tekrar açıyım dedim açtım . Bi baktım ekran donuyo hareket edilmiyo biraz bekledim kendine geldi dedim bak güncelleştirme yapıyım kendine gelsin abi neyse denetle dedim yoook bilgiayar hata veriyo beyler acil yardım Windows Update kod:80070002 Hatası acil yardım beyler Lütfen Herşeyi yaptım olmadıııııı :cursing:

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güncelleştirmeleri denetlerken Windows Update 80070002 hatası alırsanız, bilgisayarınız için güncelleştirmeleri belirlemek üzereWindows'un kullandığı geçici güncelleştirme dosyalarını kaldırmanız gerekir. Geçici dosyaları kaldırmak için, Windows Update hizmetini durdurun, geçici güncelleştirme dosyalarını silin, Windows Update hizmetini yeniden başlatın ve ardından Windowsgüncelleştirmelerini tekrar denetlemeye çalışın.

[h=4]Windows Update hizmetini kapatmak için[/h]Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.

• Başlat düğmesi
    4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_47.png
    , Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Yönetimsel Araçlar'ı tıklatarak Yönetimsel Araçlar'ı açın.
  • Hizmetler’i çift tıklatın.
    18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_41.png
    Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
  • Windows Update hizmetini sağ tıklatın ve ardından Devredışı 'ı tıklatın.

windows-8-servisler.gif

sonra aşağıdaki işlemleri yap

Geçici günceleştirmeleri dosyaları silmek silmek

• Başlat düğmesi
    ve ardından Bilgisayar'ı tıklatarak Bilgisayar'ı açın.
  • Genellikle C sürücüsü olan, Windows'un yüklü olduğu yerel sabit diski çift tıklatın.
  • Windows klasörünü ve ardından SoftwareDistribution klasörünü çift tıklatın.
  • Açmak üzere DataStore klasörünü çift tıklatın ve ardından klasördeki tüm dosyaları ve klasörleri silin.
  • Geri düğmesini tıklatın. SoftwareDistribution klasöründe, açmak üzere Download klasörünü çift tıklatın ve ardından bu klasördeki tüm dosyaları silin.

daha sonra bilgisayarını yeniden başlatın

[h=4]Windows Update hizmetini yeniden başlatmak için[/h]Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.

• Başlat düğmesi
      , Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Yönetimsel Araçlar'ı tıklatarak Yönetimsel Araçlar'ı açın.
    • Hizmetler’i çift tıklatın.
    • Windows Update hizmetini sağ tıklatın ve ardından Başlat'ı tıklatın.

sorun cözülecekdir

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi pardon ama olmadı :S

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi ordamısın yeniden başlat diyince otomatik açılıyo abi yardım et :S

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu sorunlar cok karşılaşan biriyim hepsini bu yönetemle sorunu giderdim arkadaşım iyi bak kesin yanlış birşey yapıyorsundur

[h=2]Windows (8, 7 veya vista) güncelleştirme hata kodu 80070003 veya 80070002 düzeltmek için[/h][h=5]Yöntem 1: Tarih ve saat ayarlarını kontrol edin.[/h]Bilgisayarınızın tarih ve saatin doğru olduğundan emin olun.
Bunu yapmak için:
a. "tıklayın Tarih ve Saat sağ alt köşesindeki "

b. Açılan pencerede, tıklayın "Change tarih ve saat ayarlarını ".

c. basın "Değişim tarih ve saat" bilgisayarınızda doğru tarih / saat / yıl kurulum sağlamak için.

d. tarih / saat ile bittiğinde, basın size uygun zaman dilimi olması için "değiştir saat dilimini".

e. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve bilgisayarınızı güncellemek için deneyin. Sorun devam ederse, sonraki yönteme geçin.
[h=5]Yöntem 2: Kaldır (silme) Windows Update yükleme dosyaları:[/h][h=4]Adım 1: Windows Update hizmeti Durdurun.[/h]Bunu yapmak için:
a. aynı anda basın Windows tuşu + R Çalıştır komutunu kutusunu açmak için.
b . Çalıştırmak komut kutusuna İç: services.msc ve basın girin

c. ara Windows Update hizmeti , daha sonra sağ tıklayın ve seçin Durdur .

[h=4]Adım 2: Yeni isim ver, Windows update klasöründe.[/h]Bunu yapmak için:
a. "açın Bilgisayarım "ve" gidin C: \ Windows " klasöründe .
b. bulun ve sağ tıklayıp üzerinde "SoftwareDistribution" klasörünü seçin ve yeniden adlandırmak.

c: yeniden adlandırın "SoftwareDistribution" klasörü "SoftwareDistributionOLD" ve basın girin.

d. EVET UAC uyarı "ve sonraki adıma geçin.

