SDN Beşiktaş Kulübü

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] hoşgeldin.

Sırf Adana Kebap ısmarlamamak için zorla ceza aldırıyorsan kendine tamam ben istemiyorum vazgeçtim kebap mebap. :D

Bi daha gitme dikkatli ol olur mu ?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] hoşgeldin.

Sırf Adana Kebap ısmarlamamak için zorla ceza aldırıyorsan kendine tamam ben istemiyorum vazgeçtim kebap mebap. :D

Bi daha gitme dikkatli ol olur mu ?

Hoşbulduk abi , kebap dedigin nedir hallederiz. :)

Bu sefer tamamiyle modun okudugunu anlamaması yüzünden banladık. :hammer:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hoşbulduk abi , kebap dedigin nedir hallederiz. :)

Bu sefer tamamiyle modun okudugunu anlamaması yüzünden banladık. :hammer:

Biraz daha dikkatli ol boşver..
Tansiyonun yüksek olduğu konularda bazen sinirlenebiliyoruz.
Cevabı hemen yazmadan önce kendine biraz süre tanı :)

Sonra üzülen biz oluyoruz.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] beni de eklersen sevinirim :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
BMp4Y_NCMAAeshr.jpg

Oguzhan ve Van Persie tatilde :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Taraftar gözünde bitirdiler iyice Orman'ı Adalı bir adım daha öne çıktı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

UEFA'dan açıklama

uefadan_aciklama_1371221842.jpg

"UEFA Disiplin Kurulu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin ardından bir açıklama daha yaptı."

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türk medyasında bazı yanıltıcı haberler yer almıştır. UEFA Disiplin Kurulu'nun vereceği kararların, UEFA yetkililerince tahim edilmesi mümkün değildir."

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Zago Kulübeye Geliyor

zago_kulubeye_geliyor_1371279081.jpg

Serdal Adalı, Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Zago'yu geri getirmek istiyor.

Takımın başına Capello gibi dünyanın en önemli teknik direktörlerinden birisini getirmek isteyen Adalı, İtalyan çalıştırıcının yardımcılığına ise Brezilyalı Zago'yu getirmenin peşinde. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmaya başlayan Zago, son olarak Roma'da görev almıştı. Beşiktaş'ın 100. yılında kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Zago'nun, Siyah-Beyazlı kulübe geri dönmeye sıcak baktığı da biliniyor.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yönetim, Roni'ye “İki yıllık kontrat karşılığı 8 milyon+4 milyon euro imza parası” önerdi, Sambacı bir haftaya cevap verecek.

Beşiktaş'ta herkes Ronaldinho'yu konuşuyor. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, "Ronaldinho'ya teklif yaptık, bekliyoruz" demişti. Peki Roni gelecek mi, gelmeyecek mi? Daha önemlisi teklif ne.

Kartal, Brezilyalı'nın menajerine şu teklifi yaptı: Her yıl için 4 milyon euro garanti para, sözleşme 2 yıllık. 4 milyon euroluk imza parası. 2 yıl sonunda Beşiktaş, isterse 2 milyon euro verip sözleşmeyi uzatacak. Sambacı'ya iki yıl için 12 milyon euro teklif edildi.

Bu paranın 4 milyon eurosunu kulüp ödeyecek. İmza parasını yöneticiler verecek. Sambacı teklifi kabul ederse, Mineiro'nun sözleşmesindeki 'Avrupa'ya transfer halinde bonservis ödenmez' kuralı ile Roni Kartal olacak.

Akşam

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Fikret Orman'ın tekrar başkan seçilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fabian Ernst'ten sürpriz karar!

Kasımpaşa'da forma giyen 34 yaşındaki Alman oyuncu Fabian Ernst, futbolu bıraktığını açıkladı.

ernst-kasimpasa-63951_501.jpg

Türkiye macerasına Beşiktaş ile başlayan ve geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Fabian Ernst, 34 yaşında aktif futbol hayatını sonlandırdı. Alman futbolcu, Beşiktaş formasıyla 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası kazandı.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Alman futbolcu Fabian Ernst, 34 yaşında futbolu bıraktı. Futbola 1996 yılında Almanya'da Hannover 96 takımında başlayan Ernst, sırasıyla ülkesinde Hamburg, Werder Bremen, Schalke 04 formalarını giydikten sonra 2009 yılında Türkiye'ye geldi.

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olan Ernst, tam 4,5 sezon Türkiye'de forma giydi. Beşiktaş'ın o sezon hem ligde hem Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşmasında önemli rol oynayan Ernst, siyah-beyazlı forma altında 146 maçta 9 gol kaydetti. Ernst, Beşiktaş formasıyla ligde 105, Avrupa kupalarında 29, Türkiye Kupası'nda 11 ve Süper Kupa'da da 1 müsabakada oynadı. Ernst, Beşiktaş ile 1 kez Süper Lig, 2 defa da Türkiye Kupası kazanma sevinci yaşadı.

Alman futbolcu, Beşiktaş ile sözleşmesi sona erince 2012-2013 sezonunun başında lige yeni yükselen Kasımpaşa'ya transfer oldu. Kaptanlığını yaptığı lacivert-beyazlı forma altında başarılı bir sezon geçiren ve takımın tarihinin en iyi derecesini alarak ligi 6. sırada bitirmesine yardımcı olan Ernst, Kasımpaşa ile bir sezon daha sözleşmesi olmasına rağmen futbolu bırakma kararı aldı. Ernst, Kasımpaşa formasını 30'u lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 31 kez giydi. Almanya Milli Takım formasını 2002 yılında giymeye başlayan Ernst, ülkesi adına da sahaya çıktığı 24 maçta 1 gole imza attı.

