1200 TL ye Kadar Telefon Önerir misiniz?

koktey14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler...
En fazla 1200 TL ye yeni bir telefon alacağım almanyadan alma imkanım var o yüzden şuanda zte axon 7 mini çok hoşuma gitti burda 1600 TL ama orda 1080 TL tasarımı çok güzel telefonun ama bide huawei honor 6x var oda 1000 TL falan...
Hangisini tavsiye edersiniz yada başka bir telefon tavsiye eder misiniz tasarımı ve özellikleri güzel olan performans benim için önemli mesela k5 note 32 gb veya moto g5 plus düşünüyordum ama tasarımları hoşuma gitmedi ve mediatek işlemciye pek güvenemiyorum önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
İyi Günler...
En fazla 1200 TL ye yeni bir telefon alacağım almanyadan alma imkanım var o yüzden şuanda zte axon 7 mini çok hoşuma gitti burda 1600 TL ama orda 1080 TL tasarımı çok güzel telefonun ama bide huawei honor 6x var oda 1000 TL falan...
Hangisini tavsiye edersiniz yada başka bir telefon tavsiye eder misiniz tasarımı ve özellikleri güzel olan performans benim için önemli mesela k5 note 32 gb veya moto g5 plus düşünüyordum ama tasarımları hoşuma gitmedi ve mediatek işlemciye pek güvenemiyorum önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Garanti sorun olmaz mı peki yüksek bir fiyat farkı yoksa kayıt parası falan

koktey14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti sorun olmaz benim için gönderme imkanım var. Kayıt parası 130 TL oda çok sıkıntı olmaz ama türkiyeden de alabilirim ama axon 7 mini ve honor 6x türkiyede bulamadığım telefonlar.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Garanti sorun olmaz benim için gönderme imkanım var. Kayıt parası 130 TL oda çok sıkıntı olmaz ama türkiyeden de alabilirim ama axon 7 mini ve honor 6x türkiyede bulamadığım telefonlar.
Bende ilk kez duydum o markaları

koktey14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zte zaten operatör telefonlarını üretiyordu çoğunlukla türkiyede. Huawei de çinin en iyi telefon markası diye biliyorum.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Zte servis desteği ve güncellemeden yana sorun olmayacaksa axon öneririm diğer türlü şstemeye şstemeye huawei demek kalır geriye.
Diğer yandan motog5 hakkatten tasarımı kötü. Ne alacaksan şimdiden hayırlı olsun.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Biraz daha zorlayabilirsen Asus zenfone 3 al derim
Yada Huawei p9 2017
--- Gönderi Güncellendi ---
Hatta J7 ve J7 prime varken garantisiz telefon alınmaz

koktey14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zte servis desteği ve güncellemeden yana sorun olmayacaksa axon öneririm diğer türlü şstemeye şstemeye huawei demek kalır geriye.
Diğer yandan motog5 hakkatten tasarımı kötü. Ne alacaksan şimdiden hayırlı olsun.
Axon 7 mini işlemcisi nasıldır peki snapdragon 617 uzun süre kullanabilir miyim ? Sağolun :)
Bide huawei istemeyerek demenizin sebebi nedir ?

Biraz daha zorlayabilirsen Asus zenfone 3 al derim
Yada Huawei p9 2017
Hatta J7 ve J7 prime varken garantisiz telefon alınmaz
Huawei p9 lite alabilirim belki ama samsungtan bir kere ağzım yandı bir daha bulaşmak istemiyorum açıkçası.

Son düzenleme:

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Axon 7 mini işlemcisi nasıldır peki snapdragon 617 uzun süre kullanabilir miyim ? Sağolun :)

Huawei p9 lite alabilirim belki ama samsungtan bir kere ağzım yandı bir daha bulaşmak istemiyorum açıkçası.
Huawei p9 lite 2017 al alabilirsen dostum
Unutma Huaweinin garanti hizmeti şuan zirvede :)

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545

617 orta segmentin bir gıdım üstünde bir işlemcidir.
Axonda sırıtmadan 2 yıl boyunca üst seviye performans sağlayacağını düşünüyorum.

Huawei markaya ciddi anlamda alerjim var.
Zamanında hediye aldığım ama fos çıkan bir marka olarak belleğimde kaldı.
Akabinde son 2 yıldır yenilenme ve telefon anlamında globalleşmeye gidildiğinde kopya telefonlarla kendine doğal olmayan bir kitle edinmeside tarafımca antipati uyandıran bir durum özeti oldu.
Şimdilerde samsung kopyacısı olarak kaldı bende öylede devam ediyor.
Telefonları iyimi kötümü tartışmıyorum.

koktey14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
P9 lite ın performansı axon a göre daha iyi galiba ama axonun tasarıımı aklımda kaldı :) Bide p9 lite daha geniş bir kullanıcı kitlesine ve desteğe sahip. Kararsızım şuan avmye gidip iksinide inceleyip öyle karar vereceğim galiba :)

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Oneplus 3t ya da xiaomi mi 5s al derim.Oneplus var mı bilmiyorum ama almanyada ikisi de ucuzdur.Fiyat/Performansta daha iyisini bulamazsın.İkisinin de kamerası, işlemcisi çok iyi performansta sıkıntı yaşamazsın.
Bu arada snapdragon 617den çok bir şey bekleme eskimeye başladı artık.Ayrıca axon 7 mini türkiyede media marktta 1600-1700Tl arası satılıyor.