Adım 3: Başlat Windows Update hizmeti, ve bilgisayarınıza güncellemeyi deneyin.

[h=5]Yöntem 3: Microsoft Fix it 50202 Aracı'nı kullanın[/h] Microsoft 50202 Fix bilgisayarınıza güncellemek için deneyin ve.

image166.png

Download

- - - Mesaj Güncellendi - - -

abi ordamısın yeniden başlat diyince otomatik açılıyo abi yardım et :S

otomotik acılan ne :)

Bak sana bir tavsiyem var sen şu işlemleri yap olmadımı akşamı bekle istersen teamwiever ile uzakdan bağlanayım sorunu cözeyim kabulsen.

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi bende onu diğicektim şimdi 1. attığını denedim olmadı akşama kadar beklerim sorun yok hasatyım yatarım kafayı uyurum babamın bilgisayarı laf etcek şimid :) o yüzden abi yani beklerim sorun yok okey şimdi en son attığını deniyorum Microsoft Windows Update Programını indirdim oda çözüyo ama çözüldü diye gözükmüyo

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sen bu uygulamaları dene olmasa akşam evde halederim sorunu.
ne demek kardeşim şuan iş yerinde olduğum ve yoğun olduğum icin birşey yapamıyorum.

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oooo abicim o zaman sen beni boşver akşam bakarız kaç gibi girersin onu söylesen yeter abi vallaha denedim hiç biri olmadı gene aynı hata bilgisayara ne oldu gene anlamadım ki oyun oynarken gitti sonra açılmadı biraz bekledim açıldı güncelleme yapıyodu %30 dedi açılırken bende 30 dk denedim olmadı kapattım tekrar açtım bi baktım güncelleştirme atmıyo kod: 80070002 şaşırdım korktum bilgisayar falan yavaşladı neyse sana kolay gelsin kaçta girersin onun saatini yazsan yeter abi

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
akşam saat:19:00 ve 20:00 arası

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam abi 19:00 - 20:00 onum mesaj atarsın buraya

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi o değilde Microsoft Fix İt 50202 açılmıyo bende :S anlamadım Knightada giremiyorum bilgisayar iyice gidiyo :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sen saat 19.00 ve 20:000 arası burda ol teamviewer kur ID Ve Şifreyi hazır et ben bağlanır yaparım.
pm atarsın bana hepsi cözülür halederim

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam abi

inş. yaparız ya çok kötü oldu laptopa

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi açıkmısın yeni uyandım uyuya kkalmışım açıksan yapalım 2dk

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi açık olunca mesaj at 2dk yapalım :( :( :( :( :@

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi senin oo onarım programını yaptım biraz daha düzeldi ama şimdide Güncelleştirmede kod: 80073712 hatası veriyo anlamadım gitti

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Dün bekledim ama yoktu şuan işteyim bağlanmam mümkün değil. ama sen şu uygulamayı yap düzelir o büyük sorunun kalkmıştır şuan sadece bu hataya neden olan güncellemede sorun var yarıda kaldığı icin şu uygulamayı başlat.

Sistem Güncelleştirme Hazırlıklılığı Aracı sorunu düzeltmezse, Windows'u onarmanız gerekecektir. Windows'un onarılması kişisel dosyalarınıza veya bilgisayarınıza yüklü programlara zarar vermez.

Onarmayı bitirdikten sonra, yükleme DVD'sinde bulunmayan güncelleştirmeleri yüklemek için Windows Update'i yeniden çalıştırmanız gerekecektir. Windows'u onarmak için şu adımları izleyin:

1. Tüm programları kapatın ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  2. Windows DVD'sini bilgisayarınızın disk sürücüsüne takın. Kurulum'un başlamasını bekleyin. Kurulum otomatik başlamazsa şu adımları izleyin:

1. Başlat'ı tıklatın ve sonra arama kutusuna Sürücü:\setup.exe yazın (burada Sürücü bilgisayarınızın USB/DVD sürücüsünün harfidir, örneğin D:\setup.exe).

2. Programlar listesinde Setup.exe'yi tıklatın.

3. Şimdi Yükle'yi tıklatın.
  4. Yükleme için en son güncelleştirmeleri edinmek için çevrimiçi ol (önerilir)'i tıklatın.
  5. Sorulursa Windows Ürün anahtarını yazın.
  6. Hangi yükleme türünü istiyorsunuz? penceresinde Yükseltme'yi tıklatın.
  7. Yükleme tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sonra Windows Update'i çalıştırın.

