İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hydra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Selam arkadaşlar benimde adını hatırlamadığım bir film var bilen varsa söylesin lütfen. Şimdi filmde uçaktan atlayıp en kısa zamanda birbirlerini yakalayıp çemberi tamamlayan 8-9 kişi var. Bunlar hergün deneme yapıyorlar en hızlı zamana ulaşmak için. İşin ucunda büyük yarışma var tabi. Bide bu gruptaki bikaç kişi atlayış masraflarını falan karşılamak için uçaktan paraşütle atlayıp bi yerlere girip soygun yapıyorlar. Bide bu soyguncuları yakalamak isteyen ajanlar paraşütçülerin aralarına normal biriymiş gibi birini yerleştiriyorlar bu ajan onlarla atlayışlara katılıyor sonra soyguncular katılıyor falan. En son grupla atlayışada katılıp en hızlı zamanı elde ediyorlardı galiba. Neyse adını haıtrlayan varsa yazsın lütfen.

Cutaway

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaşlar. Seneler önce izlediğim bir film var adını hatırlayamadığım. Filmin başlarında elinde bastonu olan genç bir adam yaşlı bir kadının evine girip öldürüyor. Filmin sonlarına doğru da aileler çocuklarını kaybediyorlar. Aynı adamın elinde bir kese var, içinde bir sürü beyaz inci ve bir tane de siyah inci bulunuyor. Siyah inciyi çeken çocuğunu kaybediyor sanırım. Böyle bir filmi hatırlayan var mı?

Storm of the Century Türkçe adı "Yüzyılın Fırtınası". Yalnız bu üç bölümlük bir mini dizi ve sanırım aradığınız film bu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben bi film izemiştim bi kaç arkadaş mağara gibidar bi yere girio hepsi tek tek ölüo en sonunda 2 kız kalıo tam cıkıs yolundan cıkacakken magara adamı gıbı bısı bunları cekıo sonra bı odada buluolar kendılerını et goruolar yıyolr et donuo pişmiş insan cıkıo sonra bu magara adamı gıbı olan sey bunları oluo bı kıza kazık sokuo falan cok ızlemek ıstıorm onu 5-6 sene olmustur ızleyelı bı yardm edn noooolur :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
küçükken izlediğim bir filimdi sadece son sahnelerini hatırlıyorum siyah kıyafetli adamlarla beyaz kıyafetli adamlar dövüşüyor başrolüçinli bi adam adamın adıda filimde tonydi en son dövüşte o tonyle geçmişinde intikamı olan bir beyazlı kavga ediyor beyazlıyı dövüyor 35 saniyede yere sermesi lazım adamı sermiyor madalyaları beyazlılara takıyolar ama beyazlılar çıkartıp siyahlılara takıyolar madalyaları filim bu adını bir türlü hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
ya ben bi film izemiştim bi kaç arkadaş mağara gibidar bi yere girio hepsi tek tek ölüo en sonunda 2 kız kalıo tam cıkıs yolundan cıkacakken magara adamı gıbı bısı bunları cekıo sonra bı odada buluolar kendılerını et goruolar yıyolr et donuo pişmiş insan cıkıo sonra bu magara adamı gıbı olan sey bunları oluo bı kıza kazık sokuo falan cok ızlemek ıstıorm onu 5-6 sene olmustur ızleyelı bı yardm edn noooolur :(

O nasıl film öyle :), unutmakla fena etmemişsin.

ertyoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında IMDB'de puanı yüksek her film güzel olmadığı gibi puanı düşük her film de kötü çıkmıyor.bir de altyazı sitelerinden birinde puanlama var oraya da bakarsanız yardımı olur diye düşünüyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim de TV'de izlediğim ama adını hatırlayamadığım bir film var.Fimde Bir yolcu uçağı kutupkara düşüyordu.yolcular sırayla açlıktan ölüyordu.Bir süre sonra ölenlerin etlerini yemeye başlıyorlardı.Filmin tamamını hiç izleyemedim.Bilen çıkarsa çok sevinirim.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Benim de TV'de izlediğim ama adını hatırlayamadığım bir film var.Fimde Bir yolcu uçağı kutupkara düşüyordu.yolcular sırayla açlıktan ölüyordu.Bir süre sonra ölenlerin etlerini yemeye başlıyorlardı.Filmin tamamını hiç izleyemedim.Bilen çıkarsa çok sevinirim.

