Bir kadınla bir erkek sadece yakın arkadaş olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali_san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali_san

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;ScRS9LumQ1Q]http://www.youtube.com/watch?v=ScRS9LumQ1Q[/video]
sizce :D

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle hayır. bir erkekle bir kadın aynı masada otururken erkek hiçbir şey hissetmiyorum diyorsa 2 ihtimal vardır:
1) ya yalan sölüyodur
2) ya da o erkeklik vasıflarını yitirmiştir
diye düşünüyorum...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kesinlikle hayır. bir erkekle bir kadın aynı masada otururken erkek hiçbir şey hissetmiyorum diyorsa 2 ihtimal vardır:
1) ya yalan sölüyodur
diye düşünüyorum...

1) ya yalan sölüyodur
diye düşünüyorum...

1) ya yalan sölüyodur
diye düşünüyorum...

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elbette olur. Üç senedir en yakın arkadaşım bir kız. Artık erkek-kız yakın arkadaş olamaz tabusunu yıkın, 21. yüzyılda yaşıyoruz..

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
%90 olamaz. ama çok az da olsa olanlar vardır. onlar istisna.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
kalamaz imkansız gençler için söylüyorum olgun insanlar becerebilir bu işleri ama bizim türk gençleri abaza oldugu için ...

kızlar kalabilir neden dıyorlar biliyomusunuz bütün erkekleri arkalarında koşması için

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dikkat edin daha çok erkekler yakın arkadaş olamaz diyor cinsel açıdan kızlardan daha farklı düşündüğümüz için yakınlık oluşunca bir sonuca bağlama isteği oluşuyor. Bence yakın arkadaş olur oluyor da gerçek anlamda yakın arkadaşlık duygusu besleyen 1 kız ile 1 erkek ahlaki ve kültürel anlamda belirli bir olgunluğa ulaşmış çoğunluktan farkı düşünen kişiler

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Roportaj daki kizlara sesleniyorum bir cok erkek arkadasim var dedikleriniz size yaziyor :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
1) ya yalan sölüyodur
diye düşünüyorum...

1) ya yalan sölüyodur
diye düşünüyorum...

1) ya yalan sölüyodur
diye düşünüyorum...

1) ya yalan sölüyodur
diye düşünüyorum...

ona erkeklik vasfını yitirmiş olmak değil insanlığı yitirmiş olmak denir :) her bayana sevişmeliyim gözüyle bakan varsa o onun hayvanlığıdır yapacak bir şey yok :) sorunun cevabı elbette olur neden olmasın :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
olamaz bence. Ama bu tabi belli bir kesim için geçerli ergen kısmı :) onun haricinde bal gibi de olur.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Olabilirde olamazda.

Şimdi ben erkek olduğum için erkekliği iyi bilirim ama kadınlığı iyi bilemem onuda kadınlar iyi biliyordur.. Şimdi bi erkek sürekli aynı durumda olmuyor zaman içerisinde kimyasal değişikliklere uğruyor bu değişiklikler her yönden tabi cinsel yönde dahil.. Hep aynı durumda olmuyoruz yanii bu yüzden cinsel baskı altında olmayan bi erkekle bi kadın arkadaşlık yapabilir ama bi erkek cinsel baskı altındaysa bi kadının o erkeğe her ne maksatlayaklaşması kesinlikle doğru değildir.. Şimdi bu yazıyı okuyanlar abazanlık diyecekler ama alakası yok bu abazanlık değil yaratılıştan gelen bişey aynı şey bütün normal erkeklerde var..

İşte bi kadınında arkadaşlık yapacağı erkeğin ne durumda olduğunu bilemeyeceği için arkadaşlık yapmaması gerekir.. Zaten bu olumlu bişey olsaydı dinimiz yasaklamazdı. Şimdi bu yazdıklarıma muhalefet edecek çok kişi olacağından eminim ama muhalefet etmeden önce özellikle ülkemizdeki aile cinayetlerine bütün cinayetlere bi bakın çoğunluğu cinsellik yüzünden..

