patientia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Ben seviyorum anlamlı 

Usta ismin güzel benceHayırlı olsun.
Ben 2 kere değiştirmiştim.
Bir 3.süne sistem izin vermiyormuş![]()
Usta ismin güzel bence![]()
Orijinaldir benim adım.
2. sefer Allahtan Troy kızdı da geri alındı![]()
Her Türlü Kararının, en iyisi olacağına eminim Kardeşim.Abi korkuyorum uzun zamandır aklımda olan yeni kullanıcı adımı kullanmaya başladığımda bana karşı olan duygularınız değişecek.![]()
Değiştirmeden önce özel mesajla bir fikrinizi alacağım bilahere...
Usta anladım pek sevmedin kısa bişey bulurz artvintr olmazmı [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] olurmu mod'um onay varmıOlur..
Sayende 10 parmak klavye öğreniriz![]()
Her Türlü Kararının, en iyisi olacağına eminim Kardeşim.
Usta anladım pek sevmedin kısa bişey bulurz artvintr olmazmı @Mai Nai olurmu mod'um onay varmı![]()
Tıpsal bir rumuz koyma abiÖnce bir herkes dökünsün, değiştirsin rumuzlarını görelim abi..
Benim alacağım rumuzu kimsenin alabilme şansı olamayacağı için en son ben değiştireceğim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Heyecan yaşamak istiyorsan Nai Mai yap bence..
Ama Titanlarla şaka olmaz...![]()
Çok anarşişt bir rumuz düşünmeye başladım bile heheytÖnce bir herkes dökünsün, değiştirsin rumuzlarını görelim abi..
Benim alacağım rumuzu kimsenin alabilme şansı olamayacağı için en son ben değiştireceğim.
Usta anladım pek sevmedin kısa bişey bulurz artvintr olmazmı @Mai Nai olurmu mod'um onay varmı![]()
Yok Şöyle olsun;Tıpsal bir rumuz koyma abi![]()
Çok anarşişt bir rumuz düşünmeye başladım bile heheyt![]()
Oturanboğanınyaveri gibi bişeyler olabilir![]()
![]()
1 aydır burdayım prof olcam valla dokanır usta bunu dikkate alıp ona göre kıssacık rumuz kullancamBanlanmanıza neden olacak bişey olmasında diğer hepsi kabulümüz
Bi de çok uzun olmasın. Bu da kişisel fikrim![]()
1 aydır burdayım prof olcam valla dokanır usta bunu dikkate alıp ona göre kıssacık rumuz kullancam
evet usta kısa olcak şuan fikir alıyorum yarın yeni nickimle burdayım ama bir dakika ben değiştirmem belki zaten yeniyim![]()
Bunu öneren son kişi şuan nerede biliyor musun frie?![]()
Usta bende öyle düşünüyorum zaten yeni ortam kurdum isim değişirse koparım sonra düşünülebilirSen bi süre forumda takıl, buranın ortamına ayak uydur, sonra canın sıkılsın..
Ondan sonra değiştirmeyi deneyebilirsin. Şimdilik erken.
Bunun gerekli olduğu adamlar var mesela @muratflash![]()