SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yaklaşık 10 gün önce gittiği Güney Amerika'dan dün dönen ve Kolombiya ile Brezilya'da transfer çalışmalarında bulunan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, bugün basın mensupları ile yaptığı sohbette araştırmalarının devam ettiğini dile getirdi.

"AKLIMIZDA İLK OLARAK STOPER BÖLGESİNE TRANSFER YAPMAK VAR"

Özen, transferde önceliklerinin defans oyuncusu olduğunu vurgularken, şunları söyledi:
"Geçen sezon Beşiktaş'ın kalesinde 49 gol görmesi bizi transferde ilk olarak defans hattına katkı yapmaya yönlendirdi. Kolombiya ve Brezilya'da araştırmalarım bu yönde oldu. Hazırladığım raporu yönetim kuruluna ilettim. Şu anda anlaştığımız veya kesin olarak kararını verdiğimiz bir futbolcu yok ancak önümüzdeki günlerde durum netleşebilir. Aklımızda ilk olarak stoper bölgesine transfer yapmak var. Ayrıca sol bek pozisyonu için de araştırma yapıyoruz. İsmail ve Uğur'un tedavileri devam ediyor. Yerli bir sol bek bulmanın kolay olmadığını da biliyoruz. Yapacağımız stoper transferi dışında yabancı bir sol bek ile de anlaşabiliriz."

"3'TE 3 VEYA 3 MAÇTA 7 PUAN BİZİM İÇİN İYİ OLACAKTIR"
Önder Özen, transfer çalışmaları yaparken 16 Haziran'da yapılacak seçimi düşünmediğini, lige iyi bir başlangıç yapmak için transferi kısa sürede tamamlamak istediklerini şu şekilde ifade etti:
"Transfer çalışmalarını yaparken seçim ile ilgili bir düşünce kafamda yok. Ben siyaset bilmem. En kısa zamanda en doğru isimleri Beşiktaş'a kazandırmak için çaba harcıyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmalıyız. 3'de 3 veya 3 maçta 7 puan bizim için iyi olacaktır. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacağız. Planlarımızı bu düşünceler doğrultusunda yapıyoruz."

"TEKNİK DİREKTÖR SEÇENEKLERİMİZİ İKİYE İNDİRDİK"
Özen, takımın yeni teknik adamı konusunda seçenekleri 2'ye indirdiklerini de belirterek, "Teknik direktör konusunda gerekli açıklamaları Sayın Fikret Orman yaptı. O konuda da çalışmalarımız sürüyor. İsim veremem ama şu anda seçeneklerimizi 2'ye indirdik. Kesin kararımızı verip, anlaşma sağlandıktan sonra kamuoyuna yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" dedi.

Kaynak: Sporx

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Günaydın..

Kartal'dan çifte hamle: Tolga ve Colman

kartaldan_cifte_hamle_tolga_ve_colman_1370503287.jpg

Sadri Şener döneminde de iki oyuncu için nabız yoklayan Beşiktaş, Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetimin kapısını hayırlı bir iş için çaldı.

Sadri Şener döneminde de iki oyuncu için nabız yoklayan Beşiktaş, Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetimin kapısını hayırlı bir iş için çaldı. 'Hayırlı olsun' dileğinde de bulunan siyah-beyazlılar Tolga ve Colman'a olan ilgilerini iletti.

Beşiktaş, bir yandan seçim sürecine hazırlanırken bir yandan da futbol direktörlüğüne getirilen Zafer Önder Özen yönetiminde yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Trabzonspor'da yeni seçilen yönetime 'hayırlı olsun' dilediği, gerçekleşen görüşmede de Tolga Zengin ve Gustavo Colman'ın durumunu sorduğu öğrenildi. Başkan Sadri Şener döneminde de siyah-beyazlı takımın gündemine gelen bu iki oyuncu için bordo-mavili kulübün seçimli genel kurulunu bekleyen yönetim, görev değişikliğinin ardından Tolga ve Colman için temaslarına resmen başladı.