Sonuç olarak yabancı kadınlarla yabancı erkeklerin aynı ortamda bulunmaları doğru değildir..Dinimizdede haramdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
faytoncu abim son noktayı koymuş ''ateşle barut yanyana olmaz'' :) bayanların hepsi olur erkeklerin tamamıda olmaz demiş. düşünce yapısı farklı cinsler aramızda arkadaşlıktan başka birşeyin olması imkansız diyorlarsa kendilerini ve etraftakileri kandırmaya çalışıyorlardır ya da erkek veya kızın (özellikle erkeğin) psikolojik sorunları vardır. ''yabancı erkek ve bayanın yalnız bulunduğu bir yerde üçüncü kişi şeytandır'' mealindeki hadisi şerifi hatırlatırım.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
erkek ve kadın bir mıknatısın + ve - kutupları gibidir bir birlerini çekmiyorlarsa birisi özelliğini yitirmiştir burada pek çok insanın bilmediği konu şu erkekler bedensel kadınlar ruhsal tatmin olur onun için röportajı dikkatli izlediyseniz kadınların hepsi olur dedi çünkü bedensel tatmin kadınlarda ikinci planda gelir erkeklerin hepsi de olmaz dedi çünkü düşünce ve tatmin şekli farklı erkekler ruhsal yada duygusal yönden cinsel tatminlerini gideremezler.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bal gibide olur, eğer sizlerin olmuyorsa sorun sizden kaynaklıdır, işte sebepleri;
1) Abazanın önde gidenisinizdir.
2) Kadının değil saç telinden, arkadaşlığından bile tahrik olacak derecede yobazsınızdır.
3) Hiç sevgiliniz olmadığı gibi, çevrenizde hiç kız olmayacak derecede umutsuz vakasınızdır.
4) Arkadaşlığın ne olduğunu bilmecek yada öğrenemeyecek kadar antisosyalsinizdir.
5) Ailenizden ve çevreniz sizleri bu konularda çok eksik, önyargılar ve tabular ile yetiştirmiştir.
6) insanlığın temel değrlerinden yoksun olup, erkeklik anlaşınız hayvanların içgüdüsel çiftleşme dürtüsünden ibarettir.
7) Yukarıdakilerin hepsi

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bal gibide olur, eğer sizlerin olmuyorsa sorun sizden kaynaklıdır, işte sebepleri;
2) Kadının değil saç telinden, arkadaşlığından bile tahrik olacak derecede yobazsınızdır.
3) Hiç sevgiliniz olmadığı gibi, çevrenizde hiç kız olmayacak derecede umutsuz vakasınızdır.
4) Arkadaşlığın ne olduğunu bilmecek yada öğrenemeyecek kadar antisosyalsinizdir.
5) Ailenizden ve çevreniz sizleri bu konularda çok eksik, önyargılar ve tabular ile yetiştirmiştir.
6) insanlığın temel değrlerinden yoksun olup, erkeklik anlaşınız hayvanların içgüdüsel çiftleşme dürtüsünden ibarettir.
7) Yukarıdakilerin hepsi

Sonuna kadar katılıyorum.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Olabilir ama kesinlikle kişiye göre değişiyor.Her kes arkadaş kalamaz.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kalabilirler ama bu erkeğin (arkadaşı da olsa) kadınlardan etkilendiği gerçeğini hiçbir zaman değiştirmez..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
birbirlerini çıplak görmedikleri sürece olabilir. :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ol(a)maz ! Kesinlikle ters bir durum.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Olsa bile kızla ne muhabbet edilir abi :D Çok sıkıcı bir durum bence örneğin bir konuda konuşurken aklından geçen her kelimeyi söyleyebiliyor musun? Hayır.. Ben ancak %10'unu söyleyebiliyorum şahsen. Ama erkek muhabbeti öyle değil. %100'ünü söylerim kimse de rahatsız olmaz.

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yakın bayan arkadaşlarım var hepsiyle dertleşiriz gezeriz fakat kendi adıma söylüyorum mesafeyi korumak zorundayım sonuçta erkeğiz

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
7) Yukarıdakilerin hepsi

Söyledikleriniz o kadar tutarsız ki,uzun uzun yazmayacağım. 2 yönüyle "at gözlüklerinizi" genişletmeye çalışacağım.

