mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
Demektir de bunu yüklemen için Bootloader'ın açık olması lazım yakışılıSony candır aşktır bir kıza seni seviyorum demektir![]()
Demektir de bunu yüklemen için Bootloader'ın açık olması lazım yakışılı![]()
![]()
![]()
Sen mi açtın açık mı yollandıSen açtıysan aşmışsın demektir bazı şeyleri
Hocam yüklemeye kalkarsan flashtooldan yükleniyor haberin olsun
@spybot
Ftf değil zip şeklinde cwmden kuruluyor kurdum çok stabil çok güzel olmuş clear audio falan bariz artırıyor ses kalitesini android 4 teki hantal yapı yok.Özet olarak çok güzel olmuş @android3 İona altın semer takmışlar ion yine bildiğin ezik ionbu arada kamerayı yazmayı unutmuşum kamera aşırı derece iyileştirilmiş koltuğun kolunu çektim.dokumasına kadar çıkmış
![]()
sağolun sizi de beklerizhayırlı olsunkamera nın kalitesinde fazla değişiklik yok gibi
![]()
dünden beri indirmeye çalışıyorum 'file not found'. elinizde varsa paylaşabilir misiniz? Bi de android3 hocam ben senin dediğin gibi cm10 rom yüklemiştim ardından geri bootloaderi kapatıp turkcell romu kurdum,sonrada onu silip flashla generic romu kurdum. telde herşey gayet normal ama bi tek bluetooth çalışmıyor. ne yaptıysam olmadı. ayar sıfırladım, sony pc suitle onardım, sony update service ile onardım, romu baştan kurdum ama hala bluetooth çalışmıyor. önce bluetooth açılıyor fakat cihaz bulamıyor ve görünmüyordu şimdi hiç açılmıyor. Allah rızası için bi yardım etsen mahvoldum uğraşmaktan.
rom nerde acaba
@android3 yardım et hacı kuramadım boot kilidi de kapalıymış![]()
nasıl yapılır anlatrsanız sevinirm bootloader i açmak mı gerekiyor öyle ise bnmkinde uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu hatası veriyor bunu nasıl hallederim şimdiden teşekkür ederim...:yes:
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] ben kaptıysam bu işleri sen de başarabilirsin hocamBootloader kilidini açıp telefona CWM yükleyin ve bu romu cwm den yükleyin![]()
xperia u yada jb portlamışlar