YENİ Xperia S full çalışan Jelly Bean 6.2.B.0.197 Sızdırıldı!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
XperiaSJB_1.png

XperiaSJB_3.png

XperiaSJB_4.png

İndirmek için tıklayın (Dev-Host) - (471 MB)

http://www.xperiablog.net/2013/04/2...-0-197/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hadi yükleyek :D :D [MENTION=130683]android3[/MENTION] noldu yakışıklı ? ion nerde ha :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl yuklıcez onu anlamadım .55 dermeleme surumunu yuklerkenki gbi flashlıcakmıyız sadece

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sony candır aşktır bir kıza seni seviyorum demektir :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen mi açtın açık mı yollandı :P Sen açtıysan aşmışsın demektir bazı şeyleri :D Hocam yüklemeye kalkarsan flashtooldan yükleniyor haberin olsun :) [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Sen mi açtın açık mı yollandı :P Sen açtıysan aşmışsın demektir bazı şeyleri :D Hocam yüklemeye kalkarsan flashtooldan yükleniyor haberin olsun :) @spybot

ion için daha çok özellik ekliyorlar o yüzden azıcık uzun sürüyo :P :D

bu arada bu rom .ftf mi ki? cwm den yükleniyor sanırım. indirdin mi sen? :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ftf değil zip şeklinde cwmden kuruluyor kurdum çok stabil çok güzel olmuş clear audio falan bariz artırıyor ses kalitesini android 4 teki hantal yapı yok.Özet olarak çok güzel olmuş [MENTION=130683]android3[/MENTION] İona altın semer takmışlar ion yine bildiğin ezik ion :D bu arada kamerayı yazmayı unutmuşum kamera aşırı derece iyileştirilmiş koltuğun kolunu çektim.dokumasına kadar çıkmış :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ftf değil zip şeklinde cwmden kuruluyor kurdum çok stabil çok güzel olmuş clear audio falan bariz artırıyor ses kalitesini android 4 teki hantal yapı yok.Özet olarak çok güzel olmuş @android3 İona altın semer takmışlar ion yine bildiğin ezik ion :D bu arada kamerayı yazmayı unutmuşum kamera aşırı derece iyileştirilmiş koltuğun kolunu çektim.dokumasına kadar çıkmış :D

bir iki resim paylaşta görelim yakışıklı :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hKLBazo.jpg
SxmtrrN.jpg
gwvMbdO.png
O6SZIGX.png
ATdetnt.jpg
sWzvwqE.jpg
bgO0FF8.jpg
CcgXnK1.png
nHfVAvI.png
WgRyZJG.png
iRRAu06.png
bHpZrWH.png
NXY4c7s.png

[MENTION=130683]android3[/MENTION] saygılarımla :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dünden beri indirmeye çalışıyorum 'file not found'. elinizde varsa paylaşabilir misiniz? Bi de android3 hocam ben senin dediğin gibi cm10 rom yüklemiştim ardından geri bootloaderi kapatıp turkcell romu kurdum,sonrada onu silip flashla generic romu kurdum. telde herşey gayet normal ama bi tek bluetooth çalışmıyor. ne yaptıysam olmadı. ayar sıfırladım, sony pc suitle onardım, sony update service ile onardım, romu baştan kurdum ama hala bluetooth çalışmıyor. önce bluetooth açılıyor fakat cihaz bulamıyor ve görünmüyordu şimdi hiç açılmıyor. Allah rızası için bi yardım etsen mahvoldum uğraşmaktan.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
dünden beri indirmeye çalışıyorum 'file not found'. elinizde varsa paylaşabilir misiniz? Bi de android3 hocam ben senin dediğin gibi cm10 rom yüklemiştim ardından geri bootloaderi kapatıp turkcell romu kurdum,sonrada onu silip flashla generic romu kurdum. telde herşey gayet normal ama bi tek bluetooth çalışmıyor. ne yaptıysam olmadı. ayar sıfırladım, sony pc suitle onardım, sony update service ile onardım, romu baştan kurdum ama hala bluetooth çalışmıyor. önce bluetooth açılıyor fakat cihaz bulamıyor ve görünmüyordu şimdi hiç açılmıyor. Allah rızası için bi yardım etsen mahvoldum uğraşmaktan.

hocam eğer donanımsal bir sorun oluşmadıysa düzeltilebilir.
ayarlar/uygulamalar/tümü
kısmından bluetooth u bul ve Verileri temizle yap bakalım bi değişiklik olacak mı :)

buyurun link
http://d-h.st/JBe

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlarda bluetooh yok sadece bluetooth paylaşımı var onda da veri yok.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
@android3 yardım et hacı kuramadım boot kilidi de kapalıymış :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Spybot profil fotoğrafındakı kız kim hep merak ettim soramadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl yapılır anlatrsanız sevinirm bootloader i açmak mı gerekiyor öyle ise bnmkinde uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu hatası veriyor bunu nasıl hallederim şimdiden teşekkür ederim...:yes:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 yardım et hacı kuramadım boot kilidi de kapalıymış :D

nasıl yapılır anlatrsanız sevinirm bootloader i açmak mı gerekiyor öyle ise bnmkinde uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu hatası veriyor bunu nasıl hallederim şimdiden teşekkür ederim...:yes:

Bootloader kilidini açıp telefona CWM yükleyin ve bu romu cwm den yükleyin :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Boot kilidi açılmıyor andorid bey :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
xperia u yada jb portlamışlar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Aynen çıktıktan 1-2 gün sonra portladılar ama sadece port üzerinde herhangi bir oynama yok yani hemen hemen hiçbir şey çalışmıyormuş doğal olarak. Ama genel olarak sistem performansı çok iyi diollar:) 179mb ram boştaymış ics'de 150'yi görmek zor. Sola için umutlanıyoruz zaten buda olmassa...

[video=youtube;1RQXjEXOY5A]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1RQXjEXOY5A#![/video]