TOLGA'DA ISRARCILAR

Bonservis bedelsiz transfer ettiği Allan McGregor'un sezon sonunda 1.8 milyon Euro bedelle İngiltere ekibi Hull City'e satan Beşiktaş, 1 numarayı Onur ile doldurmak isterken orta sahayı da Colman ile takviye etme düşüncesinde. McGregor'un satılma ihtimalini sürekli göz önünde bulunduran ve bu nedenle özellikle Tolga konusunda ısrarcı olan siyah-beyazlıların, yeni Trabzonspor yönetimine transferin şartlarını sorduğu kaydedildi.

İKİSİNDEN BİRİ FAZLA

Trabzonspor'da göreve gelen teknik direktör Mustafa Akçay'ın yardımcılığını yapacak olan Hami Mandıralı da Onur ve Tolga gibi iki kaliteli kalecinin Trabzonspor'a fazla olduğunu belirterek ikisinden birinin iyi bir teklife satılabileceğini dile getirmişti.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
''Onunla ilgileniyoruz, teklif yapabiliriz''

Siyah-beyazlı kulübe transfer edilmesi gündeme gelen Brezilyalı yıldız Ronaldinho konusunda, Avrupa medyası da gelişmeleri yakından takip ediyor. Başkan Fikret Orman, daha önce "Ronaldinho ile ilgilenmiyoruz" diye açıklama yapmasına rağmen, İtalyan La Gazzetta Dello Sport Gazetesi, Başkan Orman'ın, "Ronaldinho ile ilgileniyoruz ve ona bir teklif yapabiliriz" dediğini sayfalarına taşıdı.

Haber1903
Asıl kaynak Fotomaç :)

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Barış Aksen'in yazmış olduğu yazıdan dolayı bildiğin duygulandım,bu olaylar bittikten sonra artık fanatizminde eskisi gibi olmayacağını umut ediyorum...

Fotomaç eşittir = Yalan haber ...

Fotomaç'ın soylediğinin tersine düşünme tarzı bana AÖF'de bi ders geçircek.

İşletme 8.dönemde Türkiye Ekonomisi diye bir ders var ve soruları Fotomaç'a davrandığım gibi siyasetçilerin bize soylediğin tam tersi olarak cevapladım.Bir kez bile kitabın yüzünü açmamış olmama rağmen 65 aldım vizeden,finalde aşağı yukarı öyle gelecek...

İyi varsın Fotomaç seni çok seviyoruz inan :) :) :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tolga zengin mutlaka alınmalı

colman asla alınmamalı ıkıncı tabata olur ...... sakın ama sakın ....

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[h=2]Beşiktaş Kulübü, 1991 doğumlu kaleci Günay Güvenç'in transferi için Sv Stuttgart Kickers ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.[/h]

spacer.gif

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcu Günay Güvenç'in transferi ile ilgili olarak futbolcunun kendisi ve kulübü Sv Stuttgart Kickers ile görüşmelere başlanmıştır."
Almanya doğumlu Türk kaleci Günay Güvenç bu akşam İstanbul'a gelecek. Günay, Cuma günü sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Almanya 3. Ligi takımlarından Sv Stuttgart Kickers'ta forma giyen Günay, bu sezon 13 maça çıkıp 18 gol yedi...
kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23448231.asp

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Fikret Orman Kanaltürk'te katıldığı programda bizzat dedi ilgilenmiyoruz Ronaldinho ile diye.
İlginç bence de..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Fikret Orman'ın gözü döndü. Seçimi
kaybedeceğini anladı.
Bu yüzden Koltuk Korumak adına Beşiktaş'ın paralarını çarpur edip alelacele doğru düzgün pazarlık yapmadan Ronaldinho'yu transfer etmeye kalkabilir...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ben de bundan korkuyorum. Demirören V2'ye yürek dayanmaz.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]Ahmet Nur Çebi'den TRTSpor'a çok özel açıklamalar[/h]Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi TRTSpor'da yayınlanan İşte Goool programına çok özel açıklamalarda bulundu.

