Aretios
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
bence de olabilir...
Peki şöyle bi örnek vereyim.. Bu 90 lı yıllarda çok olurdu şimdide oluyor ama o zamanlar daha çok olrdu. İki ünlü isim kadın erkek eğlence mekanından çıkarken yakalanınca biz sadece arkadaşız derler yaa buna ben asla inanmadım sen buna inanıyor musun?? Yada inanıyor muydun??.
Peki o zaman ben konuya başka bi açıdan yaklaşayım..
Bu kadınla erkeğin arkadaşlığının olabilirliğini savunan arkadaşlara soruyorum..
Siz evlendiniz diyelim ve eşinizin başka bi erkekle arkadaşlık yapmasına izin verir misiniz??. Yada verir miydiniz??..
Soru gayet açık ben böyle bişeyi açıkca söylüyorum kabul edemem.. Ya siz??.
Yok gayet seviyeli bi arkadaşlıkları olsun canım.. Ben cıvık bi ilişki kastetmemiştim zaten normal bi arkadaşlık işte.. Mesela eşinizi erkek arkadaşı telefonla çağırdı eşinizde gidiyor 1-2 saat sonra dönerim diyor ne dersiniz?..Bu senin yakın arkadaşlık kavramına bağlı.
Sarmaş dolaş, cıvık bi arkadaşlığı kimse istemez. Ben eşim için de istemem, benim de öyle bi arkadaşımın olmasını istemem.
Peki o zaman ben konuya başka bi açıdan yaklaşayım..
Bu kadınla erkeğin arkadaşlığının olabilirliğini savunan arkadaşlara soruyorum..
Siz evlendiniz diyelim ve eşinizin başka bi erkekle arkadaşlık yapmasına izin verir misiniz??. Yada verir miydiniz??..
Soru gayet açık ben böyle bişeyi açıkca söylüyorum kabul edemem.. Ya siz??.
Sadece Cem Yılmaz'dan bir alıntı yaparak cevap vermek istiyorum, öbür türlü uzayacak;
"Aklı var, fikri yok..."
Diyor ki, dost falan dinlemez eleman.
mezhebi geniş kavramı burada kullanılabilir diye düşünüyorum. kimilerine göre olur. kıza bakarsanız erkek gibidir erkeğe bakarsanız da anlarsınız. bunlar el kol hareketleriyle bile rahatça arkadaşlık kuran takımdır ve bu erkekler kadınları cinsel obje olarak görüyor (benim gördüklerimden edindiğim bilgilere dayanarak ), o kızda zaten erken yaşlarda bazı yollara giriyor bazı durumlara düşüyor ki burada ifade etmek istemiyorum. sağlıklı bir aile ve toplum için genel ifadeyle olamazlar ama batı ve günümüzde halkımız gibi dersek olanlar var ama etrafta ki bu sitedede gördüm yakın kız arkadaş bir erkek için zamanla başka şeyler ifade edebilir.
Nişanlımın tüm arkadaşlarını tanıyorum, o da benim. Benim arkadaşlarım arasında kızlar olduğu gibi onun arkadaşları arasında da erkekler var. Erkekten erkeğe değişir, kıldan tüğden tahrik olup, abaza gibi herkese asılan erkek ile zaten arkadaşlık yapmaz, benim birşey söylememe gerek yok, aynı şekilde bende arkadaşlarım arasında hiçbir kıza o gözle bakmam, hepsi benim dostumdur, kimisi 20-25 yıllık. Nikah şaidim kız arkadaşlarımdan biri olacak hatta.
Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Siz kabul etmiyorsanız, aklınız almıyorsa o sizin farklılığınız.
Yok gayet seviyeli bi arkadaşlıkları olsun canım.. Ben cıvık bi ilişki kastetmemiştim zaten normal bi arkadaşlık işte.. Mesela eşinizi erkek arkadaşı telefonla çağırdı eşinizde gidiyor 1-2 saat sonra dönerim diyor ne dersiniz?..
Erkek uçkuruna sahip oldukça arkadaş olmak çok normaldir,ama kızda aşırı derecede güzelse ben de onu arkadaşım olarak göremem arkadaş.![]()
Sen olayı farklı bi boyuta taşıyorsun. Benim evli bayan arkadaşım var fakat hiçbir vakit arayıp da "gel" demedim.
Hocam tam tersiydi sanırım
Fikri var, aklı yok![]()
Aslında ikimizde aynı boyuttayız mesela eşinin adı Nebahat diyelim bu Nebahat'in okul arkadaşı gelmiş uzaktan telefon etti bu akşam saat 8:00 de buluşalım dedi sen izin verir misin vermez misin??. Soru gayet açık... Arkadaşlık bu işte başka türlü bi arkadaşlık şekli mi var?.Sen olayı farklı bi boyuta taşıyorsun. Benim evli bayan arkadaşım var fakat hiçbir vakit arayıp da "gel" demedim.
İşte olacağı bu arkadaşım biz akşamdan beri bunu anlatmaya çalışıyoruz.. Geçmiş olsun.malesef artık var. bunun önü nasıl alınılabilir ki ? başıma gelen şeyi anlatayım biraz eksik ve değiştireyim çünkü özelim ama olay doğrudur. Sözlüm vardı. dersanede bir arkadaşı vardı iyi çocuk diyordu. ders çalıştırmış arada. mesajlaşırkende erkek çok laubaliydi. çok uyardım. dil döktüm yok bişey olmaz etmez vs vs. sonra ayrıldık bir şekilde kız kendini onun yanında ya da onu kendi yanında buldu. yakın arkadaştılar kendileri.
Aslında ikimizde aynı boyuttayız mesela eşinin adı Nebahat diyelim bu Nebahat'in okul arkadaşı gelmiş uzaktan telefon etti bu akşam saat 8:00 de buluşalım dedi sen izin verir misin vermez misin??. Soru gayet açık... Arkadaşlık bu işte başka türlü bi arkadaşlık şekli mi var?.