1-Bir hekim olarak kesinlikle garanti verebilirim ki,eğer insanın endokrin sistemi ve psişik sistemi düzgün çalışıyorsa,böyle bir şey mümkün değil.Sizin söylediğiniz durumda kadın namusunu kaybetmiştir,artık fıtratı bozulmuştur,o latif ,korunmaya muhtaç,değerli "anne adayı" artık bir hayvandan farksızdır.Biliyorsunuz birçok hayvan özellikle domuzlarda eş kavramı yok.Bilmem anlatabiliyor muyum? Erkek için de durum farklı değil.Geniş değerlendirmeler yazardım ama sürekli "yobaz","örümcek kafalı" kelimelerini kullanmanızdan gına geldi.Sadece cevap olsun diye yazıyorum.Birileri okuyup da sizinkini hakikat sanmasın.

2-Eğer kendinize "müslüman" diyorsanız,bu söyledikleriniz dinimizde yok,tövbe edin,Allah bağışlayıcıdır.Haramı övmek şöyle dursun siz savunuyorsunuz.Eğer müslüman değilseniz o zaman işe humanist yaklaşıp,genel etik kuralları denen şeylerle de sizi ilzam edebilirim.

Özel not: Artık gelişmiş ülkeler,özellikle Avrupa toplumları namus kavramını ön sıralara alıp,bu konuda ciddi tedbilrer almaya başlamışken ama gelin görün ki bizim toplumdan 2013 yılında halen "ahlaksızlığı" savunan,ne dediğini kendi de bilmeyen insanlar türedi.Allah ıslah etsin,vesselam...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Söyledikleriniz o kadar tutarsız ki,uzun uzun yazmayacağım. 2 yönüyle "at gözlüklerinizi" genişletmeye çalışacağım.

1-Bir hekim olarak kesinlikle garanti verebilirim ki,eğer insanın endokrin sistemi ve psişik sistemi düzgün çalışıyorsa,böyle bir şey mümkün değil.Sizin söylediğiniz durumda kadın namusunu kaybetmiştir,artık fıtratı bozulmuştur,o latif ,korunmaya muhtaç,değerli "anne adayı" artık bir hayvandan farksızdır.Biliyorsunuz birçok hayvan özellikle domuzlarda eş kavramı yok.Bilmem anlatabiliyor muyum? Erkek için de durum farklı değil.Geniş değerlendirmeler yazardım ama sürekli "yobaz","örümcek kafalı" kelimelerini kullanmanızdan gına geldi.Sadece cevap olsun diye yazıyorum.Birileri okuyup da sizinkini hakikat sanmasın.

2-Eğer kendinize "müslüman" diyorsanız,bu söyledikleriniz dinimizde yok,tövbe edin,Allah bağışlayıcıdır.Haramı övmek şöyle dursun siz savunuyorsunuz.Eğer müslüman değilseniz o zaman işe humanist yaklaşıp,genel etik kuralları denen şeylerle de sizi ilzam edebilirim.

Özel not: Artık gelişmiş ülkeler,özellikle Avrupa toplumları namus kavramını ön sıralara alıp,bu konuda ciddi tedbilrer almaya başlamışken ama gelin görün ki bizim toplumdan 2013 yılında halen "ahlaksızlığı" savunan,ne dediğini kendi de bilmeyen insanlar türedi.Allah ıslah etsin,vesselam...

Konuya doktorum diyerek girmişsin ama tıbbi olarak tek kelime etmeyip cümleni dine bağlayıp bitirmişsin. Sen kadın hastalarına da bakmıyorsundur muhtemelen, Allah herkesi senin gibi doktordan sakınsın. Tıbbi olarak kadın ile erkeğin arkadaş olamayacağını öğrettilerse sana o diplomayı yırt at, senin kendine hayrın olamaz ki başkalarına yardım edesin böyle bir durumda.

Kadın ile erkeğin arkadaşlığını, kadın açısından namussuzluk, hayvanlık, domuzluk görecek kadar yobazsan, kusura bakma altına istersen 1000 madde yaz hiçbir anlamı olmayacaktır. Arkadaşlık diyoruz, sen zina muameles yapıyorsun, domuz ile eşdeğer tutuyorsun, akıl tutulması bu olsa gerek. Bu hepimize bir hakaret, yaptığında terbiyesizlik değilde nedir!!

