Oyun tavsiyesi istiyorum

batuhan450h

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s3 kullaniyorum . Play storede bedava olabilir. Fps oyunu olsun online olsun. Gameloft un oyle bir oyunu var ama cok donuyo.. varsa tavsiyeniz bekliyorum . Saolun smdiden

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=349466]batuhan450h[/MENTION]

1: dead trıger
2: dark awanger
3: candy crash
4 temple run 2
5: subaways mıamı
6:monster zuma
7:angry bırds
8: race illegal high speed
9: just shout
10: crazy dentist

hepside beleş

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
boyutları ne kadar kabataslak bir yazarsan veya genel olarak oyun başı 100mb ??

1: 159 mb
2:31.13 mb
3: 44.82 mb
4: 31.67 mb
5: 820.00kb
6: 436.00 kb
7: 40.79 mb
8: 168.62 mb
9: 18.15 mb
10: 1.34 mb

yüklendikten sonraki yer kapladığı boyutlar

ücretli olrak en son most wanted satın aldım oda 1. 83 gb yer kaplıyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=349466]batuhan450h[/MENTION] benim tavsiye ettiğim oyunlar dead trıgger fps dark awanger tps üstelik onlıneda oynanıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=322086]dumduma[/MENTION]g yok hocam telefon değil androıd tabletten oynuyorum

batuhan450h

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan fps yi iyi oynarim ama guzel oyun lazim

Telefondan fps yi iyi oynarim ama guzel oyun lazim . Hadi arkadaslar adam gbi oyn yokmu .s

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Telefondan fps yi iyi oynarim ama guzel oyun lazim

Telefondan fps yi iyi oynarim ama guzel oyun lazim . Hadi arkadaslar adam gbi oyn yokmu .s

güzel oyunlar genelde paralı oluyor dostum batman var paralı Modern Combat 4: Zero Hour 6.99 dolar alsammı almasammı arasında gdip geliyorum bir arkadaşım almış elinden düşmüyor alet şarzı bitmesin diyede prizin yanında oynuyor manyağı olmuş oyunun anlıycağın :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
FPS olarak silah oyunlarını mı kastedıyosun gta max payne vb vb
FPS, oyuncunun gozunden gorme anlamina geliyor (first person shooter), genellikle silah oyunlarinda oluyor. (bkz: CoD,Battlefield...)

güzel oyunlar genelde paralı oluyor dostum batman var paralı Modern Combat 4: Zero Hour 6.99 dolar alsammı almasammı arasında gdip geliyorum bir arkadaşım almış elinden düşmüyor alet şarzı bitmesin diyede prizin yanında oynuyor manyağı olmuş oyunun anlıycağın :)
Alma. MC5 cikacak az sabret. Ben MC4 almistim, grafikler harika ama kucuk ekranda sarmiyor. Kontroller de iyi degil, zevk alman icin fare ile oynaman lazim. Sarmiyor acikcasi. Oynatiyor da, sonra bikiyorsun. Bir bakmissinki 7usd cope gitmis. 1usd lik oyunlar cok zevk veriyorken. Ben de diyordum grafikleri iyi,3d oyunlar super diye, oyunlardan sogudum. En guzel oyunlar platfrom oyunlari yani 2d olanlar. Kisa surelerde oynayabiliyorsun. Ama MC de falan (veya most wanted) oynayinca 30dakikadan asagi oynamayacaksinki sarsin. Oyun tavsiyeleri isteyen mailden yada twitterdan bana ulasabilirler.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
FPS, oyuncunun gozunden gorme anlamina geliyor (first person shooter), genellikle silah oyunlarinda oluyor. (bkz: CoD,Battlefield...)

Alma. MC5 cikacak az sabret. Ben MC4 almistim, grafikler harika ama kucuk ekranda sarmiyor. Kontroller de iyi degil, zevk alman icin fare ile oynaman lazim. Sarmiyor acikcasi. Oynatiyor da, sonra bikiyorsun. Bir bakmissinki 7usd cope gitmis. 1usd lik oyunlar cok zevk veriyorken. Ben de diyordum grafikleri iyi,3d oyunlar super diye, oyunlardan sogudum. En guzel oyunlar platfrom oyunlari yani 2d olanlar. Kisa surelerde oynayabiliyorsun. Ama MC de falan (veya most wanted) oynayinca 30dakikadan asagi oynamayacaksinki sarsin. Oyun tavsiyeleri isteyen mailden yada twitterdan bana ulasabilirler.

mc5 çıkıcak hmm dikkate aldım hocam most wanted oynuyorum pişman olmadım tek pişman olduğum oyun asphalt heat 7 bu kadar dandik bir oyun olamaz androıde gelmesini istediğim oyun need for speed run oyunuydu gelmedi yada var ben bilmiyorum başıma bela aldım candy crash oynuyorum :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
mc5 çıkıcak hmm dikkate aldım hocam most wanted oynuyorum pişman olmadım tek pişman olduğum oyun asphalt heat 7 bu kadar dandik bir oyun olamaz androıde gelmesini istediğim oyun need for speed run oyunuydu gelmedi yada var ben bilmiyorum başıma bela aldım candy crash oynuyorum :)
Most Wanted oynamadan once Asphalt hakkinda dusuncem: :clap:

Most Wanted oynadiktan sonra Asphalt hakkinda dusuncem: :4:

batuhan450h

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modern combat 3 galaxy s 3 e ucretsizdi Samsung apps de hemen indirdim. Mc4 apk indirsem online oynyablrmym