nerden nasıl oldu o ?Ben değiştirdim nickimi değişim var tabiki eskiden Ronaldinho22 idi şimdi eairmak oldugerçi olalı baya oldu ama yapılıyor.
Ben kullanıcı adımdan memnunum fakat çoğu arkadaşımızın böyle bir talebi var. Makul ölçülerde bu işe çözüm bulunabilir diye düşünüyorum. Benim öneri maddelerim:
- Sadece doğrulanmış üyelere bu hak tanınsın.
- Bu değişim bir günlüğüne olsun ve üyeler kontrol panellerinden bunu kendileri yapsın. (teknik olarak mümkün olduğunu sanıyorum, örneklerini gördüm.)
- Değişim günü 15 gün ya da 1 ay öncesinden konu olarak duyurulsun ki sonradan vay ben duymadım olmasın.
- ilk ve son olarak yapılsın ve belirtilsin. Üye formunun tepesine de "kullanıcı adınızı kesinlikle değiştiremezsiniz" ibaresi konsun.
- Sadece @friendly bu değişimin dışında kalsın. Yok balkonda mangal keyfi, yok kahvaltı keyfi neymiş görsün
- elçiye zeval olmaz.
Evet, @Mai Nai bey böyle bir düşoncemiz var dedi, sonra işi geyiğe vurup susturdu bizi. Ama biz vazgeçtik mi? Haaayıııır...
Evet kullanıcı adını değiştirmek isteyen forumdaşlarım... Yüklenin yönetime... Gün sizin gününüz... Allah Allaaaah...
Tamam sakinim![]()
Şaka bir yana bazı şeylerin hemen olmasını istiyorsunuz ama maalesef işler öyle yürümüyor.
Lütfen sabır arkadaşlar.
Pis üye o. Siz akıllı uslu üyecik olun uymayın ona![]()
28.06.2012 tarihinde değiştirilmiş daha sonra karar aldılarsa bilemem
Şaka bir yana bazı şeylerin hemen olmasını istiyorsunuz ama maalesef işler öyle yürümüyor.
Lütfen sabır arkadaşlar.