KASIMPAŞA'DAN TEŞEKKÜR

Futbolu Kasımpaşa'da bırakan Fabian Ernst için lacivert-beyazlı kulüp bir teşekkür mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Alman futbolcuya teşekkür edildiği ve karşılıklı saygı çerçevesinde bu kararın alındığı bildirildi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ronaldinho_besiktas_hakkinda_konustu_1371640500.jpg

Ronaldinho, Beşiktaş hakkında konuştu!

Beşiktaş'ın transfer listesinde bir anda ortaya çıkan ve Başkan fikret Orman'ın da yalanlamadığı Ronaldinho konusunda en yetkili ağızdan, yıldız futbolcuda açıklama geldi.

Beşiktaş'ın, Brezilyanın köklü kulüplerinden Atletico Mineiro'da forma giyen Ronaldinho hakkında yaptığı girişimler sonuçsuz kalabilir. Yıldız futbolcu, bu konu hakkında ilk kez açık açık konuştu...

Kulübü tarafından yapılan bir etkinlikte taraftarlarla sohbet eden Sambacı, kendisine Beşiktaş'a gidip gitmeyeceğini soran bir taraftara şunları söyledi:

"Benim aklımda sadece ve sadece Libertadores Kupası var. Yüzde yüz buna konsantreyim. Bu haberler benim de kulağıma geldi, ancak doğru değil. Bütün haberler spekülasyondan ibaret. Hiçbir yere gitmiyorum."

Bu arada yıldız oyuncunun hem abisi hem de menajeri olan Roberto Assis de, Brezilya basınına transfer iddialarını yalanlayan açıklamalar yaptı.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hocam uzun bi seyahatten sonra foruma devam benide eklermisiniz

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Orman;Biliç alternatif isimler arasında yok.

Beşiktaş klübüne gelen herhangi bir ceza yok.

Yabancı oyuncu sınırlamasında 10 tane futbolcu parası ödeyip 6 tanesini sahaya bulmayı dogru bulmuyorum.

Hangi stad da oynacagımızı ay sonunda açıklayacagız.

Ronaldinho konusunad ücret bizim istedigimiz seviyede olursa, profesyonel kadromuza katkı saglıyacagını düşünürse böyle bir transferimiz olabilir.(diyor hala) :)

3 sene Önder Bey ile çalışacagız.

Yaptıgı basın toplantısının kısa özeti..

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hoşgeldin, :) @bt38 @pesimist arkadaşımızı listeye alabilir miyiz.. :)
Şanslısınız, bilgisayara erişimim olan kısıtlı bi zamanda yazdınız, bugünlerde biraz zor oluyo(U20 koşturmacası).
Arkadaşımız zaten 10 numarada 10 numara Kara Kartal'mış :)

hocam uzun bi seyahatten sonra foruma devam benide eklermisiniz
Düşünceli arkadaşlarımız Beşiktaşlı olduğunuz için daha önce ekletmişti isminizi. 10 numara Kara Kartalsınız :)

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şanslısınız, bilgisayara erişimim olan kısıtlı bi zamanda yazdınız, bugünlerde biraz zor oluyo(U20 koşturmacası).
Arkadaşımız zaten 10 numarada 10 numara Kara Kartal'mış :)

Düşünceli arkadaşlarımız Beşiktaşlı olduğunuz için daha önce ekletmişti isminizi. 10 numara Kara Kartalsınız :)

çok sağolun arkadaşlar 10 numara forumda 10 numara arkadaşlarla 10 numaralı bjk üyesi olduğum için 10 numara sevindim yannii :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sezer, kulüplerin anlaşmasını bekliyor

sezer_kuluplerin_anlasmasini_bekliyor_1371677907.jpg

HABER903'ün edindiği bilgiye göre bugün Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticiler bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede Beşiktaş'ın verdiği rakam ile  Fenerbahçe'nin istediği rakam arasında 500 bin Euro fark olduğu, Fenerbahçe'nin bu rakamı indirmediği takdirde transferin zor olduğu bildirildi.

Öte yandan Beşiktaş'ın Sezer Özürk ile her konuda anlaştığı gelen haberler arasında.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu Fikret adamı hasta eder!
Dünyanın en iyi oyuncusu da olsa bu taraftar GS ve FB'den topçu istemiyor.
Dünyada oyuncu mu kalmadı Allah aşkına?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[SDNTV]http://hurriyet.mobil.cubecdn.net/Haber/2013/06/inonu_yikim_20062013_1155_480p_wmp4.mp4[/SDNTV]

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne hale gelmiş güzelim stad :)

Yanlız kontröllü patlatmayla daha kolay yıkılmazmı tek dozerle ugraşıyorlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dolmabahçe'yi yok etmek mi istiyorsun? :D

Orada dikkatli olmak zorundalar.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[video=dailymotion;xg2htx]http://www.dailymotion.com/video/xg2htx_kontrollu-bina-yikimi-2_tech[/video]

Yıkan yıkıyor :)

Ama tarihi kalıntı çıkar belki diye yapıyorlarsa dogrudur.