Yaşamak için - Alive

[video=youtube;si12yPyTnSs]http://www.youtube.com/watch?v=si12yPyTnSs[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 yıl kadar önce belki daha fazla bir film seyrettim. Filmde savaş gazisi bir adam ve genç karısı vardı. Adam ve karısı bahçeli, malikane gibi bir evde yaşıyorlardı. Adam sürekli savaşla ve başına gelenlerle ilgili kabuslar görüyordu. Rüyasında insan gözleriyle dolu bir yer, gözleri oyulmuş insanlar filan görüyordu. Bir gün karısı annesine gitmek için evden ayrılıyor ama gerçekten gitmiyor. Bir plan yapıyor. Gece olup adam yatağa gittiğinde yatağın örtüsünü bi kaldırıyor ki bir sürü kanlı insan gözü var. Buna benzer birkaç şey daha oluyor ve adam tabancayla intihar girişiminde bulunuyor ancak ölmüyor. Karısı hemen eve gelip gözleri filan topluyor. Adam ölmüyor ama tamamen yatalak oluyor. Bir gün adamın ordudan bri arkadaşı onu ziyarete geliyor ve adamın durumunu görüyor. Sonrasında kadın kocasının bu arkadaşıyla samimi oluyor ve onla yatıyor. (Senaryoyu tamamen yazacağım heralde) ... Filmin sonunda kadın ya ölüyor ya da hapse giriyor. En son sahnede arkadaşı yanına geliyor, o da tekerlekli sandalyeden gözlerini arkadaşına çevirerek teşekkür ediyor. :D
Bu kadar yazdıktan sonra umarım birisi bu filmi bulabilir. Şimdiden sağ olun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmde bi evde 4-5 tane kız kalıyordu. çatı katında bi tabut var. hatırlayamıyorum ölüm çığlığı diye düşündüm ama değil 2 kız sarışın dı. Bulun lütfen

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Bir film vardı hint yapımı 2 arkadaş ev tutacaklar ancak buldukları evin sahibi onlara evi vermiyor çünkü kız yegeni kalıyor bu evde bu 2 arkadaş da eşcinsel numarası yapıp evi alıyorlar ve kızla yaşıyorlar sonra bu 2 side kıza aşık olur çok güzel bir komedi filmi olsa tekrar izlerdim ancak filmin adını unuttum

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Bir film vardı hint yapımı 2 arkadaş ev tutacaklar ancak buldukları evin sahibi onlara evi vermiyor çünkü kız yegeni kalıyor bu evde bu 2 arkadaş da eşcinsel numarası yapıp evi alıyorlar ve kızla yaşıyorlar sonra bu 2 side kıza aşık olur çok güzel bir komedi filmi olsa tekrar izlerdim ancak filmin adını unuttum
[MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] hocam biliyor musun adını :) iyi bir komediye benziyor.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351

Dostana :P

Google'den buldum):

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yaklasik 5 6 sene once bir film seyretmistim. Korku gerilim turu sayilabilir. Bir grup insan oynadiklari bilgisayar oyununda nasil öluyorsa gercek yasamda da ayni sekilde öluyordu. Filmin adi uzaktan yakindan cagrisim yapmiyor filmi tekrar izlemek izliyorum ismini bilen biri soylerse cok sevinirim

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 sene önce bir film izlemiştim. Ancak yapım yılının daha eski olduğuna eminim. Alman yapımı bir filmdi. Bir sinema şirketinin arşivinden alıp izlemiştim. Fabrika gibi bir ortamda geçiyordu film. Ancak fabrika olduğunu zannettiğim yapı çok katlı çok büyük bir yerdi, dolayısıyla personelde oldukça fazla. İki grup arasında kıyasıya bir mücadele. Kan gövdeyi götürüyor. Ölenler, yaralananlar, cesetler her tarafta. Bu kavganın, bu kanlı mücadelenin nedenini bilmiyorum. Sanırım olayın kahramanları da bilmiyordu. Zira filmin sonundaki replik!
- Neden olay büyüdü ve buralara kadar geldi?
- Önce sen başlattın!

Bu filmi izleyen ve ismini hatırlayan biri varsa öğrenmek isterim.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bugün The Broken (2008) isimli bir film izledim ve yıllar önce 5-10dk lık reklam arasında izlediğim bir filmden kareler geldi gözüme şimdide o filmi merak etmeye başladım :) hatırladığım kareler filmin büyük bir ihtimal en önemli bölümlerindendir. Kadının biri sabah kalkıyor ve yüzünün kendisine ait olmadığını düşünmeye başlıyor, eşine bundan bahsediyor artık eşimi sevgilisimi bilmiyorum eşi kadına böyle birşey olmadığını filan söylüyor, sonra kadın güvendiği bir arkadaşından yüz ameliyatı belirtileri ile ilgili bir bilgi alıyor, evine gidiyor aynadan belirtileri kontrol ediyor ve kendisinin yüz ameliyatı geçirdiğini anlıyor, sanki kadın bilmemesi gereken birşeyi öğrenmiş gibi bir anda çevresindeki herkes kadını kovalamaya başlıyor. Filmden hatırladığım bölümler bunlar kolay gelsin :)