Sen ne anlarsın hümanizmden, az biraz anlasan bu yazdıklarından utanırdın, kadına domuz muamelesi yapan ne anlar insanlıktan.

Kadın erkek arkadaş diyoruz, sen namus diyorsun. Allah sana akıl fikir versin ne diyim :)

Not: Yazdığın saçmalıkları gerçek sanıp da inanmaya kalkarlarsa diye yazıyorum.

Olsa bile kızla ne muhabbet edilir abi :D Çok sıkıcı bir durum bence örneğin bir konuda konuşurken aklından geçen her kelimeyi söyleyebiliyor musun? Hayır.. Ben ancak %10'unu söyleyebiliyorum şahsen. Ama erkek muhabbeti öyle değil. %100'ünü söylerim kimse de rahatsız olmaz.

%10'unu söyleyebiliryorsan geriye kalan %90 kimbilir nasıl. Sen muhabbet etmesini bilmiyorsan sorun sendedir :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] Sen insanları neden hep yobazlıkla suçluyorsun?.. Biz farklı görüşlere öyle sizin gibi saldırıyor muyuz??. Bide konuşmasını muhabbet etmesini bilirim diyorsun..

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@tambjk Sen insanları neden hep yobazlıkla suçluyorsun?.. Biz farklı görüşlere öyle sizin gibi saldırıyor muyuz??. Bide konuşmasını muhabbet etmesini bilirim diyorsun..

Suçlama değil, hakarette değil, durum tespiti diyelim biz ona. Nasıl doğruya doğru, yanlışa yanlış, elmaya elma diyorsak, yobaza da yobaz diyorum. Bu kelimeyi kullanmayı hiç sevmediğim halde mecbur kalıyorum, böyle saçmalıkların başka türlü bir izahı yok çünkü.

Ortada olabildiğinin milyonlarca örneği varken, olmaz/olamaz demek nasıl bir saçmalıktır. Kendi dünya görüşünce doğru bulmuyor olabilir ama dünyadaki milyarlarca insanı görmezden gelmek yada onlara hakaret etmek de neyin nesi.

Ayrıca bu zihniyetteki insanlar şirketlerde olsun komşuluklarda olsun, kamu kuruluşlarında olsun sürekli çevremizdelerse ve bizim annemiz, kızımız, karımız bir yerlere gittiğinde onları böyle tahrik unsuru görüp, domuz muamelesi gösterecek derecede çirkinleşen insanlarla muhattap oluyorsa tüylerim diken diken oluyor.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ne kadar arkadaş olursa olsun bazen etkileniyor başıma gelmedi mi geldi oyüzden iyi arkadaş olmak için arada iyi bir mesafe olması gerekiyor kendine hakim olsan da iç güdüsel olarak bir ateş barut meselesi var bunun önüne geçebilirsen olursun yoksa akraba olursun :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Suçlama değil, hakarette değil, durum tespiti diyelim biz ona. Nasıl doğruya doğru, yanlışa yanlış, elmaya elma diyorsak, yobaza da yobaz diyorum. Bu kelimeyi kullanmayı hiç sevmediğim halde mecbur kalıyorum, böyle saçmalıkların başka türlü bir izahı yok çünkü.

Ortada olabildiğinin milyonlarca örneği varken, olmaz/olamaz demek nasıl bir saçmalıktır. Kendi dünya görüşünce doğru bulmuyor olabilir ama dünyadaki milyarlarca insanı görmezden gelmek yada onlara hakaret etmek de neyin nesi.

Ayrıca bu zihniyetteki insanlar şirketlerde olsun komşuluklarda olsun, kamu kuruluşlarında olsun sürekli çevremizdelerse ve bizim annemiz, kızımız, karımız bir yerlere gittiğinde onları böyle tahrik unsuru görüp, domuz muamelesi gösterecek derecede çirkinleşen insanlarla muhattap oluyorsa tüylerim diken diken oluyor.
Peki şöyle bi örnek vereyim.. Bu 90 lı yıllarda çok olurdu şimdide oluyor ama o zamanlar daha çok olrdu. İki ünlü isim kadın erkek eğlence mekanından çıkarken yakalanınca biz sadece arkadaşız derler yaa buna ben asla inanmadım sen buna inanıyor musun?? Yada inanıyor muydun??.