Nick Değişimi Varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dizman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayır yok.Başka taleplerde olmuştu bu konuda ama Yönetim Kabul etmemişti.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Bu konuda seninde bir talebin olmuştu değil mi?

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bencede olsaydı keşke ama öyle zırt pırt nick değiştirmeden sınır koyulabilirdi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayır abi. Cevabı bildiğim için resmi talebim olmadıydı. :) Ama varsa yukarıdan tanıdığın torpil yapacak hemen müracaatımı yapayım. :)
Sanki öyle hatırlıyorum böyle bir şeyi.Hatta bir Arkadaş senin nickinin güzel olduğunu,Senin gibi 'Arkadaş' Canlısına yakıştığını filan söylemişti.Tanıdık olsa Dükkan sizin.Biliyorsunuz.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hayır yok,olmasını da istemem doğrusu bu sefer sdn okurlarından bi fark olmaz birgün başka birgün başka kim olduğumuz belli olmazdı. :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bence herkesin 1-2 kere değiştirme hakkı olmalı. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Herkesin bir tarzı , ve hitap şekli var. Nick değişse bile forumda müdavimi olan kişi çok kısa süre içersinde yeni kimliğine adapte edilebilirdi. Aslında böyle bir hak sınırlı da olsa verilse iyi olurdu.

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 olmasa da 1 kere değiştirme hakkı olabilir. eskiden her foruma bu kullanıcı adımla üye olurdum ama artık başka bir adla üye olurum ve saydğım forumlarda hep yeni kullanıcı adı var.birtek bu forumda bu kullanıcı adı ile kayıtlıyım. :/

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sanki öyle hatırlıyorum böyle bir şeyi.Hatta bir Arkadaş senin nickinin güzel olduğunu,Senin gibi 'Arkadaş' Canlısına yakıştığını filan söylemişti.Tanıdık olsa Dükkan sizin.Biliyorsunuz.

Abi ben onu hatırlayamadım. Ama sen diyorsan olmuştur mutlaka. Ben ingilizce nick den kurtulmak için değiştirmek isterdim. Güzel bir Türkçe nickim olursa iyi olurdu.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
nick değiştiremiyorsunuz ama başına TC yazıyolar :P :P :P

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ben bir sitede görmüştüm 3 yıldamı ne nick değiştirme hakkı veriliyordu mesela böyle bir sınır koyulabilir

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Süre şartı olabilir, katılıma teşvik amacı ile mesaj sayısı şartı olabilir, online kalma şartı olabilir. Ne bilim bu gibi ufak tefek şeyler ilgi çekici bir konu haline getirilerek işlenebilir..

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Süre şartı olabilir, katılıma teşvik amacı ile mesaj sayısı şartı olabilir, online kalma şartı olabilir. Ne bilim bu gibi ufak tefek şeyler ilgi çekici bir konu haline getirilerek işlenebilir..
usta hemde senin nickin manasıda fena değil yani dostça ve arkadaşça manasında iyi

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
3 yılda 1 değiştirme hakkı gelse çok iyi olur ama, bu tuhaf da olabilir. forumda tanıdığımız isimler kişiler var isimlere bakıp az çok tanıyoruz ama o isim de değişirse artık nereden tanırız bilemiyorum :) Twitter'de isim değiştirme muhabbeti gibi adama bir bakmışsın isim değişmiş resim değişmiş sonra 40 saat düşün kimdi bu diye :D

Hangi akla hizmet bu ismi rumuzu aldım bilmiyorum ama birazcık pişmanlık yok değil :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Degistirme hakki olsa gerisi kolay.Yoneticiler bir konuda duyurabilir ya da degistiren uyelerin imza kismina belli bir sureligine eski ismi yazilabilir.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hadi ayaklanalım... Ak Gezenler gibi efsane olalım... Bize bir lider gerek. :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hadi ayaklanalım... Ak Gezenler gibi efsane olalım... Bize bir lider gerek. :)

Bu aralar yönetim muhallebi kıvamında. Liderlik sana, Seyyah Hocam ve Elbruz Hocama yakışır. [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] ve [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] yı arkamıza alırsak, bir ihtimal orta bir yol bulabiliriz. Gerçi ben kullanıcı adımdan memnunum ama size destek olurum.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu aralar yönetim muhallebi kıvamında. Liderlik sana, Seyyah Hocam ve Elbruz Hocama yakışır. @Mai Nai ve @deatmania yı arkamıza alırsak, bir ihtimal orta bir yol bulabiliriz. Gerçi ben kullanıcı adımdan memnunum ama size destek olurum.

Estf. hocam biz ancak inandığımız liderin yanında yürürüz elbet... ;)

Yanlız üstat ben senin kullanıcı adını çok beğeniyorum bak. Zaten öyle bir değiştirme izni verseler keşke. Danışacağım Akil insanlardan birisi de sen olacaksın güzel bir Türkçe kullanıcı adı için ;)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Benim bir tane i fazla, onu çıkarsak ya :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Estf. hocam biz ancak inandığımız liderin yanında yürürüz elbet... ;)

Yanlız üstat ben senin kullanıcı adını çok beğeniyorum bak. Zaten öyle bir değiştirme izni verseler keşke. Danışacağım Akil insanlardan birisi de sen olacaksın güzel bir Türkçe kullanıcı adı için ;)

Asıl benden estağfirullah hocam. Benden pek akil insan olmaz :D Ama kullanıcı adı için önerilerim olur elbet.
İnternet sıkıntım olmasa uğraşırım bu işle de, mobilden zor oluyor, evde de otelin internetini kullanıyorum, sürekli yakalanıyorum, mac adresi değiştirmekten anam ağladı. ben [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] ya güvenerekten topu ona atayım. İşe yarasın biraz :P