JailBreak, uygulamalar ve oyunlar

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Selamunaleyküm,

Beyler daha önce belki konu açıldı :) Ama heyecandan yeni konu açtım. Eğer konu vardıysa beni oraya yönlendirirseniz sevinirim :) Sormak istediğim şey mesela ben JailBreak yaptım 4. Nesil iPad'e sonra ben bedavaya paralı uygulamaları indirdim diyelim :) Sonrasında o uygulamaların yedeğini alıp iPad'i Restore'lersem daha sonra JailBreak'sız halde geri yükleyebilir miyim ? Benim istediğim şey JailBreak olmadan paralı uygulamaları bedava indirmek :) Android gibi değil ki indir .apk'yi at içine kur :) Bir yardım edin :)

Hatam olduysa affola :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hiçbir fikri olan insan yok mu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne hayırsız insanlarmışsınız ya :(

solano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdiğin uygulama, oyunlar cracklanmış olacağı için jailbreak'siz alette çalışmazlar.
niye restore yapıyorsun ki jb'i kullan. arada pek fark yok. çok tweak kurmazsan çok şarj yemez.
jb'li kullan gitsin.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Selamunaleyküm,

Beyler daha önce belki konu açıldı :) Ama heyecandan yeni konu açtım. Eğer konu vardıysa beni oraya yönlendirirseniz sevinirim :) Sormak istediğim şey mesela ben JailBreak yaptım 4. Nesil iPad'e sonra ben bedavaya paralı uygulamaları indirdim diyelim :) Sonrasında o uygulamaların yedeğini alıp iPad'i Restore'lersem daha sonra JailBreak'sız halde geri yükleyebilir miyim ? Benim istediğim şey JailBreak olmadan paralı uygulamaları bedava indirmek :) Android gibi değil ki indir .apk'yi at içine kur :) Bir yardım edin :)

Hatam olduysa affola :)
Bir kaç yol var. 25 pp uygulamasının Jailbreaksız kullanımı mevcut. Ancak bunu istemiyorsan .ipa dosyası olarak indirdiğin uygulama uzantısını İfunbox gibi programlar ile atabiliyorsun sanırım. Ama bu yolu hiç denemedim :)

En iyi Jailbreak yapıp 25pp ve İpastore indirip kullanmak. İpad'in hayırlı olsun :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
indirdiğin uygulama, oyunlar cracklanmış olacağı için jailbreak'siz alette çalışmazlar.
niye restore yapıyorsun ki jb'i kullan. arada pek fark yok. çok tweak kurmazsan çok şarj yemez.
jb'li kullan gitsin.
Bilmiyorum kararsız hale geliyor diyenler var. Daha yavaş çalışıyor diyenler var o yüzden şeyettiydim :)

Bir kaç yol var. 25 pp uygulamasının Jailbreaksız kullanımı mevcut. Ancak bunu istemiyorsan .ipa dosyası olarak indirdiğin uygulama uzantısını İfunbox gibi programlar ile atabiliyorsun sanırım. Ama bu yolu hiç denemedim :)

En iyi Jailbreak yapıp 25pp ve İpastore indirip kullanmak. İpad'in hayırlı olsun :)
25pp ye bakim olmadı :) Daha almadım iPad'i :D Yarın gelicek inşaAllah :) Şimdiden bilgilenim de alınca bön bön bakmiyim alete. :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim sıkıntı yaşadığın konular olursa beklerim özele :)
Çok saolasın Kardeşim benim :) En iyisi JB yapim ya :) Hiç uğraşamam valla :)

Müzükleri nası atacağım peki :) [MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] Kardeşim :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok saolasın Kardeşim benim :) En iyisi JB yapim ya :) Hiç uğraşamam valla :)

Müzükleri nası atacağım peki :) @Kadir Sekme Kardeşim :)
Kardeşim o standart, İtunes yükle istediğin müzikleri müzik bölümüne at sonra kendi cihazının üstüne sağ tık yapıp eşdeğerle de otomatik atıyor. :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim o standart, İtunes yükle istediğin müzikleri müzik bölümüne at sonra kendi cihazının üstüne sağ tık yapıp eşdeğerle de otomatik atıyor. :)
Kolaymış :D Bana biraz bilgi ver bahayım ilk Apple ürünü olacak aldığım :)

Mesela şu an ben atsam tüm müzükleri iCloud'a açılırken iPad hepsini yükler mi ?

