Nick Değişimi Varmı?
@friendly Bu konuda seninde bir talebin olmuştu değil mi?
Sanki öyle hatırlıyorum böyle bir şeyi.Hatta bir Arkadaş senin nickinin güzel olduğunu,Senin gibi 'Arkadaş' Canlısına yakıştığını filan söylemişti.Tanıdık olsa Dükkan sizin.Biliyorsunuz.Hayır abi. Cevabı bildiğim için resmi talebim olmadıydı.Ama varsa yukarıdan tanıdığın torpil yapacak hemen müracaatımı yapayım.
![]()
Sanki öyle hatırlıyorum böyle bir şeyi.Hatta bir Arkadaş senin nickinin güzel olduğunu,Senin gibi 'Arkadaş' Canlısına yakıştığını filan söylemişti.Tanıdık olsa Dükkan sizin.Biliyorsunuz.
usta hemde senin nickin manasıda fena değil yani dostça ve arkadaşça manasında iyiSüre şartı olabilir, katılıma teşvik amacı ile mesaj sayısı şartı olabilir, online kalma şartı olabilir. Ne bilim bu gibi ufak tefek şeyler ilgi çekici bir konu haline getirilerek işlenebilir..
usta hemde senin nickin manasıda fena değil yani dostça ve arkadaşça manasında iyi
Ben noktalılarından rica ediyorum.nick değiştiremiyorsunuz ama başına TC yazıyolar![]()
![]()
![]()
Hadi ayaklanalım... Ak Gezenler gibi efsane olalım... Bize bir lider gerek.![]()
Estf. hocam biz ancak inandığımız liderin yanında yürürüz elbet...
Yanlız üstat ben senin kullanıcı adını çok beğeniyorum bak. Zaten öyle bir değiştirme izni verseler keşke. Danışacağım Akil insanlardan birisi de sen olacaksın güzel bir Türkçe kullanıcı adı için![]()