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar bugün The Broken (2008) isimli bir film izledim ve yıllar önce 5-10dk lık reklam arasında izlediğim bir filmden kareler geldi gözüme şimdide o filmi merak etmeye başladım :) hatırladığım kareler filmin büyük bir ihtimal en önemli bölümlerindendir. Kadının biri sabah kalkıyor ve yüzünün kendisine ait olmadığını düşünmeye başlıyor, eşine bundan bahsediyor artık eşimi sevgilisimi bilmiyorum eşi kadına böyle birşey olmadığını filan söylüyor, sonra kadın güvendiği bir arkadaşından yüz ameliyatı belirtileri ile ilgili bir bilgi alıyor, evine gidiyor aynadan belirtileri kontrol ediyor ve kendisinin yüz ameliyatı geçirdiğini anlıyor, sanki kadın bilmemesi gereken birşeyi öğrenmiş gibi bir anda çevresindeki herkes kadını kovalamaya başlıyor. Filmden hatırladığım bölümler bunlar kolay gelsin :)

Kaza yapıp geyiğe çarptığı sahne varmıydı. Geyiğin boynunu kırıyordu acı çekmesin diye. öyleyse şu olabilir
http://www.imdb.com/title/tt0116908/

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaza yapıp geyiğe çarptığı sahne varmıydı. Geyiğin boynunu kırıyordu acı çekmesin diye. öyleyse şu olabilir
http://www.imdb.com/title/tt0116908/

Yok bu kadar eski bir film değil, filmin geçtiği yerle ilgili hatırladığım şey, kadın yüzünün kendine ait olmadığını anlayınca telaşa kapılıyor, banyoda saklanıyor sonra eşi kadının olayı farkettiğini anlıyor kadında bu sefer pencereden kaçıyor, hava güneşsiz, yağmur havası var, film büyük bi ihtimal 2005 - 2009 arası gibi çok eski değil yani.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok bu kadar eski bir film değil, filmin geçtiği yerle ilgili hatırladığım şey, kadın yüzünün kendine ait olmadığını anlayınca telaşa kapılıyor, banyoda saklanıyor sonra eşi kadının olayı farkettiğini anlıyor kadında bu sefer pencereden kaçıyor, hava güneşsiz, yağmur havası var, film büyük bi ihtimal 2005 - 2009 arası gibi çok eski değil yani.

Yeni birşey daha hatırladım :) Filmde kadın kendi yüzü olmadığını anlayınca röntgen çektiriyordu, doktorda kadına yüzünün nasıl bu hale geldiğini soruyordu yani kadın bir kaza geçirmiş ve röntgende aslında yüzünün ne kadar kötü olduğu görünüyormuş heralde, öyle bişeydi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 yıl kadar önce belki daha fazla bir film seyrettim. Filmde savaş gazisi bir adam ve genç karısı vardı. Adam ve karısı bahçeli, malikane gibi bir evde yaşıyorlardı. Adam sürekli savaşla ve başına gelenlerle ilgili kabuslar görüyordu. Rüyasında insan gözleriyle dolu bir yer, gözleri oyulmuş insanlar filan görüyordu. Bir gün karısı annesine gitmek için evden ayrılıyor ama gerçekten gitmiyor. Bir plan yapıyor. Gece olup adam yatağa gittiğinde yatağın örtüsünü bi kaldırıyor ki bir sürü kanlı insan gözü var. Buna benzer birkaç şey daha oluyor ve adam tabancayla intihar girişiminde bulunuyor ancak ölmüyor. Karısı hemen eve gelip gözleri filan topluyor. Adam ölmüyor ama tamamen yatalak oluyor. Bir gün adamın ordudan bri arkadaşı onu ziyarete geliyor ve adamın durumunu görüyor. Sonrasında kadın kocasının bu arkadaşıyla samimi oluyor ve onla yatıyor. (Senaryoyu tamamen yazacağım heralde) ... Filmin sonunda kadın ya ölüyor ya da hapse giriyor. En son sahnede arkadaşı yanına geliyor, o da tekerlekli sandalyeden gözlerini arkadaşına çevirerek teşekkür ediyor. Bulabilirseniz cok mutlu olacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam film texas ta biyerde geciyor da galiba adamın bit yeteneği var ölü olupta dokundugu her ınsanı canlandırma gücüne sahip elini cektiğinde tekrar ölüpte canlanan tekrar ölüyor bu filmin adı nı hatırayamıyorum :(

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
@EropaKING hocam biliyor musun adını :) iyi bir komediye benziyor.
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] Hocam, kusura bakma yeni gördüm :)
Darkness Üstatın dediği gibi film Dostana, John Abraham ve Abhishek'in oynadığı gayet keyifli ve güzel bir film. Priyanka Chopra ise Filmin En Güzel Artısı.

Darkness Hocamın filmi doğrudan silmesine karşı kesinlikle tavsiye edebileceğim güzel bir film. :)

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
@zoki Hocam, kusura bakma yeni gördüm :)
Darkness Üstatın dediği gibi film Dostana, John Abraham ve Abhishek'in oynadığı gayet keyifli ve güzel bir film. Priyanka Chopra ise Filmin En Güzel Artısı.

Darkness Hocamın filmi doğrudan silmesine karşı kesinlikle tavsiye edebileceğim güzel bir film. :)
izledim hocam filmi oldukça da güldüm.hatta şöyle diyebilirim beni en çok güldüren Hint filmi oldu :D