Veya filim :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kolaymış :D Bana biraz bilgi ver bahayım ilk Apple ürünü olacak aldığım :)

Mesela şu an ben atsam tüm müzükleri iCloud'a açılırken iPad hepsini yükler mi ?

Veya filim :)

Evet İcloud'a yedekleyebilirsin ama internet bağlantısı olmayan yerde erişemezsin :)

Jailbreak yaptıktan sonra kullanman gereken sağlam tweakler var :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mesela bildirim çubuğuna 2 kez dokunup ekranı kilitleyebilirsin. :) Ben sana yarın büyük bir liste hazırlarım sağlam kaynaklardan :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Mesela bildirim çubuğuna 2 kez dokunup ekranı kilitleyebilirsin. :) Ben sana yarın büyük bir liste hazırlarım sağlam kaynaklardan :)
Çok sağolasın Gardaşş :) Ama mümkünse kasma olmasın :) Oyunları 60 FPS oynamak istiyorum :D Daha düşükte olabilir en düşük 35 FPS :)

Birde güzel bir adet oyun listeside alabülür müyüm senden :D Çok şey istiyorum biliyorum ne yapayım yani. :)

Yarın 17:00-18:00 arası İnşaAllah elimde olacak tablet :) İnşaAllah onun birde kutu açılış videosunu yaparım :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok sağolasın Gardaşş :) Ama mümkünse kasma olmasın :) Oyunları 60 FPS oynamak istiyorum :D Daha düşükte olabilir en düşük 35 FPS :)

Kim çıkarttı o işi yahu? İstediğin kadar yükle kesinlikle kasma olmuyor :) Bak o kadar program ve tweak var ancak real racing 3 oyunu s3 den daha stabil çalışıyor :)

Clash of Clans , Hayday gibi oyunlar oynarsan hemen arkadaş listeme eklemeliyim seni :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim çok istiyor belki ona yaptırırım :D

Kim çıkarttı o işi yahu? İstediğin kadar yükle kesinlikle kasma olmuyor :) Bak o kadar program ve tweak var ancak real racing 3 oyunu s3 den daha stabil çalışıyor :)

Clash of Clans , Hayday gibi oyunlar oynarsan hemen arkadaş listeme eklemeliyim seni :)
Ne yapayım çoğu kişi öle diyor arkadaş. JB kötü mötü bende ona oranla o taraftan gelişti yani :D

Hayday şu Farm deme oynarım yaf :D Onuda oynarım :D Topunu oynarım. Yalnız 16 GB :(

Gardaş sende iPad kaç var ? 1-2-3-4 ?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim çok istiyor belki ona yaptırırım :D

Ne yapayım çoğu kişi öle diyor arkadaş. JB kötü mötü bende ona oranla o taraftan gelişti yani :D

Hayday şu Farm deme oynarım yaf :D Onuda oynarım :D Topunu oynarım. Yalnız 16 GB :(

Gardaş sende iPad kaç var ? 1-2-3-4 ?

Bende İpod 5g var 32 gb :) Olsun 16 gb ilede çok işler yapılır. Oyunların Save dosyalarını falan İcloud'a yedeklersin sadece oyunların boyutu kullanılır. :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bana link atar mısın :) Evasion filan :D JailBreak için :D

Uzun soluklu oyunların Saveleri bazen büyüyebilir. Ayarlardan İcloud a girip oyun dosyalarını yedeklemesini isteyebiliyorsun :) Böylece saveler İpadinde yer kaplamıyor :)
İyiymiş. Apple iyi iş yapmış. Artık Android kullanmıyorum :D Şaka kullanıcam çatır çatır :D

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Jailbreaksiz iOS cihazlarına crackli uygulama atmak istiyorsan 25pp yi dene.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Offf :( Aldım :( Ama tozlu çıktı içinde küçücük bir toz var. Belli belirsiz Home tuşunun biraz üstünde. Ve gördüğüm için hep gözüme batıyor anca heralde pazartesiye alabilirim :( İnşaAllah :(

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] :( Kardeşim yanlışlıkla 6.1.3 yükledimmmm :( JB yapamıyorum sürüm düşmem imkansız mı ?