01-03-ahmet%20nur%20%C3%A7ebi-%C3%B6zel%20haber.jpg

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı'dan, başkanlık seçimine, İnönü Stadı'nın yıkımından, Tamer Kıran'a kadar birçok konuda TRTSpor'da yayınlanan İşte Goool programına çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte o röportajdan çok önemli satır başlıkları;

*Çebi, "Seçimin sonucu bizce doğru olmazsa" sözüyle neyi işaret etti?

*Çebi kimin için "Çok konuşmasına gerek yok" dedi?

*Serdal Adalı'nın "Beşiktaş'ın borçları şişiriliyor" sözüne ne cevap verdi?

*İnönü Stadı'nın yıkımına neden ara verildi?

*Fikret Orman'ın yeni yönetim listesindeki sürpriz isim Tamer Kıran mı?

*Fernandes gidiyor mu?

*Tolga Zengin Beşiktaş'a ne zaman geliyor?

*Çebi, yargı süreci devam Serdal Adalı'nın başkan adaylığı için ne dedi?

Ahmet Nur Çebi'nin gündemi değiştirecek açıklamaları 08 Haziran 12:20'de TRTSpor ekranlarında İşte Goool programında.

TrtSpor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Gökhan Töre bugün İstanbul'a geldi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gökhan Töre'den Beşiktaş yanıtı!

Gökhan Töre'nin Antalya'da tatil yapacağı öğrenilirken, bu süre içinde Beşiktaş ile de görüşmesi bekleniyor.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Gökhan Töre bugün İstanbul'a geldi.

Öğle saatlerinde Almanya'dan Atatürk Havalimanı'na gelen Gökhan'ın Antalya'ya geçip tatil yapacağı öğrenildi. Milli futbolcunun bu süre içinde Siyah Beyazlı kulübün yetkilileri ile de görüşeceği bildirildi.

Beşiktaş yönetimi ilk aşamada Gökhan'ı 1 yılllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istiyor. Rus ekibi ile yapılacak temaslarda anlaşmaya varılırsa genç oyuncunun bonservisini alma opsiyonu da Siyah Beyazlılarda olacak.

Gökhan Töre İstanbul'a gelişinde DHA kameralarına açıklamalarda bulanarak, "Devam eden bir sözleşmem var. Türkiye'de oynamak isterim" dedi.

"Beşiktaş ile görüştün mü, gelmek ister misin" sorusuna ise Töre; "Neden olmasın" diye cevap verdi.

1 hafta Türkiye'de tatil için bulunacağını belirten milli oyuncu görüşmelere açık olduğunu da belirtti.

Geçen sezon sezon başında Hamburg'dan Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan 21 yaşındaki futbolcu, Rus ekibi ile 2016 yılına kadar mukavele imzaladı.

Almanya doğumlu Türk futbolcu geçen sezon Rubin Kazan forması ile 7 karşılaşmaya çıktı. Orta sahanın sağ ve sol kanatlarında görev yapabilen Gökhan, A Milli takımın geçen sezon sonunda yaptığı hazırlık kampı kadrosunda da yer almıştı.

Haber Kaynağı: DHA

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sence gelir mi ? [MENTION=262256]Uranos[/MENTION]

Gökhan dan yana sıkıntı yok iş yöneticilerin iknasına kalmış.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

taksim-taraftar2.jpg

Taraftar grupları Taksim'e yürüyor

Taksim Gezi Parkı direnişine taraftarlardan destek her geçen gün artarak devam ediyor.
Güncelleme:08 Haziran 2013 14:02
Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftar gruplarının yayınladıkları bildiride renkdaşlarına seslenerek Gezi Parkı direnişine davet ettiler. Her iki grup takımlarının kuruluş yılı saatinde toplanarak Taksim'e yürüyecek. Taraftar gruprarı AKM'nin önünde bir araya gelerek Gezi Parkı'na birlikte yürüyecekler.

