Htc evo 3d jelly bean güncelleme tarihi

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
abarmayin güncelleme olaylarini bende htc one x vardi 4.0.3 ile basladi su an 4.1.1 kullaniyor inanin ,abov denilecek bir olay degil bu güncellemeler yani su an benim hd2 imde android 2.3.7 var ben buna jelly bean de yükleyebiliyorum ama inanin hic gerek görmüyorum daha stabil calisan 2.3.7 biraktim ,ayni sekil galaxy tab 10.1 var istersem ona 4.2.2 de yükleyebilirim ama gercekten öyle ucurum bir fark olmadigi icin kendi sürümü olan 4.0.4 de biraktim yani bence önce beyinlerimiz bir güncellenmeli ,yani kafamiza takmisiz güncellemeyi sanki yeni bir hayat devreye giriyor ,kasmayin aletleri okadar isinizi görsün istediginizi size versin kafi

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Htc zaten sürekli yeniyi kakaladığı için son çaresi one modelinde değil mi zaten?
Ben keriz yerine koyulduk dedim, benim xe almamdaki şey tamamen tercih sonucu olan birşey.
İlk android telefonum, ilk htc telefonum ve ilk üst düzey telefonum!
Sensationla aynı olduğunu kim söylemiş, tasarımı bile sensation xeyi seçmemde etkiliydi...

Tasarım dışında bir fark yok ki :)
CPU, clocked. Beats, software. Başka bişey yok işte onu diyorum. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dünyadan haberin yok atıp tutuyorsun buralar da bide hı hı diyor :D. teknosanın müşteri temsilcilerinden betersin onlarında dünyadan haberi yok :).
bu adamın yorumlarını ciddiye almayın. işkembeden atıyor. :D.
jb nin bellek yönetimi çok daha iyi icsden daha bundan haberin yok. oku biraz öğren.

abi sağol abi, sayende teknosa'da terfi ettiler beni artık şef oldum abi. abi allah razı olsun abi.
abi maaşımdan biriktirdiğim parayla bi türkçe kursu buldum. düşünür müsün abi?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fark olduğu halde fark yok demek de ayrı bir beceri:)

Bence HTC'ye kafayı taktın diye fark olmayan telefonu farklı zannetmek daha büyük beceri.
CPU'ları aynı, ilk Sensation çıktığında downclock edilerek verilen Snap 8260.
GPU'ları aynı.
RAM'leri aynı.
Ekranları aynı.

XE'de biraz daha storage var, bir de 200mAh daha kapasiteli bir pil var.
Neredeymış fark söyler misin? İkidir benim yok diye saydıklarıma bir şey söylemeden farklı farklı diyorsun, nedir fark?

Nefret etmeye güdümlemişsin kendini, buyur et. Senin HTC'den nefret etmen sadece senin beyninde gereksiz bir yer işgal eder, kendini yorarsın. Ne sana bir faydası var, ne HTC'ye bir zararı. Adamların sürekli yeni teknoloji geliştirip telefonları güncellediğini söylüyorum, habire yeniyi "kakaladığı" için diyorsun. Teknolojiye über bir terim kattın tebrük ederim, yeniyi kakalamak.

Ben nefret edicem, ben nefret edicem diye bakarsan zaten ne anlatabilirim ki sana? Ara güncelleme modellerinin hep bir kaç ay içinde ana modelle yneilendiği söylüyorum, hala XE daha 1 senelik (o da 18 ay ya neyse) diyip duruyorsun. Napabiliriz artık, buyur sen HTC'de nefret et, habire yeni yazılım veren bir Samsung var, buyur onunla mutluluklar.

Sanırım HTC ile ilgili bir çok kişinin anlamamakta ısrar ettiği nokta şu.
Satış politikası falan filan değil konu öyle sadece.

HTC, çok küçük bir firma. Çalışan sayısının, geliştirici sayısının Samsung ile alakası yok, olamaz da. Samsung zibilyon tane ürün üreten bir firma, yarın telefon işinde zarar etse, sırf burada olacağım diye diğer birimlerinden aldığı finansal güç ile ayakta durur devam eder.
HTC ise sadece mobil cihaz üretiyor. Kadrosu son derece belli, kaynakları belli. Bu adamlar her modellerine öyle oturup aylarca yeni yazılım için uyumluluk üretece kadroya sahip değiller.

Sizin firmanızda 10 kişi olsa, 50 kişinin olduğu firmayla aynı işi yapmaya kalkar mısınız? Geniş geniş konuşuyorsunuz, ortada fiziki gerçekler var. HTC bunun yerine, bir cihazın en yeni Android sürümünde olmasını değil ama mevcut sürümde daha sorunsuz olmasını üzerien yoğunlaştırıyor aynı ekibi. Yapabileceği de zaten bu, başka bişey değil. One'ın satışları manasız seviyelere çıkar ve HTC genişleyebilirse bunun tersi belki ama belki olur. Aksi takdirde HTC One X'i de 4.2'ye anca çıkartır daha ileri gitmez, One'ı da keza 5.0'da bırakır en fazla.

Bu böyledir ve böyle kalacaktır.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bence HTC'ye kafayı taktın diye fark olmayan telefonu farklı zannetmek daha büyük beceri.
CPU'ları aynı, ilk Sensation çıktığında downclock edilerek verilen Snap 8260.
GPU'ları aynı.
RAM'leri aynı.
Ekranları aynı.

XE'de biraz daha storage var, bir de 200mAh daha kapasiteli bir pil var.
Neredeymış fark söyler misin? İkidir benim yok diye saydıklarıma bir şey söylemeden farklı farklı diyorsun, nedir fark?

Nefret etmeye güdümlemişsin kendini, buyur et. Senin HTC'den nefret etmen sadece senin beyninde gereksiz bir yer işgal eder, kendini yorarsın. Ne sana bir faydası var, ne HTC'ye bir zararı. Adamların sürekli yeni teknoloji geliştirip telefonları güncellediğini söylüyorum, habire yeniyi "kakaladığı" için diyorsun. Teknolojiye über bir terim kattın tebrük ederim, yeniyi kakalamak.

Ben nefret edicem, ben nefret edicem diye bakarsan zaten ne anlatabilirim ki sana? Ara güncelleme modellerinin hep bir kaç ay içinde ana modelle yneilendiği söylüyorum, hala XE daha 1 senelik (o da 18 ay ya neyse) diyip duruyorsun. Napabiliriz artık, buyur sen HTC'de nefret et, habire yeni yazılım veren bir Samsung var, buyur onunla mutluluklar.
Xenin çizgileri, beats audio, beats kulaklık, dahili hafıza, batarya felan bunlar farkı değil de ne? Senin için fark olmayabilir, tamam benim için de farklı olmasın ama çekirdek hızları ve kapasiteler farklıyken fark yok demek görmezlikten gelmek olur. Ha ben alırdım sensation telefonu ondan sonra beats kulaklık alırdım üstüne de beats kapağı aldıktan sonra bir de rom yüklerdim al sana xe. E ben bunlarla uğraşmadım bunların hepsini BİLEREK ALDIM. Benim için fark da onlar olduğu için aldım zaten.

Htc o telefonu allayıp pullayıp 1900 lirayla AMİRAL GEMİ diye iteledi. Biz de amiral gemidir, htcnin en iyi telefonudur dedik. Giresuna 9 ocak 2012de geldiği gün aldık telefonu. Üç ay sonra noldu one x zımbırtısı çıktı ve aynı fiyat, ama bu arada o çıkıyor diye bizim telefonunu fiyatı daha 3 ayda yerin dibine geçiyor. Sonra birkaç ay daha geçti baktı one x sorunları baş edilecek gibi değil; hoop, one x+...
Noldu bir tane daha amiral gemi. Bizim telefonlara noldu, ..ku yedi.
Şimdi bu sensation xe ve samsung galaxy s2nin hep karşılaştırmalarını inceledim videoları izledim, ama gözüm hep xedeydi. Çünkü tasarımı felan çok hoşuma gidiyordu, gidip telefoncuda ikisini de inceledim. Testlerde hep s2 önde olsa da benim bu konuda kararım müzik deneyimi ve çözünürlük felan olduğu için sensation xeyi BEĞENİP aldım.

Neden kakaladı dedim, çünkü ara modeller dışında benim bildiğim amiral gemi denen zıkkım yılda bir kere çıkar. O telefonun da amiral gemi olduğu kullanıcıya hissettirilir. Htc bu konuda kendini aştığı için paso telefon çıkardı. Bu da benim gibi çoğu kullanıcıyı delirtti. Çünkü insan bir telefona 2000 lira sayıyorsa o telefonun firma tarafından ayakta tutulmasını ister. Htc sürekli yeni telefonla milleti resmen soymaya çalıştı, girin bakın bakalım htc türkiye sayfasına ne yorumlar var orda. Htc pişmanlıktır htc almayın tarzında ne kadar yorum var. Adamlar bıktı çünkü, hem destek yok hem de yapılan destek yeni telefonlara. Yeni telefon duyurulması da cabası.
Bu millet zaten teknolojiyi pahalıya alıyor, bir de aldığı pahalı telefonun 3 ayda eskidiğini görünce ne yapsın yazık değil mi?

Ara güncelleme eski modele de veriliyor ama bunu yapmayan firma kaybediyor. Bana finansal değeri ebesinin bi tarafını görüp de umudunu son çıkardığı telefona bağlayan htcyi korumayın.
Htc adam gibi telefon yapıyor, donanımı çok iyi oluyor, kasası da tasarımı da çok iyi oluyor. Ama bunların dışında millet istiyor ki bu telefon yıl içindeki son telefon olsun, hep destek görsün.
Bunu damacana diye adlandırdıkları s3 ne güzel yaptı değil mi?

Benim htcden yana tek sıkıntım sürekli telefon çıkarıp eskiyi iplememesi. Zamanında nokia bunu yapıyordu şimdi ..tü kurtarmaya çalışıyor.

Ben şunu çok açık söylüyorum, eğer htc bu sene one modelinden başka telefon çıkarmazsa onun arkasında durursa bundan sonraki telefonum anca htc olur.
Yoksa çoğu kişi gibi ben de samsunga yönelirim...

Bir de şu sense güncellemesi var, noluyor güncelleyince felan demezsiniz umarım.
Bu telefonun gücünü sense engelliyor, eğer 3.6 üstü versiyonlar daha az rem tüketiyorsa gerçekten telefonun ihtiyacı var buna.
Bazen chrome kullanıp ana ekrana geçtikten sonra bile sensenin kendisini yeniden başlattığını görüyorum.
Rem dolunca sense otomatik kapanıyor çünkü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mobil Android işletim sistemi geliştiricisi olarak ifade etmem gerekirse yorumlarınızın hepsi boş ve anlamsız HTC Samsung Nokia Apple Aklınıza ne geliyorsa hepsi yeni yazılımlar için yeni cihaz mantığı ile ilerliyorlar bunların mühendislerinden biri olarak diyorum ki kullanın arıza yapınca atın gitsin güncelleme rom çakma ya buna da çıkar donanımları aynı falan bunlar boş laf adam atıyorum geliyor tasarım ekibimize diyor ki HTC TWO Zet çıkaracaz telefon buna göre bir yazılım dizayn edin onlar tasarımını yapıyor bizde yazıyoruz. Güncelleme ise tamamen farklı cihazların ömrü max 2 senedir zaten garantisinide bu şekilde verirler yok ICS yok Rom yok Sensation JB gülüyorum sadece size para nereden kazanacaksa oraya yatırım yapıyor adam son kullanıcıyımı düşünüyor sanıyorsun :laugh:

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Htcnin son umudunu da gördük, sen konuş sdn okuru çok komiksin gerçekten:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC son çıkardığı 3 D telefonunda güncel yazılım yok mudur da çift kameralı telefonlar için yeni yazılım gereklidir savunması yapılmakta.
Bu sadece yeni modellerin yazılımlarının uyumsuzluğu gibi bir sav.
HTC EVO özellikleri itibarı ile bayağı güzel bir telefon kombinasyonu..3
2 GB kart desteği olan bir alet ve 1 GB kendi dahili hafızası var.
Çift çekirdek işlemcili.
İyi güzel de yazılımlardaki bazı önemli gelişmelerden eski müşterilerin faydalandırılmaması kesinlikle HTC'nin yeni modellerini satma eski müşterilerini gözden çıkarma eylemidir.
BEN ARTIK HTC KULLANICISI OLMAK İSTEMİYORUM. KİMSEYEDE HTC ÜRÜNLERİNİ BU SEBEPLE yazılım desteğini esirgediği için ÖNERMİYORUM....