Windows XP ile ReadyBoost kullanımı

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,bildiğiniz gibi Windows 7 ve Vista'da ReadyBoost özelliği sayesinden usb kullanarak bilgisayarımızı hızlandırabiliyorduk.Fakat aynı şey ne yazık ki XP için geçerli değil.Fakat aşağıdaki linkten
adlı programı yükleyerek XP'de ReadyBoost kullanabilirsiniz.

Link:http://www.eboostr.com/

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Boş iş gider ram alır takarım daha iyi :wink:

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok gereksiz bir başlık olmuş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Boşuna vakit kaybetmişsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İnancın olsun windows 7 çıktı.
Windows 8 çıktı .
Belkide windows 9 çıkacak .

Bu ne kadar geri kalmışlıktır.
Vay anaysını...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ne geri kafalılıktır yazmıssın da Wİndows 8 Ve 7 De gereksiz ve pc yi kasan onbinlercxe şey var hadi diyelim sistemin cok ıyı kasma problemı yok yınede wındows 7 ve 8 de cok karmasıklık ve gereksız programlar var bır ıslemı yapmak ıcın xp de bır tusa baıyorsan onda 5 tusa basıyorsun ayrıca windows 7 ve 8 de tam kullanıcı yonetımı yok wındows ne derse o (basit kullanıcılar ıcın iyi ancak) ya bızler ıcın pc de yetkın yok bu nedır ***,windows xp nin sşstem 32 yi sile tıklasan sadece uyarı verır sıleyımmı der ama wın 7,8 de sil e bassan surayı sılemezsınız der niye ben sılmek ıstıyom --- herneyse.
Bir şeyin yeni,pahalı,gösterişli,herkezin kullanması onun daha ıyı oldugunu gostermez!
ayrıca eğer wındows xp kotuyse neden mıcrosoft wındows xo yuzunden wındows 7,8 satamayınca wındows xo yı bıtırme cabalarına basladı ;-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Readyboost, sanal hafızayı flash bellek üzerinden kullanmaktan ötesi bir şey değil. Disk üzerindeki sanal hafıza, flash bellekteki sanal hafızadan daha hızlı ve daha güvenli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum sizin aksinize benim işime yarayabilir ben xp kullanıyorum ve ram sıkıntım var çok eski bilgisyar 10 yıllık yani bu yüzden konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne yani eski lap topları çöpe mi atalım, zaten yeni laop topumda win 8 var.
Lafa gelince geri kalmışlık edebiyatı, herkezde para var pul var eskiyi de kenarda performanslı çalıştırmak istemek gerilik değildir.