Beşiktaş Çarşı Grubu bugün 19.03'te Beşiktaş'ta toplanıp Taksim'e yürüyecek. Fenerbahçeli taraftarlar ise 17.00'da Kadıköy'den hareket ederek 19.07'de AKM'nin önünde bir araya gelecekler.

İşte Beşiktaş Ve Fenerbahçe'li taraftar gruplarının yayınladıkları bildiriler;

Beşiktaş Çarşı grubu bugün 19:03 Taksim'e yürüyecek

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı bugun akşam 19:03'de Taksim'e Gezi Parkı'na yürüyecek.

Twitter'da duyurusu yapılan yürüyüş. #1903tesemttengeziye başlığıyla duyuruldu.

BJK'nın kuruluş yılı olan 1903 tarihini saat olarak 19:03 yorumlayan taraftarlar. bugün Beşkitaş'ta buluşacak ve Taksim Gezi Parkı'na doğru hareket edecek. 1903 Çarsı tarihin en büyük yürüyüsü olarak nitelendirildi. Yürüyüş Kartal heykelinden taksim Gezi Parkı'na.

Fenerbahçeliler Taksim'e yürüyor

Fenerbahçe taraftar platformu 12 numara, duyurduğu haberde, Sarı – Lacivertli taraftar gruplarıyla birlikte Taksim’e yürüyüş yapacak. Yapılan açıklamada,

“Direnişin ilk gününden beri Taksim’de diğer takım taraftarları ile birlikte verilen haklı ve onurlu mücadeleyi sürdüren Fenerbahçe taraftarları, Gezi Parkı eylemine desteği canlandırmak üzere yürüyor.

8 Haziran 2013 / Cumartesi günü 17.00'de Kadıköy İskele’de buluşacak olan Fenerbahçeliler, Kadıköy – Kabataş vapuruyla Kabataş’a geçip, burada kendilerine katılacaklarla beraber Taksim’e yürüyüşe geçeceklerdir.

AKM önünde tüm katılımcılarla birleşen Fenerbahçeliler, buradan harekete geçerek; Gezi parkındaki diğer taraftar guruplarıyla birlikte eyleme destek verilecektir.

Yürüyüşe katılacak olan tribün gruplarımız; 1907 Ünifeb, Grup CK, Kill For You, Vamos Bien, Sol Açık, FEDER, Cadde.

Yürüyüş Programı:

*17.00 Kadıköy İskele’de buluşma
*17.30 Kadıköy – Kabataş vapuruyla Kabataş’a geçiş
*18.00 Kabataş’tan Taksim’e yürüyüş
*19.00 AKM önüne varış
*19.07 AKM’den hareket edilerek, Gezi parkındaki tüm taraftar guruplarıyla buluşma.

Lütfen dikkat!!!

Yürüyüşte yalnızca Türk Bayrakları, Fenerbahçe bayrakları ve yanımızda görmek istediğimiz dostlarımızın getireceği diğer takım bayrakları taşınacaktır.

Tüm Fenerbahçelilere önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]"Beşiktaş ile de anlaşma olabilir"[/h]
[h=2]Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre, önümüzdeki sezon Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını belirterek, ''Beşiktaş ile de anlaşma olabilir'' dedi.[/h]
haber600_JHCEY.jpg

Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre, önümüzdeki sezon Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını belirterek, ''Beşiktaş ile de anlaşma olabilir'' dedi.

Almanya'dan İstanbul'a gelen Gökhan Töre, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin Beşiktaş'a transferiyle ilgili sorularına cevap vermek istemediğini ifade etti.

Milli futbolcu, tatil için istanbul'a geldiğini belirterek, ''Rusya'daki kulübüm Rubin Kazan ile 3 yıl daha mukavelem var. Henüz netleşen bir şey yok. Netleşince siz zaten benden önce bilirsiniz'' diye konuştu.

