İstanbul bilişim güvenli midir? Galaxy s3 için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arteq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arteq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba s3 alamya karar verdim
teknosada 2bin tl idi
istanbulbilişimde 1.699 olarak gördüm sordum kendi garantimizi veriyoruz diye.

acaba sorun olur mu bu samsung un ısınma sorunu hakkında korkularım var :glare:

düşünceleriniz nedir?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben daha önce kedilerinden 7 adet lcd tv aldım 2 sene geçti bir sorun yaşamadım :)

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet guvenılır sallama bır yer degıl adamların her yerde magazası var
sormadan once dusunmek lazım !

arteq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben daha önce kedilerinden 7 adet lcd tv aldım 2 sene geçti bir sorun yaşamadım :)

evet ama teknosadan alacam ya çünkü bu konularda biraz pimpirikliyim :S

2sindende sorun çıkmayabilir. ama güvende hissedebilirmiyim bilmyrum istanbul bilişimden alırsam

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
darty de 1799 tl miş oradan al bari :D boşuna fazladan para verme :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
darty'deki ürünler samsung üzerinden garantili değil yalnız haberiniz olsun

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bende istanbil bilisimden galaxy S2 aldim guvenilir tek farki yani ucuz olma nedeni kvk genpa garantili degilde brightstar garantili olmasi

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki en güzel garanti biçimi nedir ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
peki en güzel garanti biçimi nedir ?
genpa kvk brighstar felan farketmez hepsinin garanti kapsamı statüsü aynı. bu 3 firmadan şaşma..

ayrıca istanbulbilişim güvenli bir site 2 adet samsungun telefonunu aldım bir tanesini yanlış renk yolladılar ertesi gün kargo ile yolladım geri 3 gün sonra parayı kredi kartıma iade ettiler problem yok yani

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
genpa kvk brighstar felan farketmez hepsinin garanti kapsamı statüsü aynı. bu 3 firmadan şaşma..

ayrıca istanbulbilişim güvenli bir site 2 adet samsungun telefonunu aldım bir tanesini yanlış renk yolladılar ertesi gün kargo ile yolladım geri 3 gün sonra parayı kredi kartıma iade ettiler problem yok yani

peki samsung'un kendi garantisi ? o olmazsa kötü olmaz mı ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
eskiden istanbul bilişim için tamir görmüş (refurbished) ürün sattıklarına dair şeyler okumuştum. ama hiç alışveriş yapmadım.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
peki samsung'un kendi garantisi ? o olmazsa kötü olmaz mı ?
benim aldığım cihazlarda samsunga ait garanti belgesi çıktı diye hatırlıyorum
fakat istanbul bilişim paralel ihracat olabilir :)
ama güvenebilirsiniz sıkıntı yaşamazsnız kendi garantileri de iyidir

osmkrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telpa garantili ise, ha seyyar satıcıdan almışın ha teknosa dan aynıdır :) sonuçta kapalı kutu alıcaksın.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben istanbul bilişimden 116 ekran samsung lcd aldım. 2 sendir taş gibii nazar göz değmesin :)

tv'yi alırken alenen sordum. sizin hakkınızda tamir görmüş, firma garantisiz ürün satıyorar falan diye sosyal medyada çok laf dönüyor dedim. İstanbul genelinde günde binlerce ürün satıyoruz. tüm cihazlarımız garantilidir. zaten devlet denetiminden geçmeden satmamız mümkün mü dedi.

adam haklı beyler, dağılın dedim :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
ben istanbul bilişimden 116 ekran samsung lcd aldım. 2 sendir taş gibii nazar göz değmesin :)

tv'yi alırken alenen sordum. sizin hakkınızda tamir görmüş, firma garantisiz ürün satıyorar falan diye sosyal medyada çok laf dönüyor dedim. İstanbul genelinde günde binlerce ürün satıyoruz. tüm cihazlarımız garantilidir. zaten devlet denetiminden geçmeden satmamız mümkün mü dedi.

Distribütör garantisiz ürün sattıkları doğru. Bunu kendileri de belirtiyor.

