1200-1600 tl arası telefon tavsiyesi

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s.a arkadaşlar, bu fiyatlarda bir telefon arıyorum ama çok kararsızım.. öncelikle s3 almıcam çünkü daha önce kullandım farklı bişe olsun istiyorum.. günlerce xperia z araştırdım ama onun da bataryası ve ekranı yüzünden vazgeçtim.. htc one çok güzel ama o kadar para verilmez.. lumia serisinden 820 ya da 920 olabilir ama onlar hakkında fazla bilgim yok, wp hakkında bilgisi olanlar yardım etsin :) benim için batarya, akıcılık ve kamera önemli ; oyunlar o kadar önemli değil.. bütçemi biraz daha aşabilirim tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte bekliyorum, hayırlı forumlar..

imsunia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben olsam tereddüt etmeden xperia z alırdım bence kusursuz bir telefon

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
satım sana benım iphone 5 ımı hemde jb lı blutoot ve bırsuru paralı tweak :D

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bataryasının 1 günü bile çıkarmadığını duydum bi de ekranı çok soluk aydınlatması ise düşük o yüzden vazgeçtim yoksa kesinlikle onu alıcaktım..

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar, bu fiyatlarda bir telefon arıyorum ama çok kararsızım.. öncelikle s3 almıcam çünkü daha önce kullandım farklı bişe olsun istiyorum.. günlerce xperia z araştırdım ama onun da bataryası ve ekranı yüzünden vazgeçtim.. htc one çok güzel ama o kadar para verilmez.. lumia serisinden 820 ya da 920 olabilir ama onlar hakkında fazla bilgim yok, wp hakkında bilgisi olanlar yardım etsin :) benim için batarya, akıcılık ve kamera önemli ; oyunlar o kadar önemli değil.. bütçemi biraz daha aşabilirim tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte bekliyorum, hayırlı forumlar..

Hocam kolay gelsin. Aranan 3 özellik, kamera, akıcılık ve batarya sanırım. Baştan başlayalım, kamera için Numia 920, Xperia Z veya HTC One tercih edilebilir. Akıcılık derseniz kesinlikle İphone 5. Batarya 1 günden fazla gitsin diyorsanız ve nette çok fazla takılıyorsanız s3'e hiç bulaşmayın derim. İphone 5 mantıklı bir tercih olabilir. Ayrıca Sony telefonlarda batarya genellikle sonradan açılıyor. Öncelikle işletim sistemine karar vermekte fayda var (:

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
işletim sistemine karar vermek de zor.. Şunu söyliym iphone a o kadar parar vermem. Wp daha stabil ve güzel gibi, sonuçta microsoft var işin arkasında.. Ben phonearenada inceleme okudum kamera konusunda en yüksek puanı s4, sonra iphone 5. Sonra z, sonra da lumia 920. Bu sıralamayı testlerle yapmışlar tek tek inceledim, ama çok kararsızım yardımlarınız çok gerekli..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

başka fikirleri de görebilir miyiz arkadaşlar :)

başka fikirleri de görebilir miyiz arkadaşlar :)

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
xperia z samsun s3 e on çeker s4 ü ile eşdeğer bir telefon sony kalitesi yeter

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Xperia Z nin bataryası öyle söylediğin gibi kötü değil ya Gsmarenanın yaptığı teste bak burdan

Sony, 14 saat konuşma süresi var demişti ama burda 2 saat fazla çıkmış :)

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xperia Z nin bataryası öyle söylediğin gibi kötü değil ya Gsmarenanın yaptığı teste bak burdan

batarya kullanımı kişiden kişiye değişir bence, ben sgs3 kulandım 2 gün götürüyodu(çok kurcalamadan). Z'de full hd ekran var 1 gün yetmezse ben napiym o telefonu..

sony kalitesine zaten laf yok :) vaio laptop kullanıyorum çok memnunum..

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2330 mAH batarya var cihazda. Daha yükske amperli bir batarya kullanan cihaz var da ben mi bilmiyorum? One da bile 2100mAH batarya.

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hadi ama arkadaşlar yardım edin çok kararsız kaldım.. xperia z tavsiye eder misiniz kullananlar var mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2330 mAH batarya var cihazda. Daha yükske amperli bir batarya kullanan cihaz var da ben mi bilmiyorum? One da bile 2100mAH batarya.
bataryada mah kadar gpunun onu kullanması da önemlidir, sonyde full hd ekran ve gpu bataryaya çok yükleniyor, o yüzden şarjın bir günü çıkarmadğı söyleniyor..

anc555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer oyun oynamayacaksan Nokia Lumia 920 en iyisi olacaktır kamerası iyi nokia bu işi yıllardır çok iyi yaptı da, akıcılık wp8 androidden daha sade olduğu için daha akıcıdır, batarya konusunda da çift çekirdek ve full hd olmayan bir ekranı olduğu için ve sade bir arayüzü olduğundan bataryanın da kötü olacağını sanmam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
w8'in sistemsel olarak bir çok sorunu var görsel ve kullanım olarak rahat olsa da. Ama mesela çok ciddi senkronizasyon sorunları var. Akıcılık istiyorsan ya çok güçlü bir telefon alacaksın s4 gibi ya da ham işletim sistemi kullanan nexus 4 gibi bir telefon alacaksın. Bu arada xperia z s3 ile eşdeğer bir cihaz performans olarak s4 baya üstün. Snapdragon 600 işlemci kullanıyor ve kendi orta seviye bir işlemcidir. Telefonda işin genel anlamda internet olduğu için işlemci performansı çok önemlidir. Samsung'dan daha performanslı işlemci üreten de yok şu an, nvidia tegra 4'ün de tam olarak çıkmadığını düşünürsek

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana Lumia 920 çok iyi olur.Kameradesen süper.Ama tek kötü yanı wp8 daha yeni oldugu için fazla gelişmiş bir market degil oda 6 aya çözülür.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

batarya akıcılık kamera dersen xperia s bunları karşılayabilecek bi telefon

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 2 veya yurt dışından optimus g pro alabilirsin

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Bence htc one al ama bekle biraz ucuzlasın hani reklam yaparlarya htc one da şok indirim fln ozaman al daha iiiii olur böylece

S

SDN Okuru

SDN Okuru
(İphone 5, HTC , Samsun s4 ) Gibi telefonlara o kadar para verceğinize Nokia Lumia 620 gibi bi telefon alın her beklentiyi karşılıyor.

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia sp snapdragon s4 pro 1.7 ghz islemci adreno320 gpu 8mp kamera ve telefonu altinda sik bir led bildirim cizgisi var fiyati 1250-1110

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Batarya, akıcılık ve kamera önemli ise arkadaşın dediği gibi Windowsa yönel. Lumia x20'ler serisine falan bak.

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle xperia z dostum şarji 1 2 iki haftada kendine tam geliyor benim 4 cü z üçüde öyle oldu birini daha pakatten açmadim fazlalik satiliktir türkcelden alinma bilginize 1600