Gökhan Töre, ''Kariyerinize Türkiye'de devam etmek ister misiniz?'' şeklindeki sorusuna ''Niye olmasın. Ben her şeyin hayırlısı diyorum. Beşiktaş ile de anlaşma olabilir'' şeklinde cevap verdi.

Kaynak

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Twitter'da SuatKılıç İnönüParkOlsun etiketi altında bir kampanya başlatıldı.

Çarşı Gezi Parkı Olaylarının çok domine etti.

Şimdi madem olay Park Bahçe Ağaç İnönüParkOlsun diyor insanlar.

Çarşı buna ne diyecek merak ediyorum?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Serdar Adalı Tv8 de Telegol Programında Canlı yayında..

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
serdar adalı konuşuyor bakalım dediğine göre stat yaş ben inşaatcıyım bir yılda yapılması hayal diyor

hadi hayırlısı

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bu Ronaldinho yu ciddi ciddi düşünüyorlar..
Vay halimize.. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
[h=1]Ronaldinho gelmiyor[/h][h=2]Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan Ronaldinho, Brezilya'dan ayrılmayacağını açıkladı.[/h]
fft104mm2349823.jpg
Yönetimin teklifte bulunduğu ve haber beklediği yıldız futbolcu, Atletico Mineiro’da mutlu olduğunu ve futbol hayatına Brezilya’da devam edeceğini açıkladı. Avrupa’ya geri dönmeyi düşünmediğini söyleyen süperstar, “Şu anda tek hedefim Atletico’nun başarılı olması. Libertadores Kupası’nda iyi bir hava yakaladık. Bu kupayı kazanmayı çok istiyorum. Gelen teklifleri kabul etmiyorum” açıklamasını yaptı.

kaynak:http://www.fanatik.com.tr/ronaldinho-gelmiyor_3_Detail_33_315793.htm

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Taraftarları stada çekmek için bu gayet mantıklı düşünüyorlar adam daha çok yaşlı değil bir efsane adı yeter

Dogruysa tabiki Ronaldinho dan açıklama; Brezilya yı terk etmeyi düşünmüyorum , gelen tekliflere kapalıyız.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Efsane mefsane.. Yaş gitmiş isim kalmış.
İstemiyorum ben şahsen Ronaldinhoyu...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
UEFA Disiplin Kurulu'nun açıkladığı raporda Beşiktaş Kulübü'nün 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men edilmesi talep ediliyor.
Beşiktaş eski yönet. Serdal Adalı ve eski teknik direktör Tayfur Havutçu'nun futboldan ömür boyu men edilmesini talep ediyor.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Neden bugün?"

Bugün Uefa'nın yaptığı açıklamanın ardından Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı'ya 1903 Cemiyeti'nin ardından 1903 Dolmabahçe Grubu'ndan da destek geldi.

1903 Dolmabahçe Grubu'ndan yapılan açıklamada;

3 Temmuz sürecinde yargıya taşınan ve bugün UEFA açıklamasında bahsi geçen kulübümüzün şike ve şikeye teşebbüs ettiği konusu artık üçüncü şahısların kişisel çıkarlarına alet olmaya başlamıştır. Beşiktaş camiası bugüne kadar inançlı duruşu , bakış açısı ve konuya olan tüm hassasiyeti ile tüm bilgi kirliliği ve yanlı tutumlardan uzak kalmaya çalışmıştır. UEFA açıklamalarında adı geçen Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu camiamıza başarı ile hizmet etmiş Beşiktaş'ın menfaatlerini her zaman ön planda tutmuş örnek alınacak değerlerdir. 1903 Dolmabahçe Grubu olarak camiamızın bu güzide isimlerinin bu tür olaylarda adının ısrarla geçmesine sebep olan bu tür kaos ve oluşabilecek karışıklıktan çıkar sağlayan, düşünmek bile istemediğimiz "neden bugün..?" sorusunun cevabı olan herkesi ve her şeyi şiddetle kınıyoruz..