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi Burda dvd Falan diyo :S:S:S anlamadım yaa :S :S Bu arada dün hastaydım giremedim uyuya kalmışım özür dilerim abi konuyu biraz daha açsan anlayamadım

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Elinde Windows 7 dvd si varmı aynı sürümde ve ya USB yüklü

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yookki olsa direk format atarım :S

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ozaman yine akşamı bekle saat:20:00 gibi ok burda ol bu konuta

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam abi ben kesinn burdayım az önce bilgisayar kapandı açıldı güncelleştirme %35 dedi falan sonra tekrar kendini bşalattı denedim yine kod: 80073712

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi açıksan mesaj at buraya

abicim hadi ??? ordamısın saat 20:00

abi ordamısın -hadi yapcaktık donuyo bilgisayar bugün halletmemiz lazımmmm

açıksan bi cevap ver hadi be abiii

abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burdamısın nnnnnn

abi ne yaptın acill yarın bilgisayar gidiyo saat 22:30 gibi hadi acilll

sen saat 19.00 ve 20:000 arası burda ol teamviewer kur ID Ve Şifreyi hazır et ben bağlanır yaparım.
pm atarsın bana hepsi cözülür halederim
abi tamam işte saat 20:30 oldu artıkkk hadi

ozaman yine akşamı bekle saat:20:00 gibi ok burda ol bu konuta
saat 20:30 olduu abicim hadi lütfen yardım ettttt

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
teamviewer ID VE ŞİFREYİ özelden ver

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
valla sekizde geldim bekledim seni gelmedin cıktım tekrar geldiğimde gelib gitmişsin.

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi şu anda internet kafedeyim 1 saatlik oturdum ne zaman müsait olursun 23:00 ? 22:50 ?=

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi senin onarım programındda 3 tane şeye tik vermemiştim şimdi tekrar denedim hepsini tikledim onarım programında oldu ??????????güncellleştirme atyıo sağol bişey sorcam bu güncellleştirme atınca donukluk gider demi

abi senin onarım programındda 3 tane şeye tik vermemiştim şimdi tekrar denedim hepsini tikledim onarım programında oldu ??????????güncellleştirme atyıo sağol bişey sorcam bu güncellleştirme atınca donukluk gider demi

abi bu sefer senin programı denedim hepsini tik yaptım oldu güncelleştirme atıyodu tekrar kod hatası verdi

KOD:80070643 Hatası ? :S:S:S:S:::S:S:S:S:S:S::S art arda hata alıyo ya yardım edermisin ? KOD : 80070643 HATASI

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
80070643 Office programın güncelleştirmesi sekteye uğramış bu sorunu şu yönetemle gider.

münü gizle[h=4] Windows .NET Framework[/h].NET framework Windows'un programları oluşturma, dağıtma ve çalıştırmada kullanılan bir parçasıdır. Çok sayıda program .NET Framework kullandığından, sabit diskin bozulması veya güncelleştirmenin başarısız olmasına yol açan hatalı program yüklemeleri de soruna neden olabilir.
Sorunu çözümleme adımları ileri düzeyde kullanıcılara yöneliktir. Bu adımları rahatlıkla gerçekleştiremiyorsanız bir arkadaşınızdan veya destek uzmanından yardım isteyin. Bu adımları Microsoft web sitesindeki .NET Frameworkmakalesinde bulursunuz.

[h=4] Microsoft Office 2003[/h]Bu sorunu gidermek için, Office Kaynak Altyapısı (OSE) hizmetini yeniden başlatmanız ve Office ürünleri için en son güncelleştirmeleri yeniden yüklemeyi denemeniz gerekebilir.
[h=3]Office Kaynak Altyapısı (OSE) hizmetini yeniden başlatmak için[/h]Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.

1. Başlat düğmesi
  2. Hizmetler’i çift tıklatın.
  3. Office Kaynak Altyapısı hizmeti devre dışıysa, hizmet özelliklerini açmak için hizmeti çift tıklatın.
  4. Başlangıç türü listesinde Otomatik (Gecikmeli Başlatma)'yı ve ardından Uygula'yı tıklatın.
  5. Hizmet durumu'nun altında Başlat'ı tıklatın.

yusa67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ooo sorunda gitti abi şimdi denetleme update indircekmiş indiriyo ama 1,5 Saat oldu hala indirmedi güncelleştirme denetleme programını indiriyo galba ama :S :S :S çok uzun sürdü neden bilgin varmı ? yada yardımcı olurmsuun ? hata falaan vermiyo :S

Abi hata verdi gene Kod: 8024000B

Windows Update yerini açınca denetli diyorum abi sonra karşıma
'' Güncelleştirmeleri denetlemek için önce bir Windows Update güncelleştirmesi yüklemeniz gerekiyor. Otomatik güncelleştirme ayarlarınız değişmez. ''

abii ordamısın ?

abi =??????