Nick Değişimi Varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dizman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Daha önceden [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] dile getirmişti ve zaten bu şekilde bir projemizin olduğunun bilgisini sizlerle paylaşmıştı. Bu konunun açılma amacını anlayamadım. Senin maddelerine pek benzemiyor ama doğrulanmış her üyeye bir kerelik nick değişim hakkı tanıyacak bir sistem foruma eklenecek ve eski nicki de profilinde gözükecek. İsteyen istediği zaman bir kerelik nick değişimi yapabilecek. Sistem ne zaman hayata geçer bilmiyorum belki 3-4 ay sonra belki birkaç hafta içinde belki de yarın (yarı olmayacağı aslında kesin :D) fakat bunu gerçekleştireceğiz. Bekleyin ve sürprizlere her zaman hazırlıklı olun çünkü burası SDN :wink:

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Evet arkadaşlar, yönetim aylar öncesinden bu iş için plan yapmış. Bizim önerilerimize ihtiyaçları yokmuş.
Ben desteğimi verdim, zamanı gelince, onun bunun yediği içtiği ile ilgilenmekten fırsat bulabilirlerse yönetim gereğini yapacaktır. Şimdiden hayırlı olsun. Kullanıcı adlarınızı şimdiden düşünmeye başlayın. [MENTION=63117]friendly[/MENTION] senin için "mangal abi" adı iyidir. :P

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Evet arkadaşlar, yönetim aylar öncesinden bu iş için plan yapmış. Bizim önerilerimize ihtiyaçları yokmuş.
Ben desteğimi verdim, zamanı gelince, onun bunun yediği içtiği ile ilgilenmekten fırsat bulabilirlerse yönetim gereğini yapacaktır. Şimdiden hayırlı olsun. Kullanıcı adlarınızı şimdiden düşünmeye başlayın. @friendly senin için "mangal abi" adı iyidir. :P

Yok "Silgi" yapacam ben kullanıcı adımı..
Ve her senin yazının peşinde bende bişi yazıcam :) :)
Değişim sinyali geldiği için yönetimden ben kullanıcı adımı hazırladım bile :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yok "Silgi" yapacam ben kullanıcı adımı..
Ve her senin yazının peşinde bende bişi yazıcam :) :)
Değişim sinyali geldiği için yönetimden ben kullanıcı adımı hazırladım bile :)

Yazan silgiler icat edilmedi abi. Sen de tükenmez kalem ol, silgili kalem, 0.7 uçlu kalem aha dur dolma kalem en iyisi :P

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben "Kırmızı Kalem" olabilirim.. 2 k ile :D :D :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Nick degiştirme sistemi eklenmiş profilinizden bakın :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yok, ben de göremedim :)

sistem tam oturmamış galiba, biraz sabredip yönetimin açıklamasını bekleyelim

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hakkınız yok diyor, daha önceden yöneticiye başvurarak değişim yapmıştım bundan dolayı mı hakkım yok ? [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Duyuru yapmadıklarına göre daha aktif olmayabilir :D Ama seçenek eklenmiş yakında degiştirme hakkınıda verirler.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Esi hevesim kalmadı,
Artık değişse ne olur değişmese ne olur...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
uYh6cNW.png
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] hocam bu üyelik ismini değiştirenleri belirten bir açıklama olacak mı?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
benim profilde böyle bir ayar yok, nickmi değiştirdim acaba diye kendimden şüphe etmeye başladım:) ama yok yav bildim bileli aynı, açık isim yerine nick daha iyi olurdu.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Benim profil ayarlarında da öyle bir seçenek gözüküyor ama telefonla doğrulama yapmamıştım :blink:

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Esi hevesim kalmadı,
Artık değişse ne olur değişmese ne olur...
Abi çok yakından tanımasamda seni bence o güzel konuşmana uygun bir nick e sahipsin ben değiştirme derim neye üzüldüğünüde bilmiyorum ama hayat kısa be abim üzülmemek gerek ufak tefek şeylere :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Abi çok yakından tanımasamda seni bence o güzel konuşmana uygun bir nick e sahipsin ben değiştirme derim neye üzüldüğünüde bilmiyorum ama hayat kısa be abim üzülmemek gerek ufak tefek şeylere :)

Saolasın kardeşim.
Kurşun Kalem kardeşimin banlanmasına üzüldüm bu aşikar.

Nickimi değirtirme istememin nedeni hem Türkçe olması hem de uzun zaman önce beni daha iyi ifade edecek olan bir Türkçe kullanıcı adı bulmuş olmamdı...

Nasip bakalım..