Haber Kaynağı: HABER1903

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Robert Prosinecki ile her konuda anlaştı. Seçim sonrası imzalar atılacak. (NTVSPOR)

Beşiktaş, Gökhan Töre'nin 1 yıllık kiralama bedeli olarak Rubin Kazan'a 350 bin € ödeyecek. Gökhan, yıllık 900 bin € alacak. (Fırat Günayer)

Beşiktaş, gelecek sezon Gökhan Töre'nin bonservisini almak isterse anlaşma gereği Rubin Kazan'a 7,5 milyon € ödeyecek.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Adaylar kesin listelerini verdi!

Beşiktaş'ta 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı, listelerini Divan Kurulu'na sundu.

listeler_QR5T7.jpg

Beşiktaş Kulübü'nde 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı, kesinleşmiş yönetim kurulu aday listelerini Divan Kurulu'na teslim etti.

Akaretler'deki kulüp binasına ilk olarak kulüp başkanı Fikret Ormangelerek, yönetim kurulu aday listesini Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'e verdi. Orman, pazar günü yapılacak seçim öncesi son listesini teslim ettiğinibelirterek, "Kulübümüze hayırlı olsun. Maddi ve manevi olarak Beşiktaş'a katkıda bulunacak olmalarının yanı sıra uyumlu çalışacak arkadaşlar olmasına da dikkatettik. Geçen yönetim kurulunu yaparken bu kadar zorlanmamıştım. Geçen seferyönetime girmek isteyen yönetici sayısı azdı. Faydalı olacak arkadaşları aldık,hayırlı olsun" diye konuştu.

Orman'ın hemen ardından Serdal Adalı kulübe gelerek, Divan KuruluBaşkanı Karadeniz'e yönetim kurulu aday listesini teslim etti. Adalı, listesini verdikten sonra "Beşiktaşımız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ORMAN'IN LİSTESİ

Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, listelerin teslim edilmesinin ardındaniki başkan adayının yönetim kuruluna aldıkları isimleri açıkladı.

Buna göre Fikret Orman'ın kesinleşmiş yönetim kurulu listesinde şuisimler bulunuyor:

Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Umut Güner, Deniz Atalay, Yalçın KayaYılmaz, Melih Sami Esen, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Faik Akdil, ErdalTorunoğulları.

Yedek üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Emre Kocadağ, Hakan Özköseve Ahmet Mete Vardar.

Bu arada Fikret Orman, geçen dönemde yönetim kurulu listesinde yeralan Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Berkan Gocay,Yalçın Kaya Yılmaz, Erdal Karacan ve Umut Güner'e yeni yönetim kurulu listesinde de yer verdi.

ADALI'NIN LİSTESİ

Başkan Adalı'nın kesinleşmiş yönetim kurulu aday listesi ise şöyle:

Murat Aksu, Mekki Başak, Nafi Güral, Mehmet Murat Akdoğan, Ali Vural Ak, Merdan Araz, Adem Yılmaz, Doğan Küçükemre, Uğur Fora, Melih Aydoğdu.

Yedek üyeler: Mehtap Mutluşan Ferah, Süleyman Eren, Cem Sert, Ahmet Kocaadam ve Arslan Selim Yeğen.

ADALI BEYAZ, ORMAN AÇIK MAVİ

Yönetim kurulu listelerinin yanı sıra başkan adaylarının seçimde kullanacakları oy pusulalarının renkleri de belli oldu.

Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, bu konuda kura çekmeye ihtiyaç duymadıklarını Serdal Adalı'nın beyaz, Fikret Orman'ın ise açık mavi rengi tercih ettiğini söyledi.

Kaynak

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Serdal Adalı başkan olursa Eto'o Beşiktaş'ta beyler.

Yani sizin anlayacağınız "Eto'o bitmiş !"