İstanbul bilişim güvenli midir? Galaxy s3 için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arteq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

th3sinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"*Bu ürün Asus Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir." yazısı var ürünün sayfasında bu distribütör garantili demek mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de samsung s4 aldım burnumun dibindeki çağlayan ofisinden bir de otomatik ayar ütü. Samsung s4 de donma ve resetleme ütüde ise kırışıklık gidermeme sorunu vardı. 4 günlük üründü bunlar burnumun dibindeki çağlayandan yenibosnaya git insiyatif onlarda tamir ederler diyorlar sıfır aldığınız ürün için. Bazı garantisel unsurları kapsamayan maliyetleri düşüp satıyorlar sizler de ucuz aldım diye seviniyorsunuz asla tavsiye etmem.:thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben tüm ürünlerimi istanbul bilişimden alıyorum problem çıkmadı çıksa da gidebileceğim stantları var diğerlerine göre daha güvenilir.

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lcd televizyon falan onu bunu bilmem ama İstanbul Bilişim'den hiç bir şekilde cep telefonu almayın!!! Bir mağdur olarak size nedenini anlatayım.

İstanbul Bilişim'den tam bir yıl önce Galaxy S3 aldım sırf 200 TL daha ucuz diye. Eve geldiğinde telefon içerisinden Türkçe kullanım kılavuzu yerine Rusça kullanım kılavuzu ve bir çok Rusça kampanya broşürü. Ve telefonun rengiyle uyumsuz bir şarj aleti.

Bir ay olmadan şarj olurken bile telefonumun pili azalmaya başladı. Geri götürdüm yenisini binbir güçlükle aldım ki o da ambalajında değil açık bir şekilde tarafıma yollandı ve çok geçmeden o da bozuk çıktı. Firmayı arayıp sikayetci oldum ama ilgilenmediler. En sonunda şarj aleti kargoyla kendilerine yolladım yenisini verin dedim kabul ettiler ertesi gün kargoya vereceklerini söylediler. 3 gün sonra aradim elimizde kalmamış o yüzden gönderemedik dediler. Yarın kesin veriyoruz dediler peki dedim bir 3 gün daha geçti aradım. Aaa unuttuk biz onu dediler!!! Tepem attı bağırıp çağırdım 10. Günde elime ulaştı. Orjinal kutusundaydı bu sefer ve böylece zar zor şarj aleti işini kavga dövüş hallettim. Sonra bitti mi dert yook bitmedi.

Telefonumun ekranı belli bir zaman sonra kırıldı ve Samsung'un orjinal servisine gittim. Bana "Bu telefonu pasaportunuza işlettirmişsiniz ekran dışında başka müdahale de bulunamayız(ana kart değişimi, iç aksan sorunları gibi) hangi ülkeden aldıysanız oraya gidip yaptırabilirsiniz." dediler bende şaka mı yapıyorsunuz ben bunu Turkiye'den İstanbul Bilişim'den aldım bana öyle bişey söylemediler dedim ve Samsun çalışanının cevabı aynen şu oldu: "İstanbul Bilişim vb. firmalar güvenilirliği olmayan firmalardır yurt dışından farklı yollarla getirdikleri için ucuza satıyorlar." başımdan asagi kaynar sular indi.

Sadece o da değil telefonum yurt dışı olduğu için Türkiye'ye gelen hiç bir Android güncellemesine zamanında ulaşamıyorum bir iki ay sonra elime ulaşıyor.

Yani işin özü İstanbul Bilişim vb. yerlerden alışveriş yapmayın adam gibi güvenilir yerlerden 200-300 fazla verin rahat rahat kullanın.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
hortlatma olacak amma;

istnabul bilişimden lg telefon alacam diyelim. kendi garantileri mi var yoksa genel genpa başarı vs mi?

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hortlatma olacak amma;

istnabul bilişimden lg telefon alacam diyelim. kendi garantileri mi var yoksa genel genpa başarı vs mi?

cihaz bozulduğunda v.s istanbul'a göndermen gerekiyor diğer servisler bakmıyor mağlesef ama sorun yok benim s3 arızalandı gönderdim 1 hafta içinde hemen geldi kargo ücreti v.s ödemiyosun herşeyi onlar karşılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"İstanbul bilişim güvenli midir? Galaxy s3 için?"
S3 için güvenlidir. Ama S4 için güvenli değildir :D

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hortlatma olacak amma;

Kendi anlaşmalı teknik servisleri istanbul airport avm de telefoncu dükkanı gibi bir yer kendi çaplarinda garanti veriyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:devil: Her sehirde bir showrom var ve bazi sehirlwrde yok garantisini kendi veriyo tabi ona garanti denirse

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben samsung televizyonumu eski telefonum s2 yi ve şimdi yenitelefonum olan not3 ü istanbul bilişimden aldim hepside taş gibi :);süpersin istanbul bilişim kaziklanmaya hiç gerek yok

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bende belirteyim ist bilişim den laptop aldım sorun çıktı ekran durdurdu hatası miydi neydi ne olduysa 2 ay geçti hala arızayi onaramadilar en sonunda laptopu arızalı olarak ilan verdim de kurtuldum. Yani anlayacağınız ist bilişim yaramaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İstanbul bilişim evet ucuz lakin garantiye gidecekse telefonunuz ondan umudu kesin aynı sorundan 2 kere cihazı garantiye verdim 2. de de yapmamışlar 1 saat kadar avm de gezin biz sizi arayacağız dediler ve 1 saat sonra (3. de) yapmış bulundular lakin daha sonra fark ettim telefonun ekranı sallanıyor ve cihazı tamir ederken camını vakum la cektikleri için telefonun ekranın yapışkan olan bandı bozulmuş ve tamir için telefoncuya sordugumda ekran değişimi isteniyor yani anlayacağınız kesin bozulmaz benim telefonum derseniz alın ama garanti şartlarının da berbat oldugunu göz önünde bulundurun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben z1 almayi dusunuyodum ama simdi kafam karisti kime guvenip kimden alcaam ben. Bu urunu ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
garantisi için sana şunu söylüyorum xperia z nin şarz kapağı deforme oldu bunu garantiye sokmuyorlar kullanıcı hatası diyorlar ben bu kapağı elimle açıyorum aç kapa aç kapa deforme oldu nasıl açabilirimki neyle açacağım ben bu kapağı masrafı çok çıkınca kullanıcı hatası diyorlar yok böyle birşey. birde sony distürübütörüyle görüştüm bana cihazın yunanistan girişli olduğunu söylediler artık siz düşünün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bi ürün sipariş ettim faturada ürünün adı var. içinden başka ürün çıktı. onu kurduralım dedik kurdurmadılar. geriye gönderin dediler. ben de iptalini istedim. ürünün kendilerine ulaşmasını istediler. inşallah parayı iade ederler. sizce ederler mi?

Hüseyin K.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen katılıyorum ustat bende galaxy ace s5830i aldım telefon aldıgım gunden beri sebeke sorunu var ve arada bır kendi kendina acılıp kapanıyorcaglayandaki magzadan aldım oraya geri goturdugumde bana biz bu telefonu alıp napıcaz servise goturun dediler bende tuketıcı hakem heyetime şikayet ettim onlar ilgilenıyolar sattıkları urunun arkasında durmuyolar bır daga bu fırmadan ciklet bıle almam

Ben yandım sizde yanmayın ucuz etin yahnisi dedikleri şey=İstanbul bilişim.kesinlikle uzak durun tanıdık ve bilindik yerlerden alışverişinizi yapın.