iOS indirimli uygulamalar soru!

Puente

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi AppStore'da bazı oyunlar bir süreliğine ücretsiz oluyor. Benim sorum şu: Ben bu uygulamayı ücretsizken indirip, fiyatı tekrar yükseldikten sonra tekrar yüklemek istersem uygulamanın ücretini ödeyecek miyim yoksa ücretsiz bir şekilde kurabilecek miyim? Şimdiden teşekkürler.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uygulamayı satın aldığın andan itibaren uygulama senindir. Cihazda yüklü olmasa da iTunes hesabında kayıtlı olduğu sürece bir daha para ödemezsin.

Puente

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Bir soru daha bu uygulamaların hesabımda durma süresi var mıdır, yani birkaç sene oyunu yüklemesem hesabımdan silinir mi?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi AppStore'da bazı oyunlar bir süreliğine ücretsiz oluyor. Benim sorum şu: Ben bu uygulamayı ücretsizken indirip, fiyatı tekrar yükseldikten sonra tekrar yüklemek istersem uygulamanın ücretini ödeyecek miyim yoksa ücretsiz bir şekilde kurabilecek miyim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sorularını yanıtladı ama başka bir soru sormak istersen bana danışabilirsin :) bende Apple kullanıyorum. omerfarukbabatutmaz@gmail.com ya da iMessage: omerfarukbabatutmaz@icloud.com

grandturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar her türlü telefon sorunu için danısabilirsiniz…bu konularda bilgiliyim çünkü konya aksehir telefon hastanesi bölge yetkili servisi sahibiyim…