İstanbul Bilişim A.Ş.'de satılan televizyonlar FATURALI, GARANTİLİ ve KAPALI KUTU olarak tarafınıza gönderilmektedir. Ayrıca Sanayi Bakanlığı onaylı distribütörler veya resmi ithalatçılar tarafından 2 yıl süresince garantilidir.
Kaynak: Sitesindeki her hangi bir TV'nin özellikleri

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Al hocam sana 40 TL farkla (1.741) distribütör garantili S3.
http://www.teknolojix.com/?urun-423...GB-MARBLE-WHITE-CEP-TELEFONU-Distributor.html

100 TL fark çok, ithalatçı garantili yeter dersen 1.644 TL.
http://www.teknolojix.com/?urun-42704-SAMSUNG-I9300-GALAXY-S3-PEPPLE-BLUE-CEP-TEL-ITH-.html

Bana kalırsa distribütör garantili alınmayacaksa en ucuzu alınmalı. Yurtdışı da olur. Öylesi de 1200-1400 arası bulunur sanırım.

Ben de 6 sene kadar önce almıştım İstanbul bilişimden 117 Sony (x3500'dü sanırım), epey de iyi para vermiştim. 2 yıl garantisi vardı, garantisi bitti, tak televizyon arıza vermeye başladı bana garezi var gibi. Aslında daha önce de yapıyordu ama çanak antendendir dedim, işler de yoğundu bakamadım. Sonra tamamen gitti. Yaptırmaya servisini çağırdım, yeni TV parasının %70'i kadar ücret istedi. Nedir ne değildir, bu kadar sürede perte çıkması normal midir müdür dedim, 5-7 senede ancak olur abi siz nerden almıştınız dedi. Günahları boyunlarına benden bu kadar. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Patronum 3 tane sony led tv aldı üçüde hasarlı çıktı gönderdi değiştirdi 4. yüde bu sefer patron beğenmedi yine değiştirdi. Ama söyleyeyim patronum çirkefti :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon konusunda sakın alma derim stokta var gösteririp tedarik edemiyorlar sonra haftalarca bekle sonra yok efendim biz paranızı ödeyelim geri,bekle bi hafta daha çile gibi

omercan97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende alma hevesi içindeyim ancak S4 ya da Lg Nexus'u atlayıp bir sonraki Nexus'u bekleyeceğim ama bir şüphem var Darty'den Gt-i9100 almıştım Amoled'i çizik çıktı daha sonra samsung'a götürdüm kullanıcı hatası deyip 375Tl ekran degisimi dediler Bi çizik ya da çatlak için değiştirmedim bundan çıkardığım sonuç Darty vs hikaye Bimeks ve Teknosa haricindekiler bozuk ürün satmaya uğraşıyor bence acaba İstanbul bilişimde Cizikli ya da Kullanılmış ürün satıyor mu?

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yerlerini gidip gördüm, ürünlerini inceledim diğer yerlere göre ucuz veriyorlar, hiç alışveriş yapma imkanım olmadı... bence alacaksan bile mağazaya gidip almalısın...

ss.aristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle güvenli değil.... zamanında ben de İstanbul bilişimden bir led tv almıştım. fakat kendi garantileri olduğu için kronik sorunu çözemedikleri gibi led tv üreticiside İstanbul bilişimden alınan kendi tv leri için servis desteği vermemekte. o gün bugün İstanbul bilşimi rahmetle anıyorum...

İstanbul bilişimden bakacaksın inceleyeceksin ama kesinlikle almayacaksın...

bu konuya özellikle yorum yapmak ve ben yandım diğerleri yanmasın diye üye oldum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen katılıyorum ustat bende galaxy ace s5830i aldım telefon aldıgım gunden beri sebeke sorunu var ve arada bır kendi kendina acılıp kapanıyorcaglayandaki magzadan aldım oraya geri goturdugumde bana biz bu telefonu alıp napıcaz servise goturun dediler bende tuketıcı hakem heyetime şikayet ettim onlar ilgilenıyolar sattıkları urunun arkasında durmuyolar bır daga bu fırmadan ciklet bıle almam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunların hepsı bırbırınden kazık ama ıstanbul bılışım da fıyatlar uygun ve bıraz fazla bekletıyorlar dıye bılıyorum arkadas lcd aldı uzun sure gelmeyınce ıptal ettırdı

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Abi garantisi biziz mantığıyla çalışan bir firma...
Bunun dışında googlea "İstanbul Bilişim TRT Bandrol vurgunu" yazıp gerekli bilgilere ulaşılabiliniyor diye biliyorum...