[MENTION=104135]seckyn[/MENTION] işletim sistemim Windows 7 64 bit, Virtual Box'ın sitesinde en üsttekini indirmiştim sanırım o 32 bit. Pardus 2013'ü ise 64bit olarak indirmiştim, bundan dolayı hata olmuş olabilir diye düşündüm. Şimdi Pardus 2013'ün 32bit versiyonunu indiriyorum bakalım onu deneyeceğim. Teşekkürler.@Corch Virtualbox ta kurmaya çalıştığın sistem 64 bit olduğu için biostan sanallaştırma özelliğini açman gerektiği aklıma geldi.
virtual box un 64 bitini indirsen daha mantıklı bence. pardus 64 bit kullanmak daha akılcı
burda var sanırım ayrıca başka sanal makine programları da mevcut nette onları da deneyebilirsin.
Lenovo idepad s400 ( 500 GB HDD + 24 GB SSD ) Windows 8 kurulu bilgisayarımı
UNebootin, Universal USB Installer, YUMI gibi programlar ile Pardus 2013 USB Kurulum oluşturdum ve her defasında USB yi görmeden direk Windows açılıyor... Secure Boot kapalı...
Pardus 2013 'ün UEFI desteği mi acaba ?
Merhabalar arkadaşlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bu yeni pardus 2013 ile ilgili bir sorum olacak. Dün itibari ile yeni pardusu bilgisayarıma kurdum. Hatta libre ofis te bir de belge hazırladım. Ancak hazırladığım belgeyi flash diske kopyalamak istediğimde hata verdi. Aynı hatayı bilgisayardaki başka bir harddisk bölümüne kopyalamak istediğimde de verdi. Fakat belgeyi pardusun kurulu olduğu bölümdeki başka bir klasörün içine kopyalamak veya taşımak istediğimde hata vermedi. Bu sorunu nasıl çözerim aceba?
Lenovo idepad s400 ( 500 GB HDD + 24 GB SSD ) Windows 8 kurulu bilgisayarımı
UNebootin, Universal USB Installer, YUMI gibi programlar ile Pardus 2013 USB Kurulum oluşturdum ve her defasında USB yi görmeden direk Windows açılıyor... Secure Boot kapalı...
Pardus 2013 'ün UEFI desteği mi acaba ?
Aynı sorun bende de var.
Arkadaşım çok teşekkürler ama bu sitede anlatılanlar işe yaramadı. Ayrıca bu sitede hayat da yok. Kimsenin yardım ettiği yok. Bilen arkadaşlar lütfen yardım
asıl hata senin pardusu merak edip kurmaya çalışman o kadar yazıldı edildi bildiğin debian işte "rambo berk" yapsa daha iyisini yapardı
;Pardus u kurmaya çalışınca 16 Gb usb oldu 4Gb oldu nasıl düzeltebilirim denemediğim şey kalmadı en fala 1 gb den 4 e çıkarabildim.