topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
kürşad da kim?
bir devam söz konusu , pompei , crassus ve ceaser üzerinden ancak spartacus adı altında değil başka bir dizi olacakArkadaşlar adamlar gerçek tarihe uygun bir final yaptı. Normali de buydu zaten. Crassus un hayatına keşke biraz daha değinselerdi nasıl zengin oldu nasıl öldürüldü falan güzel hikayeler![]()
bir devam söz konusu , pompei , crassus ve ceaser üzerinden ancak spartacus adı altında değil başka bir dizi olacak![]()
umarım bu ekip tekrar el atar böyle harika bir yapıma.
yeni sezonu bekliyorum bakalım detaylı ve kesin bilgiler olduğunda paylaşırımÇok sevindim bu habere yaCrassus'un ölümünü de yaparlar heralde
![]()
O muhteşem finali tek başına izlemenin ne olduğunu bizim gibi bilen yok hocam için rahat olsun.Ne finaldi ya. Biliyorum geçti biraz üzerinden ama içimde kalmış etrafımdan benim gibi takip eden yok
Böyle bir final. Sonda Andy'nin anılması. Gerçekten çok müthiş bir yapım.
O muhteşem finali tek başına izlemenin ne olduğunu bizim gibi bilen yok hocam için rahat olsun.![]()
bir devam söz konusu , pompei , crassus ve ceaser üzerinden ancak spartacus adı altında değil başka bir dizi olacak![]()
umarım bu ekip tekrar el atar böyle harika bir yapıma.
Crassus gibi onurlu bir romalı izlettirir kendini.
yapımcıların açıklamalarına dayanarak söyledim hocamBu söylemin bir temenni mi yoksa kaynağa dayalı bir bilgi mi?
Cras ile Sezar'ın son konuşması devam edebileceğinin ipucunu verdi. Ben de devam etmesini isterim.
yapımcıların açıklamalarına dayanarak söyledim hocam
velakin işin aslı şudur ki , Ceaser adına bir dizi düşünmektelermiş.kaynakları eklerim bulmam gerek ilk önce yabancı kaynaklı sinema adreslerinde okumuştum. Ülkemizde Spartacus pek popüler değil sanırım.
Spartacus u burdan görüp izlemeye başladım izledigim sitede 2 farklı spartacus var war of the damned ve gods of the arena baglantısı nasıl bu ikisinin?
Gods of arena onceki sezon. War of damned ise yeni sezon. Bence ilk sezondan baslayarak izlemekte yarar var.
1. Sezon - Spartacus Vengeance
2. Sezon - Spartacus Gods Of Arena
3. Sezon - Spartacus War Of Damned
filmlerinin dizi kadar iyi olacağını düşünmüyorum ancak , izlemediysen hocam Gladiatör'ü tavsiye ederim.Filmi nasıl beyler izlesek mi?
Crassus ve onur şaka yapıyorsun herhalde, Crassus'un nasıl zengin olduğu ile ilgili hikayeleri duymamışsın herhalde, Roma'da bir itfaiyeci ekibi kurup yangınları takip edip yangın çıkan evleri çok ucuza alıp sonra söndürdüğü bu sayede zenginleştiği ile ilgili hikayeler var.Bu söylemin bir temenni mi yoksa kaynağa dayalı bir bilgi mi?
Cras ile Sezar'ın son konuşması devam edebileceğinin ipucunu verdi. Ben de devam etmesini isterim.