SDN Beşiktaş Kulübü

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
@mr_rain ben siyasetle alakalı bir şey yazmamıştım ama. :)

Sadece arkadaşın banlanmasını istemiyorum, müsade ederseniz iki satır sohbet edecektik..

Hocam siyasi demedim ki. Beşiktaş konusunda Beşiktaş geyiği yapılır yapılacaksa :) Konu dağılmasın diye....

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hocam siyasi demedim ki. Beşiktaş konusunda Beşiktaş geyiği yapılır yapılacaksa :) Konu dağılmasın diye....

Ya üstat biz Beşiktaş taraftarları olarak müsade edin de burada arada sırada iki sohbetin belini kıralım..
Her sohbeti "Söyle Rahatla" bölümüne yüklemek yanlış olur..

Kaldıki Fenerbahçe ve Galatasaray kulüp konularında da sohbetlere katılıyorum ve konu her zaman futbol olmayabiliyor.. :)

Bu konu belki bu yüzden çok sessiz, çok pasif kalmış durumda..
Sohbetler olacak ki, üyeler gelecek katılacak, ve belki yeni taraftar üye arkadaşları tanıma fırsatımız olacak..
Bir çok Beşiktaş taraftarı forumda bu konuya uğramıyor bile..
Daha 2-3 ay öncesine kadar ben bile uğramıyordum.. :)

Canlandıralım, kaynaşalım istiyoruz müsade ederseniz eğer...
Etmezseniz de canınız sağolsun, "Söyle Rahatla" bölümünde takılırız gittiği yere kadar..

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Beşiktaş Avrupa ümidini kaybetmedi

Siyah beyazlılar bugün UEFA Tahkim Kurulu'na itiraz dilekçesini verecek. Başkan Fikret Orman, eski yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu duruşmalı savunma isteyecek.

BEŞİKTAŞ'ta dün olağanüstü toplantı vardı... Başkan Fikret Orman, sabah eski yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu ile birlikte kulüpte bir araya geldi...UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa'dan men edilme cezasının ardından Türkiye ve İspanya'dan gelen avukatların da katıldığı toplantıda UEFA Tahkim Kurulu'na yapılacak itirazın detayları görüşüldü. Avrupa yolunda cezanın kalkması için umutlu bir hava oluştu.

ADALI VE HAVUTÇU'YA DESTEK[

UEFA'ya savunma öncesi ve sırasında da sunulan belgelerde sorun bulunmadığı belirtilirken, Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu'ya her konuda kulüp olarak destek verildi.

Yapılan toplantı neticesinde bu sabah UEFA Tahkim Kurulu'na itiraz dilekçesi verilmesi için fikir birliğine varıldı. Ayrıca Başkan Fikret Orman, eski yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu duruşmalı savunma talebinde de bulunacak.

İSPANYOL AVUKATLAR UMUTLU

BEŞİKTAŞ'ın aldığı cezanın kaldırılacağından emin olan İspanyol avukatlar ise "Burada kişiler ve kurumlar ayrı yargılanamaz. Şahıslara yöneltilen suçlamalar ve Beşiktaş Kulübünü'ne verilen 1 yıllık cezaya itiraz edeceğiz. Çünkü Beşiktaş Kulübü'nün, UEFA'ya yazdığı rapor yanlış anlaşılmış" dediler. Bu gelişmelerin ardından siyah beyazlı cephede Avrupa cezasının kaldırılmasıyla ilgili umutlu bir bekleyiş başladı.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[video=youtube;zE11sjmkqaY]http://www.youtube.com/watch?v=zE11sjmkqaY[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 28.06.2013 16:25:09

Saran Uluslararası Filimcilik Organizasyon Reklam Ticaret Pazarlama A.Ş., BJK İnönü Stadyumu reklam haklarının 2013/2014 sezonunda da Saran Medya şirketinin öncelik hakkı olduğu halde kendisine verilmediğini ve bu nedenle 2.200.000 ABD Doları kardan mahrum kaldığı iddiasıyla İstanbul 44. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2013/155 Esas sayılı dosyasıyla Şirketimiz aleyhine mahrum kaldığı karın tazmini talepli tazminat davası açmış olup dava dilekçesi bugün itibariyle tarafımıza tebliğ edilmiştir.

KAP

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bir sonraki sayfaya geçelim artık, bu konuda 15 tane alt alta silinmiş mesaj görünce birşey yazmak içimden gelmiyor :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hebe

lebe

lüü :) Sonraki sayfaya geçemedik gitti, yeni mesajlarımda sayılmıyor. Hala 2770. mesajdayım. Ucundan tutuverin.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Buraların en büyüğü o bir başka Beşiktaş Beşiktaş çok yaşa. :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar, kombineniz var mı? Maçlara ne sıklıkla gidiyorsunuz? :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yeni Teknik Direktörümüz Slaven Bilic için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

PXjeeyb.jpg

Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’in de yer aldığı törende yeni Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, şunları söyledi:

“Beşiktaş gibi çok büyük bir kulüpte çalışacak olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Beşiktaş taraftarını tüm Avrupa tanıyor. Onların enerjisini kendi enerjimizle birleştirip rakiplere karşı bir avantaj elde edeceğimizi düşünüyorum.”

“Geçen sezon kötü bir sezon geçirdim. Yaşadığım zor günler dolayısıyla şimdi bir endişe duymuyorum tam tersine bir an evvel çalışmalara başlamak ve ilk maçıma çıkmayı arzuluyorum”

“Almanya’da oynadığım dönemde birkaç kez Türkiye’ye gelmiştim. 2008’deki olağanüstü maçta yine Türkiye’ye karşı oynamıştık. Türkiye’yi çok seviyorum. Hatta bende İngiltere’den bile öncelikli hale geldi diyebilirim.”

“Fatih Terim’le dostluğumuz var. Kendisine saygım var. Onunla ilgili olumlu hislerim var ama rakibiz ve onu ve takımını yenmeye çalışacağız.”

“Hangi statta oynarsak oynayalım taraftarlarımız o etkileyici atmosferi yaratacaktır. Sonuçta bir statta oynayacağız. Nerede oynarsak oynayalım olumlu atmosferi oluşturabiliriz. Bu konuda bir endişe duymuyorum.”

“Önder Özen ile yapılacak transferler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Elle tutulur bir gelişme olduğunda sizlere bildiririz. Bugünden itibaren birbirimize yardımcı olarak Beşiktaş’ı yukarılara taşımaya çalışacağız.”

“Genç oyuncuların yetiştirilmesi konusunda konuşmalar yaptık. A takım hocası olsam da bu konuda katkı yapmak isterim. Transferlerle takım yaratamazsınız. Önemli olan deneyimli ve genç oyunclardan iyi bir ekip çıkarabilmektir. Benim için tek geçerli kriter oyuncunun performansıyla beni etkileyebilmesidir.”

“UEFA konusunda yazık olduğunu düşünüyorum. Sahada kazanılmış bir hakkın bu şekilde kaybedilmesi üzücü bir durum ama bunun bizim motivasyonumuzu etkileyeceğini sanmıyorum. Almeida ve Fernandes iyi profesyoneller.”

Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen şunları söyledi:

“Beşiktaş’ta yeniden yapılanma devam ediyor. Bunun yanında transfer çalışmaları da sürüyor. Hocanın oyuncularla ilgili bilgisi var. Slaven Bilic’in buraya gelmesinde bana destek olan Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e teşekkür ediyorum. Bana güvenip altına imza attılar. Bilic’in başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağım, bundan şüpheniz olmasın. Kendisinin huzurlu bir ortamda çalışabilmesi için her türlü çalışma yapılacak.”

Yeni Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, basın mensuplarının sorularının ardından sözleşmeyi imzaladı ve Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’le birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Beşiktaş JK

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu arada teknik direktörün imza töreninde başkan yok, işte beklediğim tablo bu... Fikret Orman'ı bu konuda takdir ediyorum umarın bu anlayış tüm yönetime yerleşir, malum Türkiye'de futbolla hiç alakası olmayan kişiler kulüplerin yönetimlerine girerler oradan da sahaya karışmaya kalkarlar.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"Nerede oynarsak oynayalım..."

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Necip Uysal, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Uysal, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-BEŞİKTAŞ İÇİN HAYIRLI OLSUN-

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic ile ilgili Necip Uysal; "Slaven Bilic'in kariyeri belli. Genç oyunculara da önem veriyor. Beşiktaş için hayırlı olsun" dedi.

-NEREDE OYNARSAK OYNAYALIM-

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını İnönü Stadı'nda oynamayacağına değinen Uysal; "Şu anda hangi statta oynayacağımızı bilmiyoruz. Tabii ki kendi stadımızda oynasaydık daha iyi olurdu. Ama stadımız yenileniyor. Önümüzdeki sezon daha iyi bir stat olacak. Nerede oynarsak oynayalım taraftarımızın bizim arkamızda olduğunu bilmemiz bizlere yetiyor. Bu sezon da en iyi bir şekilde önümüze bakacağız. Taraftarımızın geçen sezon olduğu gibi bu sezon da arkamızda olmasını bekliyoruz" dedi.

-GEÇEN SENE VERDİĞİMİZ EMEKLER AÇISINDAN KÖTÜ OLUR-

Beşiktaş'ın UEFA tarafından aldığın 1 yıl men cezasına da değinen Necip Uysal; "Şu anda belli olmuş bir şey yok. Ama Avrupa'dan men edilirsek eğer geçen sene verdiğimiz emekler açısından kötü olur. Ama öyle bir karar çıkması durumunda da yapacağımız bir şey yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]UEFA'nın Beşiktaş raporunda skandal hata[/h]
[h=2]UEFA tarafından Beşiktaş'a gönderilen gerekçeli karardaki hatalar herkesi şaşırttı.[/h]
logo_14.jpg

UEFA Disiplin Kurulu, Beşiktaş'ı 1 yıl Avrupa kupalarından men etti. 26 Haziran'da bu kararı veren UEFA, Beşiktaş Kulübü'ne gerekçeli kararı yolladı. Beşiktaş Kulübü de bugün resmi internet sitesinden gerekçeli kararı paylaştı.
[h=4]İŞTE GEREKÇELİ KARAR[/h] UEFA'nın gönderdiği gerekçeli karardaki inanılmaz ve skandal hatalar ise dikkatlerden kaçmadı. Gerekçeli kararda "Beşiktaş, 2011/2012 sezonunda Kayseri'de İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'ne (metin içinde "İBB" olarak geçecektir) karşı 49'uncu Türkiye Kupası'nın final maçını oynamaya hak kazanmıştır. Beşiktaş 11 Mayıs 2011 günü kupayı kazanmış ve böylelikle 2012/2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde etmiştir" gibi bir ibare var.
[h=4]İŞTE UEFA'NIN O METNİ[/h] [h=4]BU NASIL HATA?[/h] İşte burada büyük bir hata var. Çünkü Beşiktaş, İBB ile finali raporda belirtildiği gibi 2011-2012 sezonunda değil 2010-2011 sezonunda oynadı. Avrupa kupasında da yine raporda ifade edildiği gibi 2012-2013 sezonda değil 2011-2012 sezonunda mücadele etti.

http://kralspor.ensonhaber.com/uefanin-besiktas-raporunda-skandal-hata-2013-06-28.html

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gerçek mi bilmem. Yeni formalarınızdan